R

Binbaşı
29 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler
REDMİ AİRDOTS

Xiaomi'nin alt markası olarak adından ve telefonlarından tanıdığımız Redmi markası, geçtiğimiz aylarda bir ilki gerçekleştirerek bünyesindeki ilk bağımsız cihaz olan Redmi Airdots'u tanıttı. Bunu şirketin hesaplarından "sadece telefon mu sanıyorsunuz" şeklinde söylemlerinden anlamak zor değildi.
Dışarıdan bakıldığında Xiaomi Mi Airdots'un siyahı olarak görünen cihaz, 15 Dolarlık piyasa etiketiyle görenleri hayrete düşürüyor. Redmi 7 ve Redmi Note 7 cihazlar ile birlikte tanıtılan ürün, 2 gün önce cihazlarla aynı gün 9 Nisanda Çin'de satışa başlandı.
Şahsım adına yakışıklı bulduğum ve bir adet sipariş geçtiğim ürünün teknik özellikleri ve görselleri şu şekildedir;
< Resime gitmek için tıklayın >

Bağlantı ; Bluetooth 5.0
Ağırlık ; 4.1 Gram
Kullanım süresi ; 4 Saat (ortalama değer)
Pil : 40 mAh
Kutu Pil : 300 mAh

< Resime gitmek için tıklayın >

Sipariş veren veya almayı düşünen dostlar da yazarsa konu gücelliği aktif kalacaktır.
R
7 yıl
Ekran camı açılan İphone 6s Plus /ÇÖZÜLDÜ/
Herkese iyi forumlar beyler . Sorum kısa ve net . İphone 6s Plus cihazımın ekran camı çerçeveden sağ üst köşeden minikçe ayrıldı . Yapışkanı özelliğini yitirdi diye düşünüyorum .
Çözümü özel servise götürüp yapıştırmakta mı yoksa çerçeveyi değiştirmekte mi bulurum . Yoksa böyle kullansam birşey olmaz mı ??
Not : Cihazımın garantisi Ocak 2018 e kadar var fakat daha önce ekranı veya camı değişmiş sanırım bilmiyorum garanti dışı kalır diye hiç götürmedim başarı servise vs.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Edit : Arkadaşlar bugün özel servise gittim . Bakmayla anladı arkadaşım zaten hatta ayrıyetten açınca da belirtti . Cihazımın ekranı tamamen orjinalmiş fakat camı değişmiş sonradan , o da tamamen orjinal takılmış . Bana da gösterdi hatta . Bende açtırmışken hem içini temizlettim hem de çerçeveyi değiştirdim ve az önce aldım . Başına gelenler veya gelecek olanlara belirteyim ki ; yapıştırmayı önermiyorlar , iki gün sonra açmamız gerekirse bir hasardan ötürü ekran çıkarken zorlanabilir ve baskıyla kırılabilir dendi . Zaten biraz yüksek duruyordu çerçevem ve çizikler vardı bahane de oldu . Herkese iyi forumlar .
R
7 yıl
İphone 6s Plus Yardımm Acil !
10 ay garantisi devam eden cihazımı bi kaç ay önce almıştım.
Herşey çok iyi şarjdan ekrana performansa fakat genpa garanti ekranın değiştiğini söyledi . Ekranın orjinal olup olmadığını nasıl anlarım ?
Touch ıd çok iyi çalışıyor
Sensörler çok iyi çalışıyor
Renk kalitelerinde problem yok
Çok net ve aydınlık ekran
Kasma donma veya oyun oynarken basmada problem yok
Acaba orjinal ekran mı takılmıştır , yoksa ekran çıkarılıp tekrar geri takıldığı için mi bana böyle söylendi ?
Veya nasıl anlarım . Teşekkürler
R
8 yıl
ACİL YARDIM // WİNTER MODU AÇIK KALIYOR
ARKADAŞLAR HERKESE İYİ FORUMLAR , ARACIM 2007 EPİCA , ARAÇTA SON GÜNLERDE GAZ YEMEME PROBLEMİ YAŞIYORDUM , ÇOK ATAK VE HIZLI ARAÇ OLMASINA RAĞMEN BAZEN GAZ YEMİYOR VE HIZLANMIYOR.
BUGÜN DE "WİNTER" KIŞ MODU VAR ARAÇTA , YAĞMURLU KARLI HAVALARDA ARACI KAYMAMASI İÇİN DEVREYE SOKAN Bİ SİSTEM.TUŞU KAPALI OLMASINA RAĞMEN ARAÇTA SÜREKLİ AÇIK KALDI VE MOD AÇIK KALDIĞI İÇİN DE HALİYLE ARAÇ HIZLANAMADI.ESP GİBİ DÜŞÜNÜLEBİLİR.
AKLIMA KOMPLE KABLOSUYLA DEVRE DIŞI BIRAKMAK VS GELDİ AMA BİLEMİYORUM SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ NE ?? NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ , MOD KULLANDIĞIM Bİ FONKSİYON DEĞİL TAMAMEN KAPATTIRMAK MI MANTIKLI OLUR Bİ TEMAS SORUNU VARSA ONU DÜZELTMEK Mİ NASIL HALLOLUR GÖRÜŞLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
R
8 yıl
Asos Sitesinden Yurt Dışı Alışveriş Yapmak
Arkadaşlar iyi forumlar , saatlerce aradığımız , beğenemediğimiz tişört kazak hırka vs tarzı şeyler malum hep yurt dışı veya internette bulunur illaki.
Asos genel olarak çok tercih edilen ve çok alışveriş yapılan geniş ürün yelpazeli site , bende burada alacaklarımı listeledim fakat gönderim kısımlarında ortalama her ülke için aynı Türkiye için şöyle yazıyor " FREE for orders over €30.00, otherwise €3.00 " bu tam olarak çevrilince farklı kendim okuyunca farklı anlıyorum 30 euro ve üstü için mi kargo ücretsiz , yoksa maxiumum 30 euroya kadar mı ücretsiz anlayamadım.
Buna ve yurt dışı alışverişlerinde gümrüğe takılmamak , düşük uygun maliyetli getirmek için kurallar nelerdir (bildiğim duyduğum şeyler var ama bu konudaki arkadaşlar daha net bilgilidirler diye düşünüyorum)
buradan daha önce alışveriş yapan varsa da aydınlatırsa sevinirim. teşekkürler
EDİT1 // Memnun olup alışveriş yaptığınız , kargo koşullarını iyi bildiğiniz güzel alışveriş sitesi varsa paylaşın lütfen
R
9 yıl
İphone 5 Değişim İçin Acil Yardım !!!
Arkadaşlar herkese iyi günler iphone 5 32 gb cihazım var 2 gündür beyaz ekranda çerçevelerin yeşil olduğunu fark ettim forumda yaşayan arkadaşlar var bu sorunu fakat onların garantisi olduğu için ve donanımsal bir sorun olduğu için değişim yapmışlar fakat benim cihazım yurt dışı ve garantisi yok ne yapmam lazım ısrar etsem vs. Değişm için bir şeyler yapa bilir miyim yorumlarınızı bekliyorum
R
9 yıl
APPLE KİMLİĞİ OLUŞTURMA !!!
ARKADAŞLAR CİHAZIM İPHONE 5
ANDROİDDEN YENİ GEÇTİĞİM İÇİN İOS'A YENİ HESAP ALMAK İSTEDİM.APPLE KİMLİĞİ OLUŞTURDUM UYGULAMA İNDİRECEĞİM ŞÖYLE BİR YAZI ÇIKIYOR "BU APPLE KİMLİĞİ DAHA ÖNCE İTUNES STORE'DE KULLANILMADI" DİYOR - İPTAL-GÖZDEN GEÇİR SEÇENEKLERİ VAR.GÖZDEN GEÇİR DEDİĞİMDE BANA BİLGİLERİ BAŞTAN SORUYOR VE KREDİ KARTI BİLGİLERİMİ İSTİYOR BU NOKTADA KREDİ KARTI VERMEME GİBİ BİR ŞIK VS. YOK NE YAPMAM LAZIM
R
9 yıl
BlackBerry Passport Görüş Yorum vs.
Arkadaşlar android macerasından sonra (note 2 - note 3 - htc one m8 - galaxy s4 ve galaxy s5) den sonra 2 aydır telefon almak için araştırıyorum bir fakat passport çok hoşuma giden bir cihaz oldu ama malesef Türkiye'de kullananların sayısı çok çok az öyle ki sadece 1 adet türkçe incelemesi mevcut ve yabancı kanallarda bile yok neredese incelemesi.Kullanan gören dokunan (forumda riodejenerio ve bi arkadaş daha kullanıyordu sanırım) var ise fikirlerini görüşlerini esirgemesin herkes yorum yapabilir
Not : 1 mart htc one m9 da gözüm beklediğim cihaz çıkmaz ise kafama yatmaz ise passport a sıcak bakıyorum.Çünkü her zaman farklı ürünleri denemeyi sevmişimdir ve hiç Blackberry kullanmadım adım atmak istiyorum :)
R
9 yıl
Bloga teknoloji sever adam lazım
Arkadaşlar 2-3 yıllık bir blog yazımından sonra yeni ve tamamen teknolojiyi ele alan bir blog kurdum ve tek başıma idare etmem haberlere yetişmem oldukça güç.Zamanı boş olan (öğrenci de olur) teknolojiden anlayan seven 2 kişi veya 3 kişi lazım.Mesaj yolu ile veya bu konuya yazarak iletişime geçebiliriz
Teşekkürler :)
R
9 yıl
Masaüstü Bilgisayarım Formattan Sonra Donmaya Başladı !
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi masaüstü bilgisayarı (fazla kullanmayız) format attırmak için bilgisayarcıya verdik başındaydık adam format atıp verdi genç oğlandı gerçi 19-20 yaşlarında ama anladığı belliydi format zaten herkesin yapabildiği bir şey artık eve geldim bilgisayarda donmalar oldu götürdüm tekrar bakması için sıkıntı olmadı onun yanında ( doktor - hasta itemi ) eve getirdim tekrar ve araştırmaya başladım.Yalnız sıkıntı öyle garip ki açılıyor bazen 30 dk sonra bazen 5 dk sonra donuyor ve mouse-klavye vs. ışıkları sönüyor işlemiyor kasadan tuşa basılı tutup kapatmayı deniyorum kapanmıyor son çare fişi çekiyorum.Formatta adam içini felan hep temizlemişti toz olacağını sanmam ramı çıkarın felan diyorlardı farklı forumlarda ( bir sürü forum gezdim bir sürü konu dolaştım neden açtın diye ahkam kesmeyin :) bulamadım ) ramı çıkardım , taktım tam düzeldi dedim 40 dk felan donmadı tam virüs taraması yaptırıyordum %49 da dondu

Fikirlerinizi Yorumlarınızı Düşünce ve Tavsiyelerinizi Esirgemeyin Beyler artık onur - şeref meselesi yaptım sıkıntıyı kendim bulacağım formattan felan kaynaklı ise genç çocuk korksun

Edit : Bilgisayarın özelliklerini yarın yan odaya geçince yazarım ama 2 gb ddr2 ram (kıngstonun) var 3.02 MHz sanırım markası monitör phılıps fakat içi asus genelde yarın daha detaylı özellikleri yazıp güncelleyeceğim şu an aklımdakileri yazdım işinize yarasın diye
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.