K

Onbaşı
27 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
Sınırsız Hostumuza Travian Pvp Kurduk Eğlenceye Davetlisiniz !
İyi forumlar,

www.gameturca.org/travianturca 40x TravianTurca Serverimize Bekliyoruz.

Server henüz bugün açıldı. Oyunculara kesintisiz hızlı bir pvp keyfi sunmayı hedefliyoruz. Serverimiz şuan ingilizce dili ağırlıkta olup türkçeleştirilmeye başlanmıştır. Serverimize kayıt olduğunuzda 24 saat koruma süreniz bulunmaktadır. 5 ırk vardır : Nomads Arabs Cermenler Romalılar ve Galyalılar.
K
11 yıl
Travian pvp hızlı ve kaliteli 20x 7-24 iletişim hakkı ! Pişman olmayacaksın!
Arkadaşlar gayet akıcı ve kaliteli güvenelir bir servis tarafından oluşturuldu. Şuana kadar herhangi bir oyun bugunu rastlamadım. Yalnız oyun yeni olduğu için 25-30 kullanıcı var o yüzden benimle oynacakların artmasını istiyorum o yüzden buradayım.
www.travian20x.tk admini sürekli online ve serverle oldukça ilgileniyor güzel zaman geçireceğinize eminim. Asker hızı 20x depo 15x oyunda.
K
12 yıl
HD 6870 Mafia 2 Kasma
Arkadaşlar temin HD 6870 ekran kartı ile windows8 çalıştırdım yeni taktım herüz ekran kartını.
Driver bulup yükledim. İlk denediğim oyun son ayarlarda mafia 2 ydi ve şok yaşadım. Koridordaki bir patlama sahnesine kadar 60fpsden düsmeyen oyun birden 10 12 fpsde sürünmeye başladı. Bu arada formatta yeni sayılır patlama efektleri felan oludğunda inanılmaz kasıyor. HD 6870 bu oyunu havada karada çalıştırması gerekir normalde. başka bir sorun olması lazım. bir bilgisi olan varmı?

Sistemim
580 watt redwing seriis xilience psu
i3 3.30 ghz 2120 işlemci
P8H61 M-PRO anakart
HD 6870 ekran kartı
4 gb 1333 mhz ram
K
12 yıl
Aoc e2243fw Driver Sorunu
Arkadaşlar demin Windows 8 formatı attım. AOC e2243fw DVD'si kaybolduğu için internetten araştırmama rağmen bir türlü driver yükleyemedim. Şuan 60 Hertz'den yukarı çıkmıyor, gözlerim ağrıdı.

http://www.aocmonitorap.com/root/my/download_driver.php Monitor demin indirdim AOC sitesinden driver ama içinden 3 tane dosya çıktı. Biri ICC, biri güvenlik katoloğu, biri kurulum bilgisi türünde 3 dosya var, yani Setup'ı yok. Bir türlü driver setup'ını bulamadım. Bu 3 dosyayla mı halledicez, anlayamadım. Sorunun çözümü için varmı bilgisi olan?
K
12 yıl
Eski beko kasa için ekran kartı tavsiye
Eski sistem için max 150 tl bütçe ile ekran kartı ve ram alınacak. Bilgisayar azda olsa güçlendirilecektir. Bu bütçe ile ve aşağıdaki sisteme uyumlu olarak alınabilecek en iyi ekran kartı tavsiyesini bekliyorum.
17'' flat beko monitor
beko orjınal kasa
intel pentıum 4 3.00 ghz
foxconn p4m800p7mb serisi
512 mb ram(onboard ekran kartı yüzünden 448mb)
K
12 yıl
Turbo v problemi.
P8H61 M pro ekran kartı kullanıyorum. asus sitesinde özelliklere baktığımda turbov ile overlock yazıyor. bende deneyeyim dedim turbo v programı indirdim bir hata aldım uyumlu olmadığına dair kurulumu tamamlamadı. Ai suite 2 de tool a bir kez tıkladığımda sadece 3 seçenek var EPU nun üstünde Turbo v çıkmıyor yani. harbuki anakart destekliyor varmı çözümü bilen?
K
12 yıl
Biosa bir türlü giremedim.
Asus Cm 6730 masaüstü bilgisayara sahibim.
Eskiden biosa giriyordum ama açıkçası hangi tuşla olduğunu unuttum tüm tuşları denememe rağmen açılmadı. Ne tuşu olduğunu göremiyorum çünkü ilk basta bilgisayarı açınca asus yazı geldiği gibi kayboluyor bazen hic gelmiyor. Bu bana tuhaf geldi bios uptade riskli olduğunu duyduğum için zararı olmaz diye hiç bulasmadım. p8h61 m pro asus anakart kullanıyorum. aida 64 biosunuz 2 yıldan eski diye bir uyarı veriyor bu arada. ama neden biosa giremeyimki. Bilgisayar işlevinde bir tuhaflık yok ama bir türlü biosa giremedim?
K
12 yıl
Aoc E2243Fws Led ekran göz yorması ve baş ağrısı (Özellikle Oyunlarda)
İyi forumlar arkadaşlar,
Aoc E2243Fws 21,5 inç Led monitöre sahibim.http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2243fws-215-e2243fws-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51906 Özellikleri ve resmi burada.
Özellikle gözlerimi yormasın ağrıtmasın diye Led Monitör aldım. Parlaklık ayarlarınıda düşürmeme rağmen gözlerimi çok alıyor ve yakıyor. Daha önce hiçbir Monitörde böyle bir sorun yaşamadım. Gündüz çok problem olmuyor ama akşamları iş yorgunluğu ve erken kalkmamda etkiliyor sanırım gözlerimi acıtıyor. Ama daha önce bukadar problem yoktu diğer monitörlerde. Herşeyi geçtim örnek Call Uf Duty Mw3 te 1920x1080 çözünürlüğü açtığımda inanılmaz gözlerimi zorluyor oyun özellikle geniş savaş alanlarına çıktığımda. Daha az çözünürlüklerdede pek değişen birşey yok. Oyunun zevkini almayı bırakın gözlerimi kırpıştırmaktan oyuna odaklanamıyorum. Böylelikle tek eğlencem diyebilirim uçup gidiyor elimden. Bu sorun İntel Hd Graphics 2000 kullanıyor olmamdan olabilirmi? Yada çözümü varmıdır sizce. 1920x1080 çözünürlükte 60 Herz den arttıramıyorum Monitörü. Birde arada ekranda hafif titremeler oluyor. Bu arada yaklaşık 6 aydır astigmat olduğum için ufak derecelerde daimi gözlük kullanıyorum. Gözlüğü alırkende gidip pahalısını aldım monitör etkilemesin diye. Ama nerde .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.