A

Er
13 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Mysqlde analiz?
mysqldeki bir tablo icerisindeki bir sutunda (varchar180 tanımlı) kayıtlı olan verilerde hangi kelime veya kelime gruplarının en cok gectigini nasıl bulabilirim? (tablo boyutu yaklaşık 2-3 milyon kayıt)
A
11 yıl
C# ile video maker
Merhaba arkadaşlar. C# kullanarak slayt tarzında videolar yapabilen bi program yazmaya çalışıyorum, microsoft'un movie maker ı gibi. program gerekli resimleri ve ses dosyasını secip resimleri belli bi süre ile değiştirerek göstereceği şekilde video formatında oluşturmalı. Nasıl yapabilirim ?
A
12 yıl
nasıl yapılır??
Photoshopda bu efekti nasıl yapabilirim? veya başka bi programla?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
tarayıcı tabanlı oyun sitesi için yardım
merhaba arkadaslar.
tarayıcı tabanlı bi oyun sitesi yapmaya çalışıyorum. web kısmında bi sorunum yok. onu php ile yazıyorum ve gayet iyi gidiyor. ama bazı işlemlerin sitede sadece kullanıcı online oldugunda değil her zaman yapılması lazım ( örnegin bi kullanıcı bi binanın yapım emrini verdi ve oyundan cıktı) bu işlemleri kontrol edip eger suresi bitti ise gerekli işlemleri yapacak bi program yazmaya basladım( C# ile ama linux server kullanacagım için java da olabilir suan sadece deniyorum :)) esasında yazdım ama sildim tekrar yazdım tekrar sildim çünkü yazdıgım kodlar veritabanını çok yoruyor. bana ornek verdigim işlemi hem vt de nasıl tutarım hemde işlemin bitip bitmedigini vt yi yormadan nasıl kontrol edebilirim? fikri olan var mı? ve kod yazmanıza gerek yok sadece algorıtma yeterli olur :) bide veritabanı olarak mysql kullanıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.