D

Teğmen
11 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
Dreamfall hakkında
Benim için bilgisayar oyunlarında en önemli şey oyunun hikayesidir son zamanlarda telltale games ile birçok güzel hikayeye sahip oyunuda bitirdim zaten. Yine oyun ararken Dreamfall'a rastladım fakat doğal olarak 1. oyundan başlamak isterim ki hikayede sıkıntı yaşamamak için şimdi burası sizin bana yardım etmenizi istedigim nokta öncelikle dreamfall serisinin kaç adet oyunu var ve hangi sırayla oynarsam hikaye konusunda sıkıntı çekmem oyunların isimlerinide yazarsanız cok hoş olur ayrıca türkçe yamalarıda varsa tadından yenmez vallahi

Ayrıca Telltale oyunlarına baya sarmış durumdayım (the walking dead,the wolf among us,game of thrones,life is strange,back to the future,jurassic park the game) firmanın oynamadıgım oyunu kalmadı heralde fakat bu tarz oyun yapan başka firmalar varsa önerilerinizi bekliyorum yamalarıda olursa cok sevinirim şimdiden teşekkürler hepinize.
D
12 yıl
Assasin skill sorunu
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım 22 level assasinim fakat bir sorunum var skillerle ilgili.. Sorunum şu zehir sürme 16 levelda açılıyor olmasına rağmen ben 22 levelım 6 leveldır kullanamıyorum skill kutumda solgun renkte duruyor öyle nedeni nedir? Ayrıca Mühür saldırısı 1 hızlı bıçak skillinin 3. saldırısında aktif olan skill nadiren aktif oluyor bende yani bir yaratuga hızlı bıcak 1 hızlı bıcak 2(skillin ismini unuttum) yapıyorum 3. saldırımın mühür saldırısı olması gerekirken bazen boş oluyor bazende kullanabiliyorum bu 2 sorunuma özellikle assas oynayan arkadaşlar çözüm konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.


Özet: 22 levelım zehir sürme ve mühür saldırısı 1 kullanamıyorum (mühür saldırıs 1 yeteneği nadiren kullanılabiliyor) nedenleri ve çözümleri nelerdir lütfen yardım ediniz.
D
12 yıl
Bir mmorpgde neler yapılabilir?
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyimki şu zamana kadar moba fps ağırlıklı oyunlar oynadım fakat ne yazıkki bi mmorpg deneyimi yaşayamadım yada çok kısa süre yaşadım yani tam tadına varamadım. (max 10 level gelip bıraktım ) Bu kadar çok kitleye sahip mmorpg oyunlarını denemenin vakti geldiğini düşünüyorum fakat merak ettiğim bir şey var bir mmorpgde neler yapılır Dungeon clan savaşları ve pvp den ibaret değildir elbette bu kadar kişiyi pc başına toplayan örneğin aion online veya Rift adlı oyunlarda dungeon ve pvpden başka neler yapılır?

Özet: MMORPG oyunlarında pvp ve dungeondan başka neler yapılır örneğin bir bölgeye krallık kurma tarzı olaylar var mıdır ?
D
12 yıl
Aiona başladım bilgilendirmeye ihtiyacım var
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar şu sıralar aion başlamaya karar verdim bu karardaki en büyük sebep hiç bir zaman mmorpg tecrübem olmadı hiç bir zaman rpg oyunlardaki pvp ortamını klan savaşlarını tadamamamdı. Bu karardan sonra dün oyunu indirmeye başladım 3.pakete başladı bugün oyunu oynamama yetecek kadar indirdi dosyaları fakat bundan önce 3 yıl lol &dota geçmişim var ama hiç bir zaman dedigim gibi mmorpg tecrübem olmadı ve karakter seciminde yardımcı olmanız gerekiyor aradıgım karakterler şu şekilde ya hızlı skill combolarıyla rakibi ani hasarla yoketmek (lol oynayanlar bilir mageler yani) yada görünmez olup aniden bi yerden çıkıp teklemek (assasinler) söylediklerime en yakın class hangisidir sizce? Ayrıca pvp başlama levelı kactır kac levelda pvplere dungeonlara girebilirim? Dün biraz deneme fırsatım oldu fakat zubaba serverında ping 70-300 arası değişiyor bu moralimi bozdu acıkcası sorunun nedeni nedir? Ayrıca bugün oyuna girip log in olmaya calıstıgımda tamam tusuna ya basılmıyor yada bastıgım halde oyun tepki vermeyip 4-5 saniye sonra kapanıyor sebebi nedir? Biraz yeni başlamanın heyecanıyla yardırıp karman çorman yazmışım kusuruma bakmayın Şu an için aklımdaki sorular bunlar arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler herkese şimdiden.

Edit: Bu arada arkadaşlar şunuda cok merak ediyorum zubaba serverında az kişi olunmasından yakınan çok kişi gördüm araştırma yaparken ki bu da server seçimindede kararsız kalmama sebep oldu hangi serverı önerirsiniz bana?
D
12 yıl
Lan ile internetsiz oynanacak oyunlar
Arkadaşlar 1 hafta kuzenlerimde kalacam laptop götürecem ama internet yok gidecegim evde sadece 1 pc var daha önce kablo ile age of oynardık internet olmadan. Age of age of bi yere kadar 1 hafta boyunca sadece age of ile gececegini düşünmüyorum internet olmadıgını hesaba katarak kablo ile hangi oyunları oynayabiliriz ve nasıl ?
D
12 yıl
0 dan gitar çalmayı öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?
Evet soru başlıkta arkadaşlar notaları bile bilmiyorum gibi düşünerek nereden ne şekilde öğrenebilirim kurs için bütçe yok malesef.
D
12 yıl
Hangi dövüş sporunu seçmeliyim?
Yaşım 16 boyum 1.65 kilom 73. Kilo vermek için aklımda fitness salonuna yazılmak vardı fakat fitneslara pek güvenemiyorum artık adama diyorum kilo vermek istiyorum diye bana kosu bandı veya su bisiklet gibi şeyi kullandırtmıyor gidip bench press bastırıyor pek iyi tecrübelerim yok yani fitneslarla bu sebeple hem kilo vermek için hemde sokakta işime yaraması amacıyla bana adana içinde hangi dövüş sporunu ve kursunu önerirsiniz? Ve ne kadarlık bir sürede iyi dövüşebilirim şimdiye kadar okul kavgalarından hep kactım kendimi bi korkak gibi hissetmek istemem bu yüzden lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
D
12 yıl
Android os sürümü yükseltiliyor önyükleme tamam sorunu
Arkadaşlar dün samsung grand neo adlı cihazı aldım bugünde yazılım güncelleştirmesini yapayım dedim başta android simgesi cıkıp %100 oldu sonra res attı uygulamalar optimize ediiyor falan dedi sonra Önyükleme tamam ekranında yaklasık 30 dk bekletti halada bekliyorum cihazda yeni suan cok korkuyorum lütfen bi yardımcı olun neden böyle oldu ne yapmam gerek?
D
12 yıl
Broodmother hakkında
Arkadaşlar dota 2 de henüz yeniyim yaklasık 3 hafta oldu başlayalı yaklaşık 2.5 3 yıl lol geçmişim var ama dota oynadıktan sonra o harcadıgım yıllara harbi harbi küfrediyorum diyebilirim. Gerçekten çok kaliteli bir moba sıkıcı hiç bir hero yok ve lol gibi basit ve kolayda degil. Şimdi konuyu açma sebebime gelecek olursak rastgele modda her heroyu deneyip mümkün oldugunca tanımaya çalısıyorum ve gecen broodmother geldi inanılmaz zevkli ve güzel bir hero çok hoşuma gitti ilk başta orchid yapıyorum ondan sonra bkb gerisi ise butter fly abysal mkb olarak değişiyor skill olarak w 2de bırakıp q fullüyorum ( w ile duvardan geçilebildigini biliyorum) örümcekler belli bir sayıya ulaştıgında junglea yolluyorum onları onlar orda ben lanede farmlıyorum zaten baya bi zengin oluyorum ama oynayıs tarzımda büyük bir sıkıntı var item buildim veya skill sıralamam (dogru oldugunu düşünüyorum) dogru olsa bile bu heroyla nasıl oynanır nereye gidilir bilmiyorum pek.Birde gem veya ward alan supportlar gelince karşıma hiç rahat olamıyorum ward almayanlar gelince 2v1 bile cok rahat double alıyorum rahat farmlıyorum lanede bu ward olayını nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar her şey için biraz aceleye getirdim yazıyı cok sacma karman çorman ve yazım hataları olabilir affola
D
12 yıl
Dota 2 ye daha kaç hero gelecek
Arkadaşlar oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum yeniyim yani sürekli yeni herolar deneyip hero havuzumu genişletmeye calısıyorum ama bir şeyi merak ediyorum şuanki dota 2de herolar az gibi dota 1 den dota 2 ye gelecek daha kaç hero var isimlerini yazabilir misiniz lütfen?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.