C

Teğmen
04 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Acer A514-52G Temiz Windows kurulum sorunu
Merhabalar.Vatan'dan A514-52G modelini aldım.İşletim sistemini Windows 10 orijinal 1809 TAN 1909'a güncelledim ama upgrade yaparak önceki Windows üzerine yükselttim. Ne yapıp ettiysem o kadar YouTube'da video baktım legacy mode açamadım. USB Boot'tan yeni temiz Windows kuramadım. Lütfen yeni temiz kuranlar varsa buradan yönergeleri yazarlarsa benim gibilere büyük yardım etmiş olurlar.
C
9 yıl
Katalitik sensörlü gaz alarm cihazı tavsiye?
Arkadaşlar katalitik sensörlü gaz alarm cihazı olarak ne tavsiye edersiniz.Ayrıca alabileceğim bir yer varmıdır.
C
9 yıl
Hangi Danfoss gövde?
Arkadaşlar DANFOSS 013G2990 Yatay Köşe UK Gaz Sensörlü Termostatik Radyatör Vanasını gri kapaklı 013G0143 gövdesi yerine ,reglajlı olan DANFOSS 013G0153 kırmızı kapaklı olan gövdeyi alıp kullanmamın sakıncası veya faydası varmıdır.Daha önce forumda okuduklarıma göre termostatik takılı radyatörlere reglaj olmayacağı yazılmıştı.Antalya da danfoss aldığım bayii reglajın debiyle alakalı olduğunu termostatik vananın ise sıcaklık kontrolü olduğunu söyledi.İstenirse termostatik vanalı sistemide gerekirse reglaj olabileceğini söyledi.Ürün pazarlığınıda reglajlı olana göre yaptım.Sorun olurmu.Ürün resimleri ektedir.

Nasipse ağustosta daire içi tesisat montajına anlaştık.Evde güneş enerjisi kullanılıyor.Kombi gb072,petekler demirdöküm plus 6m,yalıtım var.Toplamda 4 petek ve tek olarak kullanılacak.(oturma odası= 2metre Çocuk odası = 1,4 metre Mutfak = 1,2 metre yatak odası = 1,4 metre)Peteklerin hepsini çapraz bağlatacağım.Banyoda havlupan yok.Oturma odası 20 metrekaredir.2 metre petek fazla olurmu..Ek bağlantı ile 1 metre ve 1 metre olarak yaptırmak istemedim.Doğlagaz tesisatı hazır olup sıva altı alt üst şeklinde borular yerleştirilmiş.Rc10 oda termostatıda taktıracağım.Çocuk odası kombiye en uzak olduğunda trv vana gövdesi taktıracağım ama danfoss 013g2990 kafa takılmayacak.Toplamda 3 danfoss TRV kafa ve 4 tane gövde takılacak.Bunu yaptırmamın amacı trv vanayı zamanla farklı odalarla değiştirme ihtimalim.RC10 u trv vana koymadığım odaya veya hole taktıracağım.

Uzmanlardan benim aklıma gelenlerden başka en başından sonuna kadar montajda nelere dikkat etmem gerektiğini yazabilirler mi,lütfen?

Ayrca alta takılan dönüş vanası eca olacak.Bu vana nasıl vanadır.Düz vana ile dönüş vanası arasındaki fark nedir.Tam anlamadım.Alttaki soğuksu girişine takılması gereken vana kafalı mı kafasızmı ,reglajlı olması iyimidir,anlamadım?Eca marka dönüş vanası reglajlı hangi modeldir?Servisi kaçırdıktan sonra eksik işleri yaptırması zor olur....

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Elinde birden fazla windows 7,8 lisansı olan nasıl windows 10 rezerv yapabilir?
Arkadaşlar orijinal elimde bir adet windows 7 home premium tr,üç adet yükseltme windows 8 pro tr lisans anahtarı var.Windows xp yüklü netbook a windows 7 h.p. kurdum ve yükselme aldım.Yine sıfırdan aynı netbook a windows 8 pro lisansın birini kurup güncelledikten sonra tekrardan windows rezerv alamadım.Ekrana windows rezervli ekranı geliyor.Microsoft tr yi aradığımda windows 10 sadece tek bilgisayara rezerv edlilebileceğini söyledi.
Şimdi yukardaki üç adet windows 8 pro lisansları daha sonra başka bilgisayarlarda windows 10 olarak kullanmak için ne yapılabilir...Bilgisi olan varsa yazabilir mi...Elinde birden fazla windows 7,8 lisansı olan nasıl windows 10 rezerv yapabilir?
C
9 yıl
panasonic klima-Allah\u0027ın Hakkı Üçtür
Antalya'dan panasonic klima aldım.Almaz olaydım.İlk arızada üç defa servise gelindi.Duvar simsiyah olunca artık sıkıntı var denildi.Duvarı kendim boyattım.İç üniteyi zar zor değiştirdiler.İkinci arızada yazın klima odaya pis koku verdi.Nano g midir nedir özelliği çalıştırdım.Odayı temizlediği yok.Durumu servise bildirdim.İlk serviste sorun yok dendi.İkinci gelişlerinde nano g özelliği çalışmıyor denildi.İç ünitenin içini açmak istediler.Açılmasını istemedim.Cihazın tümden değişmesini istedim.Ekim 2014 te tamam değiştirelim denildi.Bugün 26.01.2015 e kadar arayan olmayınca Antalya bölgeden Alim b. aradım.Ben değiştiremem istanbul'u siz arayın onlar değiştirin derlerse biz ancak o zaman değiştiririz dedi.Komediye bakın.Ben ürünü istanbul dan almadım ki.Ben de İstanbul distrübitörü aradım.Emre b. ile görüştüm.Allah'ın hakkı üçtür dedi.Üçüncü arıza olunca ancak o zaman değiştirebiliriz dedi.Cihazın içini açmadan değiştiremeyiz dedi.Ben yine açılmasına izin vermedim.Kendince yapılacak birşey olmadığını söyledi.Elimde arıza fişleri var.Elbette kolay pes etmiyeceğim.Ama siz siz olun satış sonrasına dikkat edin...
C
9 yıl
Acillll.Hangisi PHILIPS FC9912/01 MARATHON \u0026 ELECTROLUX ULTRA CAPTIC ZUCANIMAL
Arkadaşlar PHILIPS FC 9912-01 MARATHON 900 tl & ELECTROLUX ULTRA CAPTIC ZUCANIMAL 800 tl ye buldum. Electrolux toz 1.2 lt hazne,102 gün iade garantili,5 yıl garantilidir. Philips toz haznesi 2 lt,üç yıl garantili,60 gün ürün değiştirme garantisi.Acil ustalardan yardım istiyorum.
C
9 yıl
Alınık dvbviewer pro
silinsin
C
11 yıl
Intel 335 Serisi 180GB SSD Benchmark Sonuçlarım - Yorumlarınız Lütfen!!!
Intel 335 SSD özellikleri linki :http://www.intel.com/content/www/us/en/solid-state-drives/solid-state-drives-ssd.html?iid=subhdr+products_flash
Ürün Kodu SSDSC2CT180A4K592297
Garanti 36 ay
Özellikler
Disk Kapasitesi 180 GB
Okuma Hızı MB/s 500 MB/s
Yazma Hızı MB/s 450 MB/s
Bağlantı Özellikleri SATA 3.0


Kullandığım cihaz ACER v3-571G

Temel Özellikleri :

İşlemci Modeli Intel® Core™ i5-3210M (2,5 GHz / 3,1GHz Turbo)
Cache Bellek 3 MB
Ekran Tipi LED
Ekran Boyutu (Inch) 15,6
Dogal Ekran Cozunurlugu 1366X768
Ekran kartı chip seti NVIDIA® GeForce® GT630M-2GB gDDR3-128bit- VGA Ayrılmış-Harici
Sistem belleği türü DDR3 1333 MHz
Standart Sistem Belleği (MB) 8 GB
Maks. Sistem Belleği (MB) 8 GB
Sabit Disk (Gb) 500
Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5400
Optik sürücü tipi DVD SUPER MULTI DVD-R/RW COMBO
Ses 5.1 KANAL DOLBY DIGITAL
Ses Bağlantıları KULAKLIK
Ses Bağlantıları MIC
Seri Port YOK
Paralel Port YOK
USB 2/3 portu 3(1x Usb 3.0, 2x Usb 2.0)
HDMI Çıkışı VAR
VGA portu VAR

Bluetooth YOK
WLAN/Wi-Fi VAR

Network 10/100/1000 MBIT

Kart Bellek Yuvası MEMORY STICK
Smart kart okuyucu 5-1
Media Kart Okuyucu VAR
Klavye türü MULTIMEDYA
Tuş Dizimi Q TR
Fare türü TOUCHPAD
Parmak İzi Okuyucu YOK
Kamera VAR
Pil Ömrü Cinsi 6-cell Li-lon Battery
Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
Ağırlık 2,6 kg
İşletim Sistemi Orjinal Windows 8 (64 bit)

Notebook ahci biosta açık ve en güncel bios v.2.15 yüklü.Windows8 64 bit güncelleştirdim.Güç düğmesine bastıktan 15 saniye sonra windows başlangıç ekranı geliyor.
Yazma değerleri bana düşük geldi.Nedeni sizce ne olabilir?
https://store.donanimhaber.com/a1/de/c0/a1dec07d0e349106066375e5c1e5cee6.png
< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
Panasonic Etherea 2012 is lekesi,siyah su akıtması sorunu
Arkadaşlar panasonic etherea 12000 (beyaz renk) 2012 serisi taktırmıştım.Yaklaşık 4 ay oldu.Klimanın iç ünitesi biraz da kalitesiz olduğundan is rengi tutuyordu.Sürekli yapınca servis çağırdım.Gelen kişi iç üniteyi bulaşık süngeri ve bulaşık deterjanı ile bir güzel sildi temizledi.O günden sonra is lekeleri azaldı.İlk günlerki yapmıyor ama yinede oluşuyor.Fakat geçen hafta sonu iç filtreleri temizlemek ve iç üniteyi bu siyahımsı is lekelerini silmek istedim.İç ünitenin kenarları (Arkası görülmüyor.Duvarlar krem renginde olduğundan uzaktan bakınca tam belli olmuyor.) bildiğiniz kararmaya başlamış.Süngerle silmek istediğimde is lekeleri ister istmez dağıldı gitti,süngerde simsiyah kaldı.Klimanın kullanımı 10 yıl olduğunu düşünürsek vay halimize.Her üç ayda bir boya vurmak gerekecek.Artık iç ünitenin arkası ile duvar arasını siz hesaplayın,zaten dokunamam.Birde dikkatimi çeken dış ünitenin hortumu genelde sıvımsı hep siyah pislik atıyor.Genellikle atması ne kadar normal.Çünkü elimden üç tane klima geçti bu bu iç ünitenin kenarlarının siyahlanması ve dış ünitenin genelde siyah sıvımsı su atması olmamıştı.Servisi aradıkm tabii.Üç gündür gelecek bakalım.Acaba aynı klima serisini kullanan arkadaşlarda bu sorunlar oluyormu.Değerli ustalardan yorum bekliyorum.İstenirse resimde yükleyebilirim.Oda 19 metre kare alanında.
C
11 yıl
win8-Firefox-flash
Arkadaşlar win8 de firefox kullanıyorum.Firefox her 3 dakkida bir takılıyor ve flash hatası veriyor.Flash ve firefox güncel.İster istemez firefox alıştık. chrome kullanışlı gelmiyor,explorer 10 ise yavaş.Acaba bunun birçözümü varmıdır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.