J

Yüzbaşı
23 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
359803 Gün Cezalı
356360 gün 11 s. 44 dk.
Gönderiler Hakkında
J
9 yıl
İphone 5S Yabancı Dizi İzlemek?
Telefonumdan south park izlemek istiyorum ama ne kadar yabancı dizi sitelerine girdiysem hiç birini izleyemedim itunesdede arattım ama herhangi bir sonuç çıkmadı istediğim bölümleri nasıl izleyebilirim?
J
9 yıl
İstanbulda Takılmalık Yer Önerisi?
Arkadaşlar öncelikle merhaba İstanbul/Fatih Kocamustafapaşa semtinde oturuyorum ister yanlız ister arkadaşla takılmalık ve zaman geçirmelik yer öneriniz varsa alabilirmiyim? Avrupa yakası olursa sevinirim.
J
9 yıl
Tek Arkadaşım Var
Çok konuştuğum kişiler var ama kolay kolay birine kanım ısınmıyor, zaten kime kanım ısındıysa gerçekten kardeş gözüyle baktıysam genellikle kazık attı. ama şuanda bir arkadasım var senelerdir arkadasız ve birbirimize hiç yamuğumuz falan olmadı dediğim gibi çok konuştuğum kişi var ama arkadaş gözüyle görmüyorum bi konuştuğum var onu kardeş olarak görüyorum
J
9 yıl
Amacı Olmayan Grup (AOG)
Şuanda grupta olan var mı? Ben orada birinci nesildim sonra sado banladı grup gizli oldugundan beri giremiyorum. Grubun gidişatı falan nasıl?
J
9 yıl
Bir Erkeğin Bir Kıza El Kaldırması?
Merhaba arkadaşlar sınıfımda bir kız daha doğrusu bir kezban var bugun labaratuvar dersine giriş yapıyoduk hoca tüm telefonları topluyordu ben benim telefonumu almasın diye çantama koydum önde oturan hiç sevmedigim nefret ettigim bi kız var bu sarı çiyan beni hocaya ispiyon etti ben bu kıza biraz çıkıştım baktım bu hala karsılık veriyo bayağı bi sinirlendim şimdi önümdeki erkek olsa amenna yine vurabilirim teke tek kavga ederim ama önümde bir kız var ve ona vurmucagımı falan bildiği icin rahat rahat konusuyo bana karşı. Bu kızlar şeytan arkadaş erkeklere bile laf geçiriyorsun ama bir kıza laf geçirilmiyor. Ben bu kıza vurmalımıyım her zaman böyle gıcık şeyler yapıyor eğer vurursam başkalarının gözünde kıza gücü yetiyo konumuna düşer miyim?
J
9 yıl
Sarma Yiyorum Soruları Alayım
Yollayın gelsin
J
9 yıl
iPhone Duvar Kağıtlarımızı Paylaşalım
J
9 yıl
1 AYLIK BANIM AÇILDI
Sonunda geri geldim, Banım varkende konu dışını takip ediyordum nasılsınız arkadaşlar?
J
10 yıl
5S Nereden Alınır?
Şuan en ideal nereden alabilirim acaba?
J
10 yıl
Troll Warlord Neden Hiç Picklenmiyor?
Gerek turnuvalarda,gerek pub gerek ranked maçlarda bana kalırsa cok kuvvetli ve hızlı bir hero benim troll ile win ratem bayağı yüksek sizce neden picklenmiyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.