E

Çavuş
29 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
renault clio 2 2000 model 16v rte
Benzinli (lpg) 250b km olan aracımda motor blok çatlağı veya conta yanması oldu. (motor yağı ile su karışıyor) bir iki usta ile konuyu konuştum. motor üst kısmı açılacak eğer bu üst açılmasıyla tornacı çatlağı giderebilirse o şekilde sorun çözülecek giderilemezse tüm motorun aşağı inmesi gerekecek. Tüm motor inerse işcilik için yaklaşık 15b, tornacılık için tornacıdan fiyat alınacak. sonuç olarak bize oluşacak masraf 15-25b arasında değişecek gibi duruyor. Benim öğrenmek istediğimde bu fiyatın makul mu olduğudur. Piyasayı bile veya bunu etrafına sordurabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Şimdiden başlığa katkı veren herkese teşekkürler.
E
18 yıl
Askerlikte evci çıkma olayı
323. kısa dönem askerliğimi kandırada yapıyorum. Haftasonları evci çıkmak için ne şartlar gerekli. Ve bu izin kolay alınabiliyor mu?
E
18 yıl
323. dönem 1\u0027İNCİ MOTORİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI SAKARYA ADAPAZARI\u0027na düşenler
Arkadaşlar buraya veya sakaryaya düşenler buradan haberleşelim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.