D

Onbaşı
02 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
13 yıl
HTC HD2\u0027yi bilgisayar görmüyor.
Arkadaşlar 2.el HD2 aldım rom atmak için bilgisayara taktım yalnız bilgisayarda ne ses ne bi hareket oldu driverları yükledim, windows mobile aygıt merkezini yükledim yine tık yok. usb to phone ayarlarında her şeyi denedim yine bir şey yok. tanımlanmayan aygıt bile demiyor. Sanki pcye takmamışım gibi oluyor. Sadece usbden şarj olabiliyor. Kabloda mı sorun var diye e71'e taktım onda sorun yok. Ama HD2 görmüyor. Yardımcı olabilecek var mı? Windows mobile 6.5 ile kaldım öylece.
D
13 yıl
Modifiyeli BIOS
http://www.bios-mods.com/downloads/ burada modifiyeli bioslar var. bioslara unlock yapıyorlar gizli ayarlar olmayan ayarlar filan açılıyor. Nasıl yapılıyor? Nedir? Zararı var mıdır bilen var mı?
D
13 yıl
BIOS FARKLILIK
Elimdeki bilgisayarın biosunu güncellemek istiyorum fakat ürünün internet sayfasında güncel bios yok aynı biosa sahip başka bir marka model bilgisayarın biosunu kullanmamın bir sakıncası var mı yoksa aynı görevi mi yerine getirir ikisi de? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
D
13 yıl
PC-12800 vs PC-10600
Benim pc'de DDR3 PC-10600 var, uygun fiyata ram buldum PC-12800 görünüyor. Alsam uyum sorunu olur mu?
Almak istediğim:http://www.memory4less.com/m4l_itemdetail.aspx?itemid=1462333880
Ben de olan:http://www.memory4less.com/m4l_itemdetail.aspx?itemid=1443586692

Lütfen cevap verin, acil almam gerekiyor. Teşekkürler şimdiden.
D
13 yıl
ASUS Monitör Sorunu
ASUS N61J Model notebook'un monitörü sallanıyordu sonra da bir çıt sesi oldu ve bağlantı yerinin kapağı çıkmış hafifte monitörün bi kısmı geriye gitmiş. Kendimiz yapabilir miyiz? Tamirci gerekiyorsa da kaç paradır? Garanti kapsamına girer mi? Resimleri ekledim görebilmeniz için.



< Resime gitmek için tıklayın >
D
13 yıl
HP vs PB
HP DM1-1010ET VR607EA mı daha iyidir yoksa Packard Bell DOT-U-001TK mı?
D
13 yıl
Packard Bell DOT-U-001TK
Arkadaşlar sürekli Packard Bell'in DOT-UR-001TK modeli hakkında yorum yapılmış, DOT-U-001TK modelini kullanan hiç yok mu? Kaç ram slotu var? Diğer modelde 2 ram slotu varmış acaba bunda da aynı mıdır? Sonuçta aynı seriler sanırım. Bi' bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
D
13 yıl
Netbook\u0027ta iki işlemci arasında kaldım.
Arkadaşlar ikinci el netbook alacağım fakat iki ürün arasında kaldım, tek farkları işlemcileri. Birinde Intel Celeron U3600 var diğerinde ise Intel Celeron ULV C743 var. Hangisi iyi sizce?

Intel Celeron ULV C743 hakkındaki bilgiler için;http://ark.intel.com/products/37135/Intel-Celeron-M-Processor-ULV-743-1M-Cache-1_30-GHz-800-MHz-FSB
Intel Celeron U3600 hakkındaki bilgiler için;http://ark.intel.com/products/50030/Intel-Celeron-Processor-U3600-2M-Cache-1_20-GHz

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.