E

Yüzbaşı
15 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
Arçelik 3lü beyaz eşya seti için yardım
Arkadaşlar kısmetse yaza evleneceğim. Beyaz eşya işini şimdiden halletmek istiyorum. Arçelik alacağım. Fakat su modeller hakkinda yardımcı olabilecek varmı? Buzdolabi: 2480cmi ya da 570470mi bulaşık makinesi : 6343i çamaşır makinesi : 8103 yp bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Bu hafta almam gerekiyor.
E
7 yıl
İnstagram kayıtlı mail adresimi bulamıyorum. Lütfen yardım
arkadaşlar kullandığım İnstagram hesabıma yeni telefon aldıktan sonra bir türlü erişemiyorum. hayır şifremi unuttum diyorum kayıtlı mail adresine şifre yenileme bağlantısı gönderdik diyorlar. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Şimdi şöyle bir olay var. Benim hayatım boyunca kullandığım iki mail adresim var biri gmail, diğeri hotmail. Ama resimde de gördüğünüz gibi mailin uzantısı ''e'' ile başlıyor. daha da komigi uzantının önünde ''J'' ile başlayan isim benim İnstagram kullanıcı ismim. Yani baştan sonra hatalı. Bu konuda yardımcı olacak biri çıkarsa vallahi çok dua ederim. Bir de ''e'' ile başlayan bir mail uzantısı var mıdır acaba? Çünkü ben bulamadım.< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
max. 1600 tlye office, film, sosyal medya icin notebook tavsiyesi
Arkadaslar merhaba. Maksimum 1600 civarina bir laptop ariyorum. Oyun falan oynamam. Sadece surekli word,excel kullanirim. Ayrica İnternet,film, sosyal medya icin kullanacagim. Ekran boyutu ufak olmamali 15.6 ideal diye dusunuyorum. Acil alacagim icin de tekno marketlerden almayi dusunuyorum. Onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim
E
10 yıl
Aracımın bagajı kilitlenmiyor.
Arkadaşlar son 1-2 haftadır aracımda (Chevy aveo 1.3) garip bir problem baş gösterdi. geçen hafta arabamı kilitlediğim zaman iç lambasının sönmediğini farkettim. Bütün kapıları kontrol ettim fakat heryer kilitliydi.
Bende aracı tekrar çalıştırıp kapattım sorun düzeldi. En son dün aracımı tekrar kilitlerken yine lambanın açık kaldığını gördüm. Birkaç kaç kez anahtardan aç kapa yapınca bagajın kilitlenmediğini gördüm.
Yani bütün kapılar kilitleniyor, bagajda kilitleniyor fakat hemen bagajın kilidi geri atıyor. ondan dolayı lamba sönmüyor. arabayı tekrar çalıştırıp kapayana kadar problem devam etti. şuanda bir problem yok zaten ara ara yapıyor.
Fakat neden yapıyor olabilir? Böyle bir sorun yaşayan daha önce oldu mu acaba? Bilen birisi yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler.
E
10 yıl
Dexos 2 onaylı yağ tavsiyesi
Arkadaşlar, Chevrolet Aveo aracımın bakım zamanı yaklaştı. Servislerin araca koyduğu yağı beğenmiyorum açıkçası güvenmiyorum da. Servisle konuştuk dexos 2 onaylı olması şartıyla
yağı kendin getirebilirsin dediler. İnternette araştırdım fakat pek bir şey bulamadım.
Özellikle Castrol, Mobil gibi markalrın 5w-30 dexos 2 onaylı yağları var mıdır?
Ya da bu markalarla eş değer kalitede bir marka önerebilir misiniz?
Bu arada araç dizel.
Teşekkürler.
E
11 yıl
Park cezaları hakkında;
Arkadaşlar son 2 aydır 2 defa eve park cezaları geldi. Mübarekler iyice alışkanlık edinmişler veriyorlar coşkuyu. İşin garip tarafı her iki ceza da otobüs durağına park edildiğinden dolayı yazılmış olarak görünüyor. Fakat kardeşim, otobüs durağı ile ceza kesilen yer arasında en az 300-400 m yer olduğunu söylüyor. Yani etrafta durak namına hiçbirşey yok. Ayrıca bu cezalar 1 ayı geçtikten sonra tebliğ edildi. Buna nasıl itiraz edebiliriz? Ve bu cezaların kaldırılabilme ihtimali var mıdır? Konuya hakim arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
E
11 yıl
Chevrolet ücretsiz check-up
Arkadaşlar merhaba. Bugün radyo dinlerken duydum. Chevrolet servisleri, yaş ve km sınırlaması olmaksızın tüm Chevrolet'leri ücretsiz olarak kontrol ediyormuş. Bunun üzerine servisi arayarak teyid ettim. Fakat yanlış hatırlamıyorsam ay sonuna kadar sürecekmiş. Gitmek isteyen arkadaşlar yetkili servisi arayarak daha fazla bilgi alabilirler.
E
11 yıl
Aveo sahipleri yardım
Arkadaşlar merhabalar. Aveo ltz 1.3 dizellerde kol dayama desteği var mı acaba? Aracımı daha yeni aldım fakat benimkinde yoktu. Chevrolet Türkiye ile görüştüm onlarda olmadığını söylediler. Fakat incelediğim Aveo'larda kol dayama vardı. Ltz modellerinde kol dayama desteği olan arkadaşlarım var mı acaba? Aracımı alana kadar o kadar çok araç inceledim ki acaba ben mi karıştırıyorum?
Saygılarımla...
E
11 yıl
Test Araçları hakkında
Arkadaşlar şimdi bayilerdeki test araçlarına plaka takılıyor. Bize haberimiz olmadan test aracını sattıklarını düşünelim. Ben aracımı aldıktan sonra aracın şasi numarasından aracın test aracı olup olmadğını öğrenebilir miyim? Yani araca önceden plaka takılıp takılmadığını öğrenebilir miyim?
E
11 yıl
Aveo sedan fiyat konusunda yardım
Arkadaşlar iyi geceler. Aveo sedan 1.3 95 bg ltz mylink paketli, orjinal trafik seti+boya koruma+ilk yardım seti. yangın tüpü 40.400 en son fiyat aldım. Anlaşma gerçekteşti. Aracı ocakta teslim alacağım. Daha faturayı falan kestirmedik tabi. Bu fiyat konusunda sizlerin fikirlerini almak istedim. İyi bir fiyat mıdır?
Saygılarımla
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.