M

Onbaşı
25 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Ankara bilgisayarcilari nerede var
Ankaraya yeni geldim. gecenlerde kizilay, ulusta deli gibi bilgisayarci aradim. tp link in dis mekan access router urununu almak icin, bulamadim (bahsettigim teknosa,gold vs degil). soyle her cesit urunu bulabilecegim genis kapsamli bilgisayarcilar varmi bildiginiz
M
10 yıl
acilista boot manager password istiyor
arkadaslar elimde asus notebook var ama kullanamiyorum acilista boyle bi ejran geliyor. bios sifresi degil eminim. defalarca bios ayarlarini kurcaladim kullanamadim yine bilgisayari. nasil duzelir
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
satılık pinli adsense hesabı
elimde 1 adet pinli adsense hesabı vardır. içinde 230 tl bulunmaktadır. satmayı düşünüyorum almak isteyen varsa fb.com/mustafa.kindik facebook hesabından yada 5427804855 telefon numarasına mesaj atabilir. whatsapp vardır
M
11 yıl
Google adsense den anlayan yardımcı olsun lütfen
< Resime gitmek için tıklayın >

arkadaşlar ben bu tbm den bişe anlamadım ustelik hepsini toplasam bile toplamlar kısmı yanlış çıkıyor google neye göre hesaplıyor hiç bişe anlamadım yardım edebilirmisiniz
M
11 yıl
youtube video inceleme sorunu
iyi forumlar arkadaşlar. dün youtube' a video attım şu ana kadar 3 k nın üzerinde izlenmiş ama para kazanma kısmı hala inceleniyor aşamasında. daha önce hiç olmadı böyle youtube damı bi sıkıntı var anlamadım gitti. yardımcı olabilecek biri varmı acaba ?
M
11 yıl
Youtube video inceleme sorunu
iyi forumlar arkadaşlar. dün youtube' a video attım şu ana kadar 3 k nın üzerinde izlenmiş ama para kazanma kısmı hala inceleniyor aşamasında. daha önce hiç olmadı böyle youtube damı bi sıkıntı var anlamadım gitti. yardımcı olabilecek biri varmı acaba ?


edit: konunun nerede olacagını bilmediğim için buraya açtım
M
11 yıl
blogger yardımlaşma
arkadaşlar blogger konusunda yeniyim ve hevesliyim. aranızda blogu olan arkadaşlar vardır. bu konuda yardımlaşarak ziyaretçi sayısı,trafik vs arttırılabilir ne dersiniz ? fikrime katılanlar olursa facebookta grup açıp toplanabiliriz.
M
11 yıl
anadolu ticaret meslek lisesi staj dosyaları bulunur
elimde anadolu ticaret meslek lisesi staj dosyaları 8 aylık tamamı bulunur. her ayın fiyatı 8 tl. isteyen pm atsın
İşlemciler
Bellek Birimleri
anakartlar ve kasalar
donanım kartları
disk sürücüleri
portlar
postmonitörler
yazıcılar
görüntü işleme cihazları
işletim sistemleri temeller
işletim sistemleri(kurulum)
işletim sistemleri(destek)
işletim sistemleri(gelişmiş özellikler)
programlama temelleri
kelime işlemci programı

vs okuyan bilir :)




resimde ör var arkadaşlar
< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
google adsense ile para kazananlar buraya
öncelikle merhaba arkadaşlar. bayadır araştırıyorum google adsense ile para kazanma yöntemini. bi site açmayı düşünüyorum. ticaret meslek lisesi mezunuyum. asp, php, html vs derslerinde baya basarılıydım.tekrar çalısarak bu konuyu halledebilirim benim sorum şu olacak google adsense den hala para kazanan varmı? varsa birkaç öneride bulunabilirmi? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. bu arada lütfen bu konuyla ilgili satılan kitapların reklamını atmayın bakmıyorum bile çünkü bunların çogu gereksiz.
M
12 yıl
wireless anten yardımı lazım
iyi günler bikaç gün önce dark rangemax wireless adaptör aldım açık alanda çekim gücü iyi. wireless anten yapmak istiyorum malasef usb kablosu kısa yapacagım anteni çatıya kurmak istiyorum ama aklımda hala birkaç soru var:
1- usb uzatma kablosu alsam (5-10 mt arası) sinyal gücü ne kadar azalır.
2- çevreden aldığım wireless sinyallerini sürekli sabit tutarmı bu anten.

bu işi gercekten bilenlerden cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.