M

Yüzbaşı
04 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Sony Android 43W800C dondu
Arkadaslar merhaba

Sony android 43w800c model televizyonum Sony logosunda dondu ve hicbirseye tepkivermiyor.
Destek sitesindeki reset islemini denedim ama hicbir etkisi olmadi. Ne kumandadan ne televizyonnuzerinden hicbir tusa yanit vermiyor. Fise taktiginiz anda aciliyor ve acma kapama tusu dahi islemiyor.

Bilgisayara baglayip hard reset vs gibi bir secenek varmi?
M
5 yıl
2002 Astra hararet
Arkadaslar merhaba
2002 astra sedan otomatik aracim hararet yapiyor. Fan calisiyor, su devri daim yapiyor, su seviyesi normal ama hararet surekli yukseliyor. Ancak kaloriferi sicaga alip fani son hiz calistirinca motor sicakligi dusuyor.

Konu hakkinda fikri olan varmi.
M
11 yıl
Beretta kombi petekleri ısıtmıyor.
Merhaba ;

Kirada oturduğum evde beretta marka bir kombi var. Eve sonradan tesisat döşendiği için tüm tesisat dışarıdan ve tüm evi sıradan dolaşıyor. kombi yandığında ilk iki petek çok iyi ısınıyor ama 3. petekten itibaren hiç ısınmıyor. ilk ikisinin vanasını kısınca yine 3. ısınmıyor. İlk peteği tamamen kapattığımda ancak 3. petek ısınıyor diğerlerinde yine hiç bir ısınma belirtisi yok.

Kombi beretta marka ve internette yetkili servisi bulamıyorum. Kağıthanede oturuyorum bu işi düzgün yapabilecek bir servis önerebilirmisiniz.
M
12 yıl
Ekran Kartı Tavsiye
Arkadaşlar evde kullandığım bilgisayar için bir ekran kartı bakıyorum. Daha çok tv ye bağlayıp film izleyeceğim. o nedenle yüksek çözünürlüklerde iyi performans veren bir kart arıyorum. Ama bütçe çok fazla değil max. 100-120 tl aralığında benim bulduğum iki kart var sizin öneriniz nedir. bu bütçeyi aşmayacak şekilde

Asus HD5670

asus gt430
M
12 yıl
Braun Thermoscan IRT 4520 Ateş Ölçer 89,90 TL
Yeni bebğim olacağı için baya bi süredir bu ürünü araştırıyordum. En sonunda burada buldum sipariş ettim 1 günde teslim oldu fiyatıda bulabildiğim en ucuz burasıdır. Umarım işine yarayan olur.

Link Burada
M
13 yıl
ARAÇ TAVANINDAKİ KURUMUŞ SIVA PARÇALARI NASIL TEMİZLENİR
Arkadaşlar merhaba başlıkda yazdığım gibi aracımın tavanına 4-5 parça sıva damlamış uzun süre fark etmediğim için kurumuş. yıkamacıda bir kaç kez basıbçlı su tutturdum ama çıkmadı?

ne önerirsiniz.
M
13 yıl
EKRAN KARTI TAVSİYE
Arkadaşlar sadece hd çözünürlükte film izlemek için hdmı çıkışlı bir ekran kartına ihtiyacım var. sistemim imzamda yazıyor. sadece ekran olarak 37" lg televizyonuma bağlayacağım.

bir çok internet sitesinde 100 tl civarı ürünler gördüm ama hangisi daha performanslıdır bilemedim.

Bilgili arkadaşlardan maks 100 tl ye kadar + - 10 tl olacak şekilde bir kart önerebilirseniz sevinirim.

lütfen 150 ye şu var. 200 e bu var demeyelim. bütçe belli bu paraya en iyi ne olursa artık ....
M
14 yıl
ARÇELİK - SONY TAVSİYE
Merhaba arkadaşlar 32" lcd alacağım iki model gördüm arçelik bayiinde
bi tanesi arçelik 82-501 modeli fiyatı 1100 tl hd ready, 100 hz, usbden film vs izlenebiliyor
diğeri sony 32v4210 1300 tl buda hd ready , 50 hz , usb desteği yok..

açıkcası ben sony istiyorum, ama hem fiyatın makul oluşu hemde özellik bakımından arçelik daha iyi gibi duruyor. sizinde görüşlerinizi almak isterim.
bu arada ayırabileceğim maksimum bütçeninde üzerindeyim o nedenle düşük fiyatlı olabilir ama yüksek fiyatlı başka modeller önermezseniz sevinirim.

tvyi bilgisayara bağlayacağım film vs seyretmek ve monitör olarak kullanmak için , normal dijital uydu alıcı ile sd yayın izleyeceğim.
M
14 yıl
TOSHIBA 32AV615D TAVSİYESİ...
Arkadaşlar 32" tv alacağım daha büyük düşünmüyorum. bütçem maksimum 800 tl. fulya MM de toshiba 32av615d fiyatı 799 tl + karta 10-12 taksit yapıyorlar. peşin yok taksitle alacağım bana maks 800 tlye kadar bi ürün önerirmisiniz. Toshibanın bu modeli nasıldır.

ben genellikle normal uyduya bağlayıp tv seyredeğim bir de bilgisayara bağlayıp film dizi vs seyrederim. oyun konsolu vs yok o nedenle onlarla işim yok.

şimdiden teşekkürler
M
15 yıl
SİSTEMİM İÇİN PSU TAVSİYESİ
Merhaba Arkadaşlar altta yazılı sistemim için psu bakıyorum. Benim baktıklarım (Bütçemle orantılı)

XILENCE XP 480 REd 480 Watt : 95 tl

High Power high performance 460 watt : 105

THERMALTAKE
420 WATT TR2 POWER GÜÇ KAYNAĞI : 102


OCZ
OCZ400SXS-EU STEALTHXSTREAM 400W GÜÇ KAYNAĞI : 110

bunları vatanbilgisayardan buldum. sizlerin önerilerini bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.