P

Teğmen
29 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
18 yıl
flash!! opera 2.0 türkçe java web tarayıcı burada (cx75)
http://www.hemenpaylas.com/download/883206/opera-mini-2.0.4062-advanced-tr.jar.html

bugüne kadar 2.5 milyon üzerinde kullanıcı tarafından indirilen opera mini 2.0 ile artık mp3, resim ve diger web içeriklerini dogrudan yüklemek mümkün olacak..

burada yayınladıgım web tarayıcı versiyonu siemens cx75 için ve türkçedir.

**** yere ^hem enpaylas^ yazıyoruz
P
18 yıl
Mutlaka okuyun!! explorer\u0027in içinde bakın ne buldum
C:\Program Files\Internet Explorer klasörünün içinde

winbrume.dat isimli bir uygulama var. ne işe mi yarıyor?

internette gezinirken her sayfada oluşan reklam sayfasını bulup silmek içinDenemedigim virüs - spy programı kalmadı
(aptal aptal diyodum ulan her siteye adamlar aynı reklamı koymuş diye) .

Meger bu uygulama (yada adına ne dersek) bu reklam etiketinin sorumlusuymuş!!
ilk önce bi kenara kopyalayıp winbrume.dat ı sildim. explorer.exe hata verince hemen yerine yapıştırdım panik bi şekilde.
sonra sağ tıklayıp not defteriyle acınca içindeki yazılara bir baktım yok yok ne ararsan yazmışlar! şüphelerim doğru çıkınca sildim explorer hata verdi ekran titreyip geri geldi..

sonra masa üstünden internet explorer simgesini sağ tıkladım
internetsecenekleri>programlar>eklentileri yönet secenegine girdim bir baktımki winbrume.dat uygulaması burada da aktif. hemen onuda devre dışı bıraktım. pc yi kapatıp actım ve artık o lanet reklam etiketinden kurtuldum. oohh bea

(klasör seceneklerinden gizli klasörler vs asık tabi)

sizde bakın arkadaşlar bu klasörün içine aynı şey sizde de olabilir.

iyi forumlar
P
18 yıl
CX 75ciler bunları hemen indirin
Başka bir siteden buldugum ve tüm cx 75 kullanıcılarının problemi olan mp3 dinleme ve ileri geri sarma sorunsalı audiobook java uygulamasıyla artık resmen çözülmüştür. mig33 adlı msn programıda gene aynı yerden alıntıdır. bu iki uygulamayı bizlere kazandıran arkadaşlarımıza sonsuz teşşekkür.

Ayrıca ben ek olarak emsn'in son sürümünü , telinizi oldukça havalı gösterecek bir dışgörünüm ve hiçbiryerde bulamayacagınız (hatta kesinlikle bulamayacagınız) kapanış ve mesaj sesi (mp3 formatında) ekledim.
buyrun link **** yere (rap idshare )yazıyorsunuz.
http://****.de/files/16821303/CX75.rar.html
P
18 yıl
wap yoluyla sw yükseltme ayarları cx75 (arşiv)
9 haziran 2006 düzenlemesi, forumda bulamayan arkadaşlar için yukarı çıkarttım
cx 75 sw 10

Verecegim ayarlarla pc ye baglamadan yada servise göndermeden telefonumuzda bu görev için bulunan menu ile version yükseltecegiz. Öncelikle;
siemens cx75 SW VERSİON 05di SW VERSION'u 10 YAPTIKTAN SONRA ASAGIDA ANLATTIGIM SU DEGİSİKLİKLERİ FARKETTİM.
Öncelikle ilk gözüme carpan degisiklikler sunlar oldu;
1)Video cekim kalitesi bariz bir sekilde düzeldi, hem cekim sırasında hem seyrderken bunu farkettim.Daha önce nero video decoder ile post-processing denen ayarlarla yapılan secenekler vardı o ayarlarla 3 gpleri filtreler öyle seyrederdim pc de, simdi buna gerek kalmamıs.
2)Cekilen videoları DATA'daki VIDEOS'a atabilirdik sonra mmc ye yapıstırırdık, simdi direk mmc nin icindeki VIDEOS'a kaydedebiliyoruz. (cekim süresi gene aynı 1dakka 34saniye falan.)
3)Daha iyi resim cekiyor . el titremesi ile olusan bulanıklık problemi biraz giderilmis.Parlaklık kontrast ayarları gelismis.pc ye ettıgımız fotolar artık daha net :)
4)BAKIN BURASI ÖNEMLİ ! Mp3 dinlerken 4 kademeli bi ses seviyesi secenegi sunulurdu pazı parcalarda 4'e gtirdigimiz zaman cok patlak 3'e indirdigimiz zaman cok cılız bir ses olurdu (bunun sebebi mp3 parcasının kbps veya null denilen seviyelerinin düsük olmasıdır) simdi bu 4 kademeye bölünen ses seviyesi ARTIK 20'YE BÖLÜNEBİLİYOR :) Sanıyorum ses kalitesinde söyle bi degisiklik olmus DENGELEYİCİ tarzı bisey var kulaga çok daha hos geliyor.
5)Mp3 gecislerndeki BEKLEYİNİZ uyarısı kalktı gecişler direk ve cok hızlı.
6)Aynı sekilde resimler arasındaki gecişlerde hızlandı. Menu gecisleri hızlandı
benim ilk farkettigim detaylar bunlar sizde farkettiginiz gelismeleri mutlaka yazın. SAYFA1
P
18 yıl
UYGULAMALAR ARSİVİ ACIKLAMALARIYLA cx75 (x65-75)
(kopyala yapıştır)
Asagıdaki uygulamalar ve oyunların tümü , tarafımdan siemens cx75 de basarıyla test edilmistir. Ayrıca uygulamalar klasörünün icinde DATA/SYSTEM/T9 Klasörünün içine kopyalayabileceginiz Türkce, inglzce, almnca, fransızca, rusca ,yunanca, arapca mesaj yazarken kullanılan t9 dilleride bulunmaktadır. (format vs sebebiyle telinde bu dilleri kaybeden kullanıcılara yararlı olacagını düsünüyorum, gerekli acıklama klasörde mevcut)
UYGULAMALAR;
*Word belgelerini acmaya yarayan DOCVİEWER
*Pdf " " " PDFVİEWER
*Yazıları mors alfabesine cevirip ışıklı ve sesli bir biçimde sunan ve aynı zamanda aydınlatma renginide secebileceginiz elfeneri programı olan LIGHTER
*Mp3 mp4 3gp vs uzantılı dosyaları alternatif izleme dinleme programı MME VICTORY+
*Belirlenen konumda cekim yapan ve hareket algıladıgı zaman alarmla uyaran WATCHCAM
*Belirlediginiz saniye aralıklarıyla ve belirlediginiz foto cözünürlük kalitesiyle dosyalarım/resimler icine kayıt yapan PHOTOSPY yalnız programı kullanırken hafıza bilgisini kontrol etmekte yarar var cünkü sık saniye aralıgına ayarlanıp kamara cekime bırakılırsa hafızanın hemen dolması tabi bir sonuc.
*Türkce konusan saat (HOURLYEVENT) bu programın yeri ayrıdır bende .Çünkü rusca olan bu programın ses içerigini kendi sesimle degistirdim ve Türkce konusan saat oldu. programi tek tuşa basınca calisabilecek konuma getirirseniz -uygulamanın işlevden sonra kendiliginden ana ekrana dönme özelliginide gözönünde bulundurursak- oldukca anlamlı olur. gece ekrana bakmak zorunda kalmadan tek tusa basarsınız,ve program size o anki saati söyleyip ana ekrana döner :) (profilden uygulamalar ses seviyesini 3e getirin)
*MSN ICQ AOL YAHOO messenger programı MXiT (sebeke yogunlugu olmadıgı zaman gayet güzel calısıyor)
*Adı üzerinde PAINTE
*Programi bu siteden aldim her x65 x75 serisine bu programı tellerine kurmalarını tavsiye ederim FILEMANAGER. ilerde imkanım olursa bu programla cep telefonunuzun performansını nasıl arttırıldıgını anlatacagım.
*İste size 1.5 mb lik dev ing-tr sözlük SOZLUK_FULL (cx75de basrıyla test edilmistir :)
*Klasik ing-tr tr-ing kvk sözlük
*Güzel bi chat programi VIRCA, uygun yerlere server adini oda ismini yazarsanız (ör: irc.dal.net:6667 #ayva ) chate girersiniz ama favorim irc.freenode.net:6667 #virca odasıdır. Programda vircadan kendi odanızıda acabilirsiniz ;)
*Compass programi gibi ama cok cok daha gelismisi üstelik Türkce PRAYMOBILE
OYUNLAR GELİNCE;
*3 boyutlu harika bir bilardo oyunu nerdeyse tüm detaylar düsünülmüş 3D POOL
*Türkce satranc CHESSMASTER
*2005 real futbol
*sanal bebek oyununu andıran secilen karakterin calısma, arkadas edinme, durumuna kadarcok cok cok detaylarına girilmis hosca vakit gecirtecek bir oyun NY NIGHTS
*Bir zamanlar kasetli atarilerde olan efsane bir oyun vardı. bulana kadar epey kastım TANK :)
işte download linki buyrun arkadaşlar
http://www.****.com/download/168250/cx75.rar.html
****= YEREhemenpaylas
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.