E

Onbaşı
02 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 ay
E-Ticaret Danışmanlığı; WebAction
WebAction olarak e-ticaret siteniz için SEO ve altyapı optimizasyonu gerçekleştirerek satış gelirlerinizi yükseltiyoruz. Kurumsal sitemizde ürün ve hizmetlerimizi detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştık. https://www.webaction.com.tr adresimizi ziyaret ettiğinizde sizler için sağladığımız hizmet paketlerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. İstanbul Sarıyer’de yer alan firmamız Sarıyer’deki firmalar için de Web Tasarım hizmetleri sunmaktadır.
https://www.webaction.com.tr/sariyer-web-tasarim//

Aynı zamanda sitemiz içerisinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir Blog alanı bulunmaktadır. WebAction Blog sayfasını ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri takip edebilirsiniz.
https://www.webaction.com.tr/blog/

ilginiz için teşekkür ederiz.

WebAction Ailesi.
E
5 yıl
N11 İade Ücretimi Yatırmıyor.
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.


Yazılım sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın satış/pazarlama departmanında çalışmaktayım Firmamız bizlere belirli periyotlarda prim olarak n11 hediye çeki veriyor bizde bunları sisteme tanımlayıp alışveriş yaparak kullanıyoruz. Ekstra eforlar sarf edip kazandığımız (satışta çalışan arkadaşlar bilirler.) bu primleri yani çekleri harcarken bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık ta ki 01/08/2019 da aldığım bir ürünü iade edene kadar. İşte bütün süreç burada başladı. 750 tl lik bir çek sisteme tanımlayıp alışverişimi yaptım kargo sürecinden sonra ürünler elime ulaştı ürünlerden biri defolu olduğu için iade sürecini başlattım gönderen firma sıkıntısız iademi kabul etti ve süreç tamamlandı fakat n11 çekimden kullandığım tutarı iade etmedi. Tutar yaklaşık 250 tl yani çekin 3te 1ine tekabül ediyor. İlk iletişime geçtiğimde süreci değerlendiricez dediler daha sonra ise prosedür gereği bu iadenin mümkün olmadığını dile getirdiler. Canlı chat sistemindeki ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Böyle bir usulsüzlük ve paraya çökme işlemini daha önce hiç yaşamadım. Bu arada çalıştığım firma bu çekleri nakit ödeyip satın alıyor. O nokta da da herhangi bir problem yok.
E
5 yıl
N11 beni mağdur etti
Merhabalar n11.com ile başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Yazılım sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın satış/pazarlama departmanında çalışmaktayım Firmamız bizlere belirli periyotlarda prim olarak n11 hediye çeki veriyor bizde bunları sisteme tanımlayıp alışveriş yaparak kullanıyoruz. Ekstra eforlar sarf edip kazandığımız (satışta çalışan arkadaşlar bilirler.) bu primleri yani çekleri harcarken bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık ta ki 01/08/2019 da aldığım bir ürünü iade edene kadar. İşte bütün süreç burada başladı. 750 tl lik bir çek sisteme tanımlayıp alışverişimi yaptım kargo sürecinden sonra ürünler elime ulaştı ürünlerden biri defolu olduğu için iade sürecini başlattım gönderen firma sıkıntısız iademi kabul etti ve süreç tamamlandı fakat n11 çekimden kullandığım tutarı iade etmedi. Tutar yaklaşık 250 tl yani çekin 3te 1ine tekabül ediyor. İlk iletişime geçtiğimde süreci değerlendiricez dediler daha sonra ise prosedür gereği bu iadenin mümkün olmadığını dile getirdiler. Canlı chat sistemindeki ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Böyle bir usulsüzlük ve paraya çökme işlemini daha önce hiç yaşamadım. Bu arada çalıştığım firma bu çekleri nakit ödeyip satın alıyor. O nokta da da herhangi bir problem yok. Lütfen bunu paylaşarak herkesin görmesini sağlayalım. Destekleriniz için teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
6 yıl
Elibol Saatçilik Hediye Saati\u0026#39;nden Saat Almayın
Hepsiburada üzerinden elibol saatçilikten Michael Kors marka bayan kol saati aldım, saatin taşları kendiliğinden düşmeye başlayınca garanti'ye gönderdim sadece iki hafta kullanılmış bir saat için kullanıcı hatası diyip 150 tl ücret istediler. Arkadaşlar ürünü kendi servisleri yapıyor ürünün sahte olma ihtimali çok yüksek benim gibi buradan saat alıp mağdur olmayın.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
GTA 5 Playstore akk kampanyası?
arkadaslar ben oyunu 18 nisanda satın aldım ama akk ye etkii etmedi su an oyunun kendi launcherından oyunu ort. 350 kb ile 2 gündür iindiirmeye calisiyorum 50 gb bittii cok sukur acaba akk olayı gectimi bilgisi olan varmi ?
E
9 yıl
Bronze dan Plata ADC Streami
twitch.tv/friedlegaming destekleriniz icin tesekkurler.
E
10 yıl
Dell 7537 ekran kontrol sorunu
Arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydan beri sorunsuz kullandığım 7537 laptopumda iki gündür çok ilginç bir sıkıntı yaşıyorum. mouse imleci saçma sapan hareketler yapıyor windows araç çubugu kiitleniyor tiklanmaz hale geliyor yine oyunlarda ve tarayıcıda sıkıntılar oluyor. usb mouse cıkardıgımda da aynı sorun devam ediyor. zaman zaman bu sorun düzeliyor yani çok ilginç bir anlam veremedim. format attım yine düzelmedi beni korkutmaya başladi umarım bu sorunu sizin yardimlarinizla cozerim. yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler.
E
11 yıl
Fifa 14 Açılmama Sorunu
Arkadaşlar kafayı yiyicem oyunu originden yükledim play e basıyorum hiçbirşey olmuyor yardım edin lütfen.




Çözüm:


> Başlat menüsüne girin.
> Arama kısmına msconfig yazın.
> Açılan menünün üst kısmından başlatma yı seçin.
> COMODO INTERNET SECURITY tikini kaldırın.
> Uygula diyip tamam'a bastıktan sonra Bilgisayarınızı restart yapmanız istenecektir.
> Restart yaptıktak sonra oyuna girebilirsiniz.

İyi Oyunlar.

Erasmush.

E
11 yıl
Fifa 14 Açılmıyor
Arkadaşlar fifa 14'ü erkenden oynayabilmek için sizler gibi vpn yöntemini uyguladım. Hiçbir sorun yaşamadan vpn bağlantısını sağladım origindende oyunu açtım fakat play yazan kısıma tıkladğımda mouse imleci yuvarlak (yükleniyor) durumuna geçiyor fakat hiçbirşey olmuyor yani oyun açılmıyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
E
11 yıl
Imei kayit hakkinda (acil cevap lazim)
Arkadaslar elimde uygun bir pasaport var bana ait degil ben vergiyi kendi tc numaramla yatirdim e devlette sorun cikiyor kendi e devlet hesabimla halledebilirmiym lutfem bir cozum onerin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.