DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
L

Yüzbaşı
01 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
10 yıl
Silinebilir
Ana konu varmış konu silinebilir
L
10 yıl
VW Beetle Bluetooth problemi
2011 model beetle aracıma bluetoothla bağlanmak istiyorum, internette aracın kontağını çevirince bluetooth listesinde gözüküyor ve bu şekilde bağlanıyorsunuz diye anlatan birsürü yazı ve video var. Ancak benim telefonumda gözükmüyor bir türlü, cihazlar aranıyor diyor dakikalarca.. Telefonda ios9.0.1 yüklü yarım saattir çözemedim şunu yardımcı olursanız sevinirim

Aracın medya ekranı bu acaba bunlarda bağlantı olmuyor mu diyeceğim ama phone menüsü boşa değildir heralde.
Not: Phone tuşuna basınca mute görevi görüyor şuan
L
13 yıl
Samsung Galaxy S III İnternet Problemi [Çözüldü]
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle belirteyim forumda yeni olduğum için konuyu nereye açmam gerektiğini kestiremedim burda açmamın uygun olacağını düşündüm bunun için sizlerden özür diliyorum

Yaklaşık 2 aydır samsung galaxy s3 kullanıyorum operatörüm turkcell, telefonu aldığımda internette herhangi bi problem yoktu, yani gayet hızlıydı fakat yaklaşık bir ay önce internette android telefonlar için turkcell internet ve mms ayarlarını uygulamamla birlikte (halbuki internet gayet normal çalışıyordu ama internet hızlanacak falan sandım atladım sazan gibi) internet yavaşladı ve bir aydır yukarda internetin sinyalini gösteren ibare 'E'de kaldı. Hiç 'H'ye yükselmedi. İlk başlarda pek önemsemesemde bu durum can sıkmaya başladı. Bende problemin telefondan mı yoksa turkcell'den mi kaynaklı olduğunu anlamak adına hattımı başka bir telefona taktım ve internetin gayet normal çalıştığını gördüm. Sorun telefonda diye telefonu sıfırladım baktım yine olmadı, turkcelli aradım hatla ilgili bi problem gözükmediğini söyleyip uzman bilmemnesine bağladı, daha doğrusu bağlayamadı yaklaşık 5 dakika boyunca telefon kulağımda turkcellin müziğini dinledim baktım bağlamayacak bitirdim aramayı.

Bende son zamanlar takip ettiğim donanımhaber'de aynı sorunu yaşayan veya bu konuda yardımcı olabilecek birileri vardır diye düşündüm ve bir üyelik açtım
Sorunun çözülmesi adına yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Ayarlara tıklayın ordan diğer ayarlara tiklayin sonra mobil ağlar ordanda şebeke moduna tıklayın. Sadece wcdma ya da otomatik yapın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.