R

Teğmen
07 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359170 Gün Cezalı
356324 gün 18 s. 2 dk.
Gönderiler Hakkında
R
16 yıl
CM 01- 02 Fanatikleri yardım...
aşağıdaki hatayı alıyorum.kayıtlı oyunum açılmıyor. ne yapmam lazım lütfen yardım beyler

< Resime gitmek için tıklayın >
R
16 yıl
CM 01/02 yardımı lütfen...
CM severler,
kayıtlı oyunumda sürekli bu hata veriyor ve oyun kapanıyor.hatayı nasıl gideririm. 3,9,68 version ve Tapani 2008 yaması yüklü.hata da ahanda aşağıda.

http://img411.imageshack.us/img411/722/adsz12qm8.jpg

< Resime gitmek için tıklayın >
R
16 yıl
FolderAccess hayatımı kiltledi....
baylar FolderAccess programını kullanan var mı? format sonrası klasörümü açamaz oldum.klasör zaten kilitli diyor.programı defalarca kurdum kaldırdım.ama klasörümü tıklayınca denetim masası açılıyor.yardım lütfen..
R
16 yıl
Media Player Classic Hasta mı?
< Resime gitmek için tıklayın >

Süre çubuğu 15. saniyede takılıp kalıyor. ne ileri ne de geri.ama görüntü 1 saatten fazla.sorun ne olabilir arkadaşlar ..lütfen F1

http://img519.imageshack.us/img519/2617/adsz345nh4.png
R
16 yıl
Media Player MAtrix Aleminde
Arkdaşalar media player clasic programım matrix'e girmiş bulunmakta bu yeşil yazılar neyin nesidir.var mı aramızda bir neo , ya da morpheus.şunlardan beni kurtarsın lütfen..







Trinity olsa da olur

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
R
16 yıl
Futbol Maçına Fotoğraf Makinası ?
arkdaşlar yarın bjk-trabzon maçına gideceğim kısetse ama fotogaf makinası götürüp götürmemekte kararsızım.acaba içeriye sokarlar mı ? yardım lütfenn...
R
16 yıl
counter strike harita yardımı
arkadaşlar bir harita vardı ortada havuz olan,iki pencere üst katta iki pencere alt katta olan bir ev vardı.küçük bir haritaydı adını bilen var mı.
R
17 yıl
Bu Şarkının Orjinalini Bilen var mı ?
bulundu.teşşekkür silinebilir konu
R
17 yıl
w800i kamera sorunu
yaklaşık 1 yıldır w800i kullanıyorum.çok da memnunum.. (memnundum) fakat birkaç gündür ne zaman elime alsam ya da masaya filan bıraksam kameranın açık oldugunu görüyorum.arka kapağı kapalı ve ben herzamanki gibi kullanıyorum telefonu..acaba yazılımsal bir problem mi ? donanımsal mı ? bir fikri olan yardım eder mi.. selamlar..
R
17 yıl
VCD PC Yİ DÖVER Mİ ?
Arkadaşlar.dandirik vcd de çalışan filmler bilgisayarda neden çalışmaz da cd ler boş görünür ? yardım eden olursa çikolata ısmarlıcam :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.