I

Çavuş
14 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
4 yıl
MT Revenge 2 vs MT Thunder 3
Arkadaşlar selamlar. Bu iki kask arasında kaldım. Dün Thunder 3’ü denedim ve çok beğendim ama Revenge 2 için de iyi yorumlar var. Tek sorun Revenge 2’nin güneş vizörü olmaması. Numaralı gözlük kullandığım için hem numaralı hem güneş gözlüğüm var. Revenge 2’yi güneş gözlüğü ile de kullanabilirim sanırım.

Güneş vizörlü kask olması şart mı? Güneş vizörü tatmin edici çalışıyor mu kasklarda? Ben normal gözlük taktığım için gözlük + güneş vizörü + kaskın şeffaf vizörü çok fazla oluyo gibi sanki. Güneş vizörünü çok sık kullanan olmazsa olmaz diyen var mıdır?

Bir de bu iki kask arasında ses geçirme vs gibi farklar ya da birbirine üstünlükleri nelerdir?
I
4 yıl
Başlangıç Kask Tavsiyesi (Gözlük ile Kullanılacak)
Merhaba arkadaşlar. Motor kullanmaya yeni başlayacağım. Scooter alacağım ve gözlük kullanıyorum. O yüzden gözlük ile kullanılabilecek maksimum 1000 TL bütçeli kask bakıyorum. Çene açılır kaska karar verdim. Gözlük kullananlar için ve yazın rahatlık isteyenler için iyi bir alternatif.

LS2 FF325 ve MT ATOM SV modellerini buldum. LS2 yi dün denedim ve gözlükler rahat oldu. Bugün MT’yi denicem. LS2’nin ECE sertifikası var. MT’nin hem ECE hem DOT sertifikası var.

Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz? Varsa başka bi marka model tavsiyelerinizi bekliyorum. Full face kask almak istemiyorum. Lens kullanmak da istemiyorum o da uğraştırıcı ve alışması zor herkes kolay alışamıyor.

Bütçem maks 1000 TL.
I
5 yıl
PS4 Pro İçin Monitör Tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar. Monitör almak istiyorum ama karar veremedim hala.

IPS panel mi TN panel mi?

IPS ise gecikme süresi 5ms olanlarda sıkıntı yaşarmıyım?

Genelde FPS tarzı oynuyorum ben. Kardeşim Fifa oynuyor genelde. PubG geliyor, COD4 alıcam bu tarz oyunları hangi monitörle verimli, ghosting olmadan ve gecikmesiz oynayabilirim?

1ms IPS paneller pahalı. Bütçe maksimum 1000 lira ama Viewsonic’in VX2363 2ms modelini düşünürken forumda çok gömmüşler kararsız kaldım. 1ms li FHD TN panel bi monitörde pişmanlık yaşarmıyım sizce?
I
10 yıl
Samsung Note 3 SM-N900 IMEI NULL Hatası ÇÖZÜLDÜ !!!
Arkadaşlar Dubai'den gelen Note 3 henüz pasaport kaydı yapılmadı. Yapılmadığı için de SIM takılmadı. Ancak şahsım tarafından makineye yedek alınmadan müdahale edildi ve Rusya Kitkat 4.4.2 Rom'u yüklendi. IMEI Null hatası veriyor. EFS yedek alınmadı. Şimdi IMEI numaramı yüklemek için neler yapmam gerekir? Pasaport kaydını orjinal IMEI numarasına yaptıracağım. Farklı bir ülkenin KitKat rom'unu yüklesem sorun düzelir mi?

EFS dosyası zarar görmüş nasıl halledebiliriz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.