H

Yüzbaşı
21 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
Ryzen 5 2600x tutarsızlık ??
x470 gaming 7 gigabyte anakart ryzen 2600x işlemciye sahibim kraken x62 de sogutmam var. bugün oyun deneme fırsatım oldu bf1 oynuyorum işlemci en yüksek 3,9 da calısıyor 2,8 e kadar geriliyor yani sabit bir sayısı yok. ilk defa ryzen kullanıyorum 4790k lı sistemimi sattım ryzene gectım hatamı yaptım bilmioyorum yardımcı olacak varmı acaba ?
H
6 yıl
X470 gigabyte gaming 7 montaj hakkindaar
Arkadaşlar merhaba bu anakarti ve ryzen 2600x islemci almis bulunmaktayim. Anakartin uzerinde ust tarafta 8pin altinda 4pin li bir soket var. Oraya kablo takmam gerekiyormu bilginiz varmi ?
Birde ram sıralamasi en sağdan basliyor ilk olarak en sagdaki soketemi ram i takicam ? Yardimci olursaniz sevinirim


< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
4790k dan 1600x e gecmek mantıklımı ?
ryzen 1600x almak için anakart ram islemci 3lüsünü satıliga cikardim sizce dogru bir hamlemi yoksa gereksizmi ? battlefield oyuncusuyum ve surekli oynuyorum bu sekilde geçis yapan arkadaşlar varmi ?
H
7 yıl
Bilgisayarim nekadar elektrik harcar ?
Arkadaslar imzamdaki sistem ile aksamlari 2 3 saat oyun oynuyorum hafta sonlarida geceleri saat 12. 04. arasi full oynuyorum. elektrik parasi çok gelirmi ? faturam 100 160 arasi geliyor bunun kaçi bilgisayara aittir ?
H
7 yıl
Türk telekom rezaleti
Kotamı aştım evet hızım 3mbit olacağı yerde 1mbit hız alıyorum. müşteri hizmetlerini arıyorum " kotanızı doldurmuşsunuz bey efendi " diyorlar. kotamı aştım 3mbit e sabitlenmesi lazım diyorum sanki telesekreter gibi " kotanızı doldurmuşsunuz beyefendi " diye cevap alıyorum. kahretsin bu türktelekomu !!! cayma bedelini ödeyip süperonline firmasına geçmeyi düşünüyorum
H
7 yıl
Am4 soket için corsair h80v2 için kit i olan varmı acil ?
merhaba arkadaşlar

Am4 soket için corsair h80v2 için kit i olan varmı acil ?
H
7 yıl
Sahibinden.com da dolandırıldım( logitech z906 ) Savcılık tan kağıt geldi ! 04.04.2017 resimli
sahibinden sitesinde logitech z906 sinema sistemi ilanı gördüm 600 tl fiyatı vardı. ilan sahibi Fahri odabaşı. kendisine mesaj attım çok uygun fiyatı dedim. acil ihtiyaçtan satılık olduğunu söyledi. telefonla konuştuk 800 e koysam kimse almıcak zaten felan dedi. anlaştık isim soy isim adres bilgilerini verdim . ertesi gün vericekti kargoya akşam oldu beni aradı "bugün işlerim vardı halledemedim hakancım yarın halledelim " dedi. bende tamam dedim. tekrar ertesi günü aradı iban numarası verdi. parayı yatırdım yatırdıktan sonra tekrar aradım. açıklama kısmına bişey yazmadın dimi dedi bende z906 yazdım dedim. keşke yazmasaydın deyince benim içime kurt düştü. tamam ben cıkıyom simdi kargoya dedi. aradan 1 saat geçti aramadı ben aradım. şimdi kapıdayım dedi bekle 5 dk dedi. aradan 1 saat gectı bu sefer telefdonlarımı meşgule atmaya başladı. ve suan da hattını kapatmış durumda...

biliyorum param gitti tekrar alamıycam ama yarın savcılığa gidip şikayetçi olucam elimde mesajlar ve açıklama kısmında z906 yazan dekontumla. hüküm giysin yeter.. buda bana bir ders oldu 5bin lira bilgisayar aldım dolandırılmadım hatta bu forumdan arkadaş. ama 600 tl lik üründe dolandırıldım. sinirlerim çok ama çok bozuk

edit : Savcılıktan kağıt geldi arkadaşlar bu ülkenin adaletine nekdar güvenebiliriz sonuç ortada !!! konu dolandırıcılıktan sayılmamış basit bir yalan olarak görülmüş ve adamı arama bulma zahmetine bile girilmemiş ...

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
Corsair 128GB Force GS SSD değerler düşük değilmi ?
560MB Okuma / 535MB Yazma hızı oldugu biliyorum ama çıkan sonuç bu sizce düşük değilmi sonuçlar ? bios ahci modda ve sata 3 e bağlı ssd

birisi yardımcı olabilirmi
< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
Zotac GTX 780 AMP! oyun performansı videoları .
mrb arkadaşlar belki merak edenler olur diye nvidia nın shadowplay programından bir kaç oyun videosu çekip youtube sitesine yükledim. izlemek isteyenler buyurabilir. kayıt programı kayıt esnasında 2 -3 fps performans kaybı yaşanmasına sebep olmuştur. tabi kimileri için 2 - 3 fps bişey ifade etmeyebilir :) yavaş yavaş daha yeni oyunlar yükleyeceğim .

Watch dogs

Videoyu izlemek için tıklayınız

Call of duty Ghosts

Videoyu izlemek için tıklayınız

Tombraider ultimate ve ultra

ultimate
Videoyu izlemek için tıklayınız

ultra
Videoyu izlemek için tıklayınız

Hitman absolution
Videoyu izlemek için tıklayınız

Battlefield 3 48 kişilik multiplayer buda son video olsun pek bi ilgi görmedi zaten :)

Videoyu izlemek için tıklayınız
H
10 yıl
Önemli GTX 780 seçimi yardım lütfen.
Merhaba arkadaşlar daha önceden r9 290 trix kullandım arızalandı iade ettim 290 vapor x aldım siyah ekran hatası verdi onuda gönderdim bugun iade oldugunu bildirdiler. bende bir daha amd ekran kartına bulaşmamaya karar verdim. nvidia ya dönüş yapıyorum ve gtx 780 almak istiyorum.

şimdi sorum şu forumda herkes asus öneriyor ama ben elpida ramleri yüzünden sırf soguk çalısıyor diye asus tercih etmiycem. aklımda msı ve zotac amp var. bana bu ikisinden birini seçmemde yardımcı olurmusunuz ? zotac kullananlar fan sesinden çok şikayetçimi ? ısı konusuna değinmiyorum msı ve zotacın 70 80 arası çalıstıgını biliyorum sonuç olarak ekran kartını yakacak derecede değil.
performans olarak peki msı mı yoksa zotac mı ?

cevaplar için teşekkürler şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.