C

Çavuş
02 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
13 yıl
GT5 Kendim neden yarışamıyorum ??
ARkadaşlar dün GT5 aldım ancak garip bi durum var.. B sınıfı ehliyeti aldım daha sonra yarışlara giriyorum ancak nedense sadece taktik veren adam olarak oyua dahil olabiliroyurm.
Kendim nasıl yarşııcam acep biri bana yardımcı olabilir mi?
C
15 yıl
ASTRA TWINTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM LÜTFEN
Merhaba arkadaşlar..
2007 model astra twintop almayı düşünüyorum. araç daha 3000 km de ... bir parçasında boya var ancak kayda değer bişi değil. malum istanbulda boyasız araç yok ...
araç 1.6 110 hp lik modelinden..
bu araç hakkında bildikleriniz duyduklarınız varmı ? aracı kullandım bu arada.. gayet sessiz tok bir araba...
yakıtı nasıldır en çok merak ettiim şey ... yardım lütfen.. !!
C
15 yıl
NOKIA N95 8GB \u0026 HTC TOUCH DIAMOND
Arkadaşlar, forumda bu iki telefonla ilgili kıyaslama konusu aradım ancak bulamadım. moderatörler kusuruma bakmasın lütfen.
Bu iki telefon arasında gidip gelmekteyim. Metal kasa iphone lar ilk çıktığında amerikadan getirtmiştim sonradan telefondaki eksiklikler yüzünden n95 8 gb ile takasa girmiştim.
Şimdi HTC TOUCH DIAMOND ile takas şansım var. (150 TL fark vererek)
Sizde hangi telefon daha iyi ?
C
15 yıl
Lütfen yardım edin!!
ARkadaşlar şu anda Nokia N95 8gb kullanıcısıyım. ama telefondan çok sıkıldım. Iphonumu verip bu telefonu almıştım ama bundan da sıkıldım.
Bana alacak telefon konusunda fikir verebilirmisiniz lütfen ?
İsteklerim:
-dokunmatik ekran yada katlanır
-wi fi (olmazsa olmaz)
-güzel fotoğraf çeksin
-kullanılabilirlik(omnia burada biraz puan kaybediyor-kalemsiz kulalnım zor)
- he bide fiyatta çok uçmamak lazım :)
fikirlerinizi bekliyorum
C
16 yıl
407 mi C4 mü?
Arkadaşlar 2006 model golf aracımı satıp yerine dizel bişi almayı düşünüyorum. Düşündüğüm araçlar otomatik c4 yada düz 407. 407yide otomatik isterdim ancak çok pahalılar...

sizin bu konudaki tercihiniz ne olurdu??
yardımlarınızı bekliyorum
C
16 yıl
IPHONUM DUŞTU!!! :(
Arkadaşlar büyük ama çok büyük bir sakarlık örneği olaraktan gözüm gibi baktığım iphonumu düşürdüm. hemde öyle bir düşürdümki anlatamam. Zaten kenarında köşesinde toplam 3 tuşu olan telefonun bir tuşu işlevini yitirdi. Ses kapatma tuşu basarken ettiğiı tık sesini artık etmiyor. o tuşta dokunmatik oldu gibi. hala çalışıyor ama hassas ötesi oldu. tuşa üfleyince bile sesi kısıyor ve takılı kalıyor ses kısma düğmesi....
nasıl yaptırıcam ben bu telefonu lütfen yardım edin... bu telefon açılırmı açılırsa kapanırmı kapanırsa eskisi gibi olurmu eskisi gibi olacağının garantisini verebilen biri varmı? yardım edecek birisi varmı ? ? bildiğiniz bir servis varmı?

-------LÜTFEN ACİL YARDIM ARKADAŞLAR!!-------
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.