Web sitemiz OtomasyonNet.Com 18.03.2011 tarihinde, otomasyon sektöründe faaliyet gösteren son kullanıcıların otomasyon ürünleri hakkında geniş ve kapsamlı teknik bilgiye daha kolay ulaşabilmeleri için kurulmuştur.

Web sitemizin amacı otomasyon ürünlerini tanıtmak markalara göre özelliklerin karşılaştırımasını kolaylaştırmak üretici, distribütör ve bayiler ile son kullanıcıların iletişimini kolaylaştırmak. Ürünleri kullanıcı yorumuna sunarak fiyat, performans, kalite ve kullanılabilirlik degerlendirmelerini alarak üretici firmaların ar-ge çalışmalarına katkıda bulunmak aynı zamanda son kullanıcıların doğru ürünü seçmelerine yardımcı olarak minimum maliyet ile maksimum performans almalarını sağlamak.

Son Kullanıcılar

Web sitemizde yayınlanan ürünler hakkında önerilerinizi sunabilirsiniz.
Oylama sistemi ile kalitesinden memnun kaldığınız veyahut memnun kalmadığınız ürünlere oy vererek diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz.
Ürün önerileri, fuar kongre haberleri ve otomasyon sektörüne ait her türlü bilgiyi bilgi@otomasyonnet.com mail adresimize göndere bilirsiniz.
Firmalar

Web sitemizdeki yayınlanan ürünleriniz hakkındaki kullanıcı yorumlarını takip edip ürünleriniz ile ilgili kullanıcı ihtiyaçlarını gözlemleyebilirsiniz.
Ürünleriniz ile ilgili kullanıcılara teknik destek sağlaya bilirsiniz.
Web sitemizde yeni çıkan ürünleriniz ve firmanız hakkındaki haberleri bilgi@otomasyonnet.com mail adresine gönderebilirsiniz.
Web sitemizde listelenmesini istediğiniz ürünlerin e-kataloglarını bilgi@otomasyonnet.com adresine gönderebilir.(5Mb boyutundan büyük e-kataloglar için indirme linki gönderebilirsiniz.)
Web sitemizde yayınlanan ürünleriniz ile ilgili yanlış - eksik bilgiyi düzeltmek veya listelenmesini kaldırmak için firmanızın resmi mail adresinden bilgi@otomasyonnet.com mail adresimizle iletişime geçebilirsiniz.

Web Sitemizi Ziyaret Etmek için TIKLAYINIZ.