V

Binbaşı
13 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme (?)
735 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
V
5 ay
Dolandırıcılık vakaları çok arttı dikkatli olun!!!
Arkadaşlar artık dolandırıcılar heryolu deniyorlar ve işin garibi tüm bilgilerinize erisebiliyorlar.Ev adresinize isim soyisim TC numaranız.Telefonunuza gelen bilmediğiniz şeyleri sakin onaylamayin.Avukatiz diyenlere inanmayın.Su ajansa kayıt oldunuz yada su kadar yatırın şu kadar alın diyenler çok arttı hepsi dolandırıcı.Daha bugün patlattım bir tanesini verdim numarasını emniyete.
V
7 ay
Cooler master kasa tavsiyesi.
Arkadaşlar iki kasa arasinda kaldım cooler master haf500 ve h500 hangisini tercih etmeliyim fiyatlari aynı gibi hemen hemen.Yada aynı model tharmaltakeinde view 300mx diye bir kasası var onu alsam dahami iyi olur.
V
8 ay
Arkadaşlar buralar ciddi alım firsatidir.
Şahsi gorusumdur kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Al sat tut kendiniz bilirsiniz.Buralar dolar için çok ciddi alım firsatidir.Yakinda 30 liraları hatta 40 liraları bulacak.Gr altın dolar çok guzel seviyelerde.Bu ülke ekonomisi böyle gittikcede hicbirsey düşmez imkanınız varsa ev araba alın yılsonu ikiye katlayacaktir.
V
8 ay
Arkadaşlar doktor kalmamış sağlık sektörü çöktü galiba!!!!
MHRS den koskoca Antep'te 1 ortopedi doktoru kalmamış.İlce farketmez doktor farketmez saat farketmez diyorum ama randevu vermiyor.Durum çok ciddi Doktor yok galiba gerçekten.
V
9 ay
Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!!
Arkadaşlar bizim fabrikdan 4 kişi kaçak yollarla Almanya'ya gidiyor.Tanidigim bir hastanedende 2 kişi gitmiş.Suan genç kizlar bile yabancı erkeklerin peşinden koşuyor yurtdışına gidebilmek için.Nasil rezil bozuk bir ülke olduk böyle.Arap çöplüğüne çevirdiler ülkeyi.
V
10 ay
Sağlıkçılar iş birakiyor herşey IQ ile orantılı.
Sağlıkçılar yarın iş bırakıyor ücretleri protesto ediyor.Biz iqsu o kadar düşük o kadar kötü bir toplum oldukki kimse demiyor açlık sınırı yoksulluk sınırı altında sadaka gibi bir asgari ücret neden var.Daha bu paraya iyi diyen çalışanlar var.Baska ülke olsa herkes iş bırakır eylem yapar ama bizde ne MTV zammına ne asgari ücret zulmüne hiçbir şeye tepki yok.Akilalir gibi değil gerçekten.
V
10 ay
Media Markt tüketici hakem heyeti sikayetim
Arkadaşlar 2.5 yil önce tcl marka 55 qled c715 modelini satın aldım 1+1 koruma paketi yaptırdım.Fakat geçen hafta ekran akması ile cihazımı perte cikarttilar neymiş tv panel değişimi satın aldigim fiyattan pahaliymis.uzatılmış garanti ve bana sadece iki buçuk sene önce odedigim fiyatin mediamarkt hediye çekini verdiler bende 5700 liraya yeni bir tcl 55 qled alamadığım için fiyatı 17 bin olmuş.Tuketici hakem heyetine şikayet ettim sizce sonuç ne olur?
V
11 ay
Mediamarkt uzatılmış garanti rezaleti
Mediamarktdan 1+1 koruma paketli 55inc tcl c715 model bir TV 2.5 sene önce aldım Tv'de panel akması meydana geldi bende uzatılmış garanti hakkımı kullanarak Mediamarktin anlaşmalı olduğu altar grup diye bir servise televizyonumu yolladım bana 1 hafta içinde gelen yazı.Televizyonunuz perte cikmistir tamiri kendisinden fazladır size televizyonunuza odediginiz faturanın bilmemkaci oranında hediye çeki verelim diyorlar.Bu kabul edilebilir bir durum değil ben aldım Tvyi 5700TL ye şuanda muadili 17-18 bin TL bu konuda ne yapmalıyım sizce?
V
2 yıl
Televizyon Fiyatları Çıldırmış!!!Dahada Çıldıracakmış.
Arkadaşlar bugün Gaziantepte büyük bir avmde teknoloji mağazalarını gezdim fiyatlar çok fena.20 bin tl nin altında seyir zevki alabileceğiniz 55inç bir cihaz yok.Üst kaliteleri söylemiyorum bile.İşin daha kötüsü 2022 modeller henüz çıkmamış.Onlardada ort 100 hz 55inç bir cihazın 40 binlerden başlayıp 60 binlere kadar çıkacağı söyleniyor. Abartmayın yazacak olan troll arkadaşlar içinde bir kaç ort 100 hz model linki bırakıyorum aşağı


https://www.vatanbilgisayar.com/sony-xr55x90j-55-139-cm-4k-uhd-smart-google-tv-dahili-uydu-alici.html
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55qn90-55-138-cm-4k-uhd-smart-neo-qled-tv-dahili-uydu-alici.html
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55qn90-55-138-cm-4k-uhd-smart-neo-qled-tv-dahili-uydu-alici.html
Bu alttaki en alt seviye.
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55au9000-55-138-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-55nano916-55-139-cm-nanocell-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici-125602.html
V
2 yıl
Hükümet zamla zam unutturuyor!!!!!!
Şuan elektriğe yapılan fahiş zam neden umutuldu?Dün marketteydim herşeye %50 zam gelmiş hani kdv indirimi? Ülkenin sonu hiç iyiye gitmiyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.