U

Yüzbaşı
24 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
137 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
2 yıl
Tüketici hakem heyetine başvuran varmı?
Herkese merhaba iyi günler aranızda acaba thh ye başvuran varmı? Varsa örnek dilekçe atabilirmi acaba?
U
3 yıl
Videoda aradığım kablonun adı?
Herkese merhaba iyi günler dilerim. Kasa fanlarını Fan hub'a taktım ama fan hub'tan anakarta giden kablom yok ve isminide bilemediğim için sizlere sormak istedim.
Elinde fazladan olan varsa satın almakta isterim.
Aradığım kablo mb yazan yerden çıkıp 3 tane farklı başlıklı olan kablodan lazım anakarta takmak için, anakart üzerindende windowstan hızlarını kontrol edebilmek istiyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Videoda 13.00 Dakikadan başlayıp 13.40a kadar olan kısımda yer almaktadır.
https://www.youtube.com/watch?t=780&v=vvqQeUbj38A&feature=youtu.be
U
3 yıl
Kasa fan merkezini, anakarta bağlayan kablonun adı nedir?
Merhaba iyi günler, bı kablo türü arıyorum ama adını tam olarak bilmiyorum. Resimler ile umarım anlatabilirim.
Kasa fanlarım şuan bir hub'a bağlı. Hubtan anakarta bağlayıp Windows üzerinden fanları ayarlayabilmek istiyorum. Anakartta destek varmı onuda bilmiyorum. Anakart MSI b460m-a pro modeli. Hubtan 4 dişten anakarta takmak istiyorum yani. Şimdiden cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi akşamlar dilerim.
Resimler buradan gözükmeyebilir. Üstüne tıkladığınızda açılıyor olması lazım. Forumda sorun var galiba resimleri eklemede.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
3 yıl
Vdsl ve fiber arasındaki farklar?
Merhaba iyi günler herkese. Benim detaylı merak ettiğim konu var. Elimizde eve kadar fiber 100 ve vdsl 100lük paketler olsun.
Arasında mesela 80 mbit hız ile steamde download yapsak ve bir yandan online oyun oynarsak, vdslde ping olurda fiberde olmazmı mesela? Yani fiberde ne kadar download yaparsak ping etkilenmemiş olur?
Vdslde ben şuan 35 paket kullanıyorum, 15i ile indirme yaparken bildiğin internet çöküyor telefonla bile bağlanıp wp mesajlarımı dahi okuyamıyorum nedense. Fiber sonlandırmasını bekliyorum. Fiberden sonra bu sorun düzelirmi acaba?
U
3 yıl
Oyun indirme siteleri tavsiyesi?
Selamlar acaba eski oyun serilerini (cod serisi, bf serisi, nfs serisi filan) indirebileceğim sınırsız hızda indirmek için bildiğiniz site varmı acaba? Torrent nedense interneti çökertiyor, bazı sitelerde turbobit ile indirme yaptırıyor oda hem yavaş hemde generatorlerde işlemiyor boyutu 20gb civarında olduğu için. Yardımcı olursanız sevinirim.
U
3 yıl
Displayport to vga kablo hakkında?
Merhaba arkadaşlar displayport to vga kablo tavsiyeniz varmıdır acaba? Alttaki linktekini buldum alınırmı sizce?
Elimdeki vga to vga kablo hasarlı olduğu için 2 metrelik kablo şeklinde bakıyorum. 2. yan monitörüm olacaktır. Linkteki aktif adaptörlümü değilmi onu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
https://urun.n11.com/kablolar/displayport-to-vga-display-port-vga-kablo-18m-P136231375
U
3 yıl
Fsp hydro 700w psu hakkinda
Selamlar rahatsiz ediyorum ama bir psu hakkinda sorum olacakti. Özel mesajiniz kapali oldugu icin buradan yazayim dedim.Sizi arkadaş olarak eklerken sorunu bulamamistim ama simdi kesinlestirdim. Benim suanda corsair vs550 psu vardi reset atiyordu. Arkadastan emaneten psu aldim ve hic reset atmadi. Sorun psudan cikti yani.

Sistemim i5 10400f 16gb ram b460m anakart 5 tane fan ve ekran kartim hd 5770. Suanlik ekran karti gecici böyle ilerdede rtx 3060 alabilirim diye düşünüyorum.yada 3070de olabilir.

Simdi ikinci el fsp hydro 700 guc kaynagi buldum. 3070i beslermi? 300 liraya anlastim.garantisi yok ama kefilim dedi. Sizce bu fspnin bu modeli alinirmi yoksa bulaşmami dersiniz?
U
3 yıl
i3 10105 Hakkında sorular
Merhaba iyi günler. Ben i3 10105 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan sorulara cevap bulursam çok sevinirim.
1- F takısı olmadığı için bunda onboard olarak görüntü alabilirmiyim?
2- Ekran kartı olmadan kullanmayı düşünüyorum. Oynayabildiğim oyunları oynayıp oynayamadıklarımı geforce now üzerinden oynamayı düşünüyorum. Ekran kartı fiyatları malum. Mantıklımıdır sizce?
3-Anakart olarak ne tavsiye edersiniz? masraf olmaması açısından h410 alıp geçmek istiyorum acaba ram frekansı farkettirirmi? farkeder ise b560mı almak mantıklıdır? Belki ilerde 10400e güncelleyebilirimde.
4-Yoksa bunlara hiç bulaşmadan ddr5 ramlerle gelecek sistemimi bekleyeyim? Amd hiç düşünmüyorum fx hezimetinden dolayı malesef.
U
3 yıl
Önceden Vdsl Portta Adsl sinyali alıp sonra Vdslye geçen varmı?
Herkese selamlar iyi akşamlar. Şuanda türktelekom yazlık adsl 16 mbit kullanmaktayım. Geçen hafta ceo'ya vdslye geçme talebi yazdıktan sonra hattım yarım saat kesildi ve geldi. Hat zayıflaması değerlerim değişmedi ama telekom tarafından arandım ve bana "Fiziksel olarak port değişimi yapıldı , şimdi isterseniz vdsl paket taahhüt verirseniz sistem üzerinden vdsl sinyalini açar kullanmaya başlarsınız" dedi. Yalnız vdsl paketler bana pahalı geldiği için acaba diğer sağlayıcılara adsl olarak geçsem sonra o sağlayıcı beni vdsl hatta geçirebilirmi? Yoksa gene risk almadan vdsl yazlık paket alıp sonramı geçmek mantıklıdır? Diğer firmalarda adslden vdslye geçen varmı acaba? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
U
5 yıl
Gigabyte g41m combo rev. Farkı
Merhaba arkadaslar gecici olarak idareten bu anakarti ve xeon islemci almayi dusunuyorum. Amacim internette hizli surf ve video izlemektir. Yalnız rev 1.3 ile 2.0 farkı nedir? Rev 1.3 olsak cokmu eksik kaliriz? 100 tlye buldum. Siz ne tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.