B

Teğmen
25 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Blu-ray okuyucu CD okumuyor
Merhaba, bnm laptop'in sürücusu blu-ray okuma özelligine sahip. dvd yi de okuyor ama cd okumuyor. bir de bnde dvd player var onda da ayni durum var, blu-ray okuyor, dvd okuyor ama cd okumuyor.
sorum su; blu-ray okuyan surucu cd okuyamaz mi?
B
9 yıl
Windows 10 - Sıkıntılar var, bi bakıverin
S.A. Arkadaşlar, 4 tane bi türlü çözemediğim problemim var;
1) Hangi yolu denediysem bi türlü mağazaya giriş sağlayamıyorum. Tıklayınca ekrana geliyor sonra hemen gidiyor. İnternetteki baya bi çözüm yollarını denedim,ama olmadı.
2) Ayarlara girince '' güncelleştirme ve güvenlik '' kısmınada giremiyorum.
3) Microsoft edge' de internete girmiyor.
4) Microsoft hesabıyla oturum açmak istediğimde de sorunla karşılaşıyor. Aynı ekran yeni bi kullanıcı eklemek istediğimde de çıkıyor.

Lütfen yardım
B
9 yıl
Bu saat gerçekten bu fiyat mı - GEARBEST - YARDIM
http://www.gearbest.com/men-s-watches/pp_102994.html

Linkte verdiğim saat 13.32 Dolar yazıyor.Bir de free shopping yazmış. Saati sipariş versem sadece 13.32 Dolar mı ödeyecem? ve Türkiye'ye gönderimi var mı ?
Bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Yapan arkadaşlar, varsa herhangi bi sıkıntsı lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
B
10 yıl
Windows 10 Yükleyeyim mi Bu Sisteme?
intel core 2 duo t9600 islemci.
4 gb ram.
nvidia geforce gt240m 1gb ekran kartı.

Asus N61vn Laptop.
Evet arkadaslar sizce windows 10 yukeleyeyim mi? orjinal isletim sistemim windowds 7 home 64 bit
B
10 yıl
GTA 4 Mod Yükleme Yardım
B
10 yıl
Kamu Yönetimi okuyoum,2.üniversite önerisi ?
merhaba, Abant İzzet Baysal Üniversitesinde kamu yönetimi okuyorum.1.sınıfı bitirdim bu sene 2. sınıfı okuyacam inşallah. aof de sınavsız 2. üniversite okuma imkanım oldugunu öğrendim ve 2. bi üniversite okumak istiyorum.fakat aof de hangi bölümü tercih edeyim bilemedim. İmamhatip mezunuyum, ilahiyat okuyum diye düşündüm ama karar veremedim. siz değerli forum üyelerinden yardım bekliyorum...
B
10 yıl
Victor VIC-W1-BLC Siyah Akıllı Saat
http://www.gold.com.tr/victor-vic-w1-blc-siyah-akilli-saat_u


Arkadslar gold da gördüm bu saati,fiyatı ve görüntüsü çok cazip geldi. alan,kullanan veya gören varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
yada nette incelemsi varsa link atabilirsiniz,çok araştırdım ama bulamadım.
B
11 yıl
KLAVYEDE 2 TUŞLA OYNAYAMAMA SORUNU :(( ACİİLL
Laptopuma masaüstü bilgisayarımın klavyesini bağladım oyun oynamak için. (Bu arada klavyem eski girişli (PS2).) Bir tane PS2 to USB dönüştürücü aldım. Bu sayede USB girişi ile klavyemi bağladım. Takınca otomaik olarak sürücü güncellemelerini falan aradı. "Kullanıma hazır" dedi. Sonra NFS: Most Wanted oyununa girdim. Oyun açıldı. Arabayı yukarı ok tuşuyla sürerken, normal olarak araba ilerliyor, tamam burada sorun yok. Ama araba ileri giderken. Sağ veya sol oka basınca araba duruyor. Yani Yukarı ok ile bağlantısı bi nevi kesilmiş gibi oluyor. Diğer oklara basınca. Bu diğer oyunlarda da aynı. Mesela FIFA 11 oyununda, oynayanlar bilir. 2-3 tuşa aynı anda basmak zorundasınız. Ama futboluyla diğerine pas verdiğimde. Elim ok tuşlarına baılı olyur mutlaka hemen futbolcuyu hareket ettirebilmek için. Ama pas verdikten sonra diğer tuşa basınca işlemiyor. Yani nedense klavyede 1'de fazla tuşla aynı anda basılarak oynanılmıyor oyunlar. Bir ayar falan mı yapmam gerekiyor acaba? Bu arada laptopun kendi klavyesinde oynarken böyle bir sorun olmuyor.
B
11 yıl
BU LAPTOP NE KADAR EDER ? ACİLL
arkadaslar elimde asus n61vn modeli bi dizustu var.genel ozellikleri ; 4gb ram , 1 gb ekran karti, intel centrino 2 islemci.
sorunları; batarya yok(bozuk yani hic sarj tutmuyo) , mentesenin uzerindeki kapak yok mntse gorukuyo , 2 kere tamir gormus, uzerinde bikac çizik var , sarj aleti tamir görmüş , kapagin köşesi az bisi kırık , güç dugmesinin oldugu yer hafif sisme yapmis , mouse ara sira takilma yapiyo .

bunun disinda hicbi sorunu yok.calismasi falan gayet stabil.
ozelliklerinin tamaninin oldugu bi sayfanin linkinide atcam simdi.

kisacasi bu cihaz kac para eder ? biraz profesyonel rakamlar soylerseniz cok guzel olur.
B
11 yıl
All İn One Pc Tavsiye ??
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama sorunum su; 600-700 tl arasinda all in one pc ariyorum . Sifir. Marka onemli degil,. ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.