Y

Onbaşı
18 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
9 yıl
pvp.net sunucu ile bağlantı kesildi hatası.
Son 3 gündür bu hatayı alıyorum, oyuna girince sorun yok fakat şampiyon seçiminde falan bu hatayı veriyor. Bazende lolclient.exe çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >
Y
9 yıl
ARAÇ EKRANINDA VİDEO OYNATMA SORUNU
Resimde görülen "Sm Audio Hyundai İ30" markalı cihazı 2013 model hyundai i30 model araca takdırdık gayet güzel çalışıyor fakat birçok video format ve boyutunu denememe rağmen videolarda desteklenmeyen içerik hatasını alıyorum, çözümü araştırdım bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >
Y
11 yıl
Ehliyet Kart Alma Süresi
Pazartesi günü ehliyet dosyalarını kurstan alıcam kartı çıkarma kaç saat sürer bi bilgisi olan varmı?
Y
11 yıl
MASAÜSTÜ BİLGİSAYARDAN SMART TV\u0027ye DOSYA PAYLAŞIMI [ YARDIM ]
Bilgisayarda yeni bi disk oluşturdum ve bu diski paylaşımlı yaptım fakat bu diske Samsung Smart Tv den bağlanamıyorum önceden ağ olarak bi dosya görüyodu artık oda görünmüyor.

Not: Televizyon internete Wi-Fi ile bağlı bilgisayar ise kablo ile onunda etkisinin olabileceğinden şüpeleniyorum.
Y
11 yıl
Diz Dönmesi
Öncelikle merhabalar;

Yaklaşık iki buçuk ay önce merdivenlerde dizim döndü baya acı vardı ve şiş vardı doktor normal film çekti ve bişey yok yumuşak doku zedelenmesi var geç iyileşir dedi fakat hala dizimin üstüne basarken dönecekmiş gibi oluyo ve kuvvet alamıyorum, dizlerimi büküp dizlerimin üstüne oturamıyoum dizimi bükerkende çıtırtı gibi sesler geliyo. Birdahaki hafta tekrar doktora gidicem sizce bağlarda kopma veya menisküs yırtığı gibi bir durum varmıdır? Birde bazen ayağımı yerden kaldırıken falan sızlama oluyor.
Y
11 yıl
1 GB Ekran Kartı Oyunlarda Kasma
Bi tanıdığımın laptobunda 4GB ram 1GB ekran kartı olmasına rağmen gta san andreas, counter strike oyunlar bile kasma yapıyor hatta yerine göre baya bi kasma yapıyor aynı özellikler benim masaüstü bilgisayarımda var fakat ben bütün oyunları hiç kasmadan oynabiliyorum birde başka bir masaüstü bilgisayarda aynı özellikler var aynı kasma sorunu ondada var bu sorunun çözümü sizce neden olabilir?
Y
11 yıl
Kablosuz Olarak Pcyi Tevizyona Bağlamak
Öncelikle merhabalar, LG marka smart tv destekli televizyona bilgisayarın masaüstü görüntüsünü kablosuz olarak aktarılabiliyormu? LG nin sitesinden bir kaç bilgiye baktım ordan ekrandaki film, resim vs görüntüleri kablosuz olarak izleyebiliyorlar fakat olduğu gibi masaüstü görüntüsü almak mümkünmü kablosuz olarak?
Y
11 yıl
5+1 Cızırtı Sorunu ve Ses Kartı Önerileri
Öncelikle merhabalar, bilgisayarımda Logitech 5+1 X530 ses sistemi kullanıyorum daha önce hiç bir sorun yoktu fakat son 1 aydır falan hoparlörün üzerindeki ayarı tam ortada olmadığı zaman acayip bir cızırtı yapıyor sizce neden olabilir? Birde bilgisayarımdaki ses kartı 5+1 için destekli değil sadece 2 tanesinden ses alıyorum w7 uyumlu uygun fiyata önereceğiniz bir ses kartı varmı?
Y
12 yıl
Led Televizyon Tam Ekran Sorunu
Led televizyon bilgisayara bağlıyarak çok rahat şekilde kullanılıyor fakat internet üzerinden film izlerken tam ekran moduna geçmiyor sizce sorun nedir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.