T

Er
07 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
11 yıl
2.8 v6 golf3 bakarmısınız
Merhaba arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı 2800 motor 6 silindir 3 kasa golf almayı dusunuyorum internetten vıdeolarını ızledıkce hevesım artıyor yakıt konusunda ve arıza konusunda nasıl bı arac pek bılgım yok benı bılgılendırırmısınız ?
T
11 yıl
lumia 620 başa bela sanırım yardım
Merhaba arkadaşlar nokia lumia 620 telefon aldım 1 ay sorunsuz kullandım memnumdum ama biranda ekran kilit ve ayrı zamanda power tuşu işlevini yitirdi ne ekranı kılıtleyip acabılıyorum nede telefonu tusla kapatabılıyorum telefon kullanılmaz hale geldı o tus bozulunca tuşun çalıstıgından emınım cunku menu de ekranı kılıtlemek ıcın tusu bastıgımda telefon tıtrıyor ama ekran kılıtmenmıyor vs. yazılımla ılgılı bı sorun olabılırmı sızce ?
T
12 yıl
xp kullanıcısıyım vista sp2 win7 kararsızım yardım
Merhaba arkadaşlar ben xp kullanıcısıyım yeni ekran kartı aldım acaba vista sp2 mi yüklesem win7 mi cok kararsızım gorunus benım ıcın onemlı degıl hangısınde daha hızlı çalışırsa onu yuklemek ıstıyorum
T
12 yıl
hd 5670 1gb 128 bit i çalıstırmak için işlemci ve anakartım elverişlimi
Merhaba arkadaslar sistemim şu ECS G41T-M v2.0 anakart intel e5400 dual core 2.7ghz işlemcihttp://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=925&CategoryID=1&MenuID=16&LanID=0 anakart ozellıkleri sıtenın altında specification a tıkladıgımızda cıkıyor pek anlamıyorum bu konulardan internetten bu ekran kartının gta 4 bf3 yuksek cozunurlukte oynandıgını gordum ve kararlıyım işlemcime ve anakartıma bu ekran kartı uyarmı anakartta pci express 2.0 yazıyo ekran kartı takdıgımız yere bi yardımcı olursanız sevinirim sımdıden tesekkurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.