S

Çavuş
03 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Silinebilir
silinebilir..
S
14 yıl
Vestel Millenium 32722 450TL Alayimmi sizce?
Merhaba arkadaslar şu linkteki ürünü sizce almalımıyım?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-lcd-tv-82-ekran-lcd-tv-son-60-adet-34048609/detay

Aradım telefonla görüştüm sıfır ancak 4 ay deneme amaçlı kullanılmış ellerinde çok sayıda varmış faturalıymış. bir sorun olduğunda biz ilgileneceğiz dediler. ben laptopuma baglayip monitor olarak kullanacagim. sizce gidip alayimmi? Lütfen fikirlerinizi belirtin. Bu akşam gidip alacağım çünkü.
S
16 yıl
RECOVERY DVD OLUSTURDUM. FORMAT ATIP HDDYi 2YE BöLEBiLiRMiYiM
Merhaba.
Recovery Dvdmi basari ile olusturdum. simdi format atip hdd partitationlarini silip hdd yi ortadan 2 ye ayirsam. ilerde eski haline dönmek istersem recovery dvd ile eski haline getirebilirmiyim?
S
16 yıl
Notebookumun saati duruyor Lütfen yardım Presario V6420ET
Merhaba.
Notebookumu alalı 3 ay olmadı ama bugün saati durmaya başladı. windows üzerindeyken sürekli geri kalıyor kapalı iken duruyordu. biosa baktım biostaki saat saniyeleri falan hareketsiz sabit. sanırım biosda bir sorun oluştu ama anlam veremiyorum henüz 3 aylık makine. sizce sorun ne olabilir? böyle birşey için servise verip okadar beklemekte istemiyorum lütfen yardım. bide ben pilsiz kullanıyyordum arkadaş tavsiyesi üzerine masaüstü konumda kablo ile. pilin ömrü uzun olsun diye. onunla alakalı olabilirmi sorun? lütfen yardım..
S
17 yıl
SATA özelliğini Kapatıp Kullanmak zarar verirmi?
Merhaba arkadaşlar ben sata driverlerini buldum ve kurdum ama sata özelliğini kapatmak istiyorum. bios dan satayı disable yaptım böyle kullanıyorum. bu cihaza zarar verirmi acaba bu şekilde kullanmak?
S
17 yıl
Kulaklık Takınca Hoparlorun sesi Kısılmıyor YARDIM LUTFEN
Hp Presario v6420ET makinam var kulaklık takıyorum kulaklıktan ses geliyor ama hoperlordande geliyor ne yaptımsa hoparloru kısamadım. nasıl yapıcam sadece kulaklıktan gelmesi için? lütfen yardım.
S
17 yıl
C ve D komut ile yer değiştirme varmı?
arkadaşlar d sürücümde recovery vardı c ve d yer değiştirdiği için recoveery c ye geçti nasıl o partitationu silmeden yer değiştirebilirim c ve d?
S
17 yıl
Lütfen Duyarsız Kalmayın.Presario 6420et Kullananlar bikaç önemli soru.
ilk sıkıntım
Hp Presario v6420ET aldım bu benim ilk laptopum ama pc üzerinde 15 senelik kullanıcıyım. şimdi öncelikle alınca vista hoşuma gitmediği için direk xp kurdum ve tüm driverlerini internetten bulup yükledim ancak d: ye format atmadığım için RECOVERY aynen duruyo şimdi xp üzerinden onu dvd ye yazmak mümkünmü? mümkünse nasıl? ve hangi programla?

2. sıkıntım
ekran çok parlak dijital ayarlarından ayarlıyorum windows üzerinden ama parlaklık ışık falan var renk yok. bunun analog bir ayarı yokmudur?

3. sıkıntım.
hem xp hem sata hdd nasıl yapabilirim?

birde bu cihaz şimdi garanti dışımı kaldı xp kurdum diye? yazılımsal sorunum olmaz ama donanımsal sorunlarımda garanti ilgilenmeyecekmi? :(
S
17 yıl
OYUN iNDiRDiM 600MB EXE DOSYASI ACILMIYOR :(
ARKADA$LAR ARESTA BiR OYUN iNDiRDiM YAKLA$IK 600MB LiK BiR EXE DOSYASI. DOSYAYI ÇALI$TIRDIGIM ZAMAN BiR MS-DOS SAYFASI AÇIP HEMEN KAPATIYOR HiÇBiR$EY OLMUYOR KURULUM FALAN. ACABA BU BiR SIKI$TIRILMI$ DOSYAMI? NE YAPMALIYIM YARDIM pLs :((
S
18 yıl
Lutfen Ustalar Cevap.. konu GAR.
Arkadaşlar bu Gar.ın menzilini implus mu yükseltiyor?? eğer evet ise. hangi kademede nekadar yükseltiyor?? lütfen cvp..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.