B

Yüzbaşı
23 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
2. Modemi Media server olarak kullanma imkanı var mı?
Arkadaşlar elimde Keenetic Hero DSL modeli var. 2 tane USB girişi var fakat bana yeterli gelmiyor. Daha önceden beri kullanmış olduğum Airties 5760 marka model modemim var. Ana modem olarak Keenetic marka modemi ayarlayıp 5760'ın usblerini Media server olarak kullanabilir miyim?
Bu iki cihaz arasında nasıl bir bağlantı yapmam gerek?
WAN'dan mı bağlayacağım, LAN'dan mı? DHCP ayarı yapmam gerekiyor mu? Konu ile bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
Bu arada 5760'ın WiFi sistemini, bittorent istemcisini dahil başka hiçbirşeyini kullanmayı planlanıyorum.
B
5 yıl
Xbox One X, PS4 Pro veya yeni nesil oyun konsolları için TV önerisi.
Merhaba millet, forumda aşağı yukarı 1 hafta önce konusu açılan refrubished Xbox one x cihazını aldım. Cihazı almasına aldım ama televizyonumda yok. TV için bir araştırma yapayım dedim. TV ile alakalı her girdiğim sayfada kafam daha çok karışarak ayrılıyorum. Belki benim gibi konsol durumundan dolayı TV almış veya alacağı modeli belirlemiş olan arkadaşların yardımı olur diye konu açayım dedim.
Birkaç soru da var aslında aklımda. Bu 100 Hz gerçek yenileme gereksiz bir durum mu? Konsolların zaten bu seviye de yenileme hızı veremeyecek oluşu gereksiz bir yönelim ve maliyet arttırımı mı olur? Ayrıca yüksek yenileme hızının cihaz ile uyumlu olmamasının görüntüyü daha kötü edeceğini de söyleyen var.
10 bit, 8 bit + Frc ve HDR varyasyonları. Oyun için yönelimim çoklu oyuncudan daha çok hikaye temelli aaa oyunlar. Yani görüntü kalitesinin önemli olduğunu söyleyebilirim. Kimi üreticiler 10 bit için 8 bit + frc olarak yazmışlar. Aralarında nasıl bir fark var? oyunlarda 10 bitin farkı hissedilir mi? Birde Dolby vision hdr var. Bunlar gerçekten fark yaratırlar mı?

Görünürde kafama takılanlar bunlar. TV bin büyüklük sıkalası çokta önemli değil. Bütçe Max 6000. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
B
8 yıl
HDD den ses geliyor? Veri kurtarılabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Elimde 2.5" taşınabilir hdd var. ve çalışmıyor. Sıkıntısı şu, usbden bağlanıldığı anda yaklaşık 10 saniye boyunca sesler geliyor ardından kesiliyor. Disk yönetiminden sadece diskin takılı olduğunu belirtiyor ve herhangi bir işlem yapılamıyor. Birkaç veri kurtarma programıyla denedim sonuç aynı.
Profesyonel veri kurtarma hizmeti almadan verileri kurtarma imkanım var mıdır? yardımcı olursanız çok memnun olurum.
B
8 yıl
Yeter artık! Ne İnternet bağlantısı var ne de müşteri hizmetlerine ulaşım!
Yahu kardeşim hat bağlantılarım iyi olmasına rağmen sürekli kayıp yaşıyorum. bir değil iki değil. sürekli mobil hattımı kullanmak zorunda kalıyorum.
çevremdeki insanları hep türknete geçirmek için ikna etmeye çalışıyorum aldığımız hizmete bak! ben bunu kullanamayacaksam neden para ödiyim!

müşteri hizmetleri 7 24 aktif demişssiniz ulaşamıyoruz. bide not eklemişssiniz ki hafta sonu hizmet vermiyoruz. O zaman 5/24 yazın kardeşim milleti neden kandırıyorsunuz. IVR aktif diye 7/24 yazıp aldatmacaya gerek yok. Hattımda skıntı var ulaşamıyorum. Ama borç olduğunda sürekli aranıyoruz.

acil geri dönüş bekliyorum!
B
8 yıl
Kampanya bitiminde SMS bilgilendirilmesi zorunlumu?
merhaba arkadaşlar bir tane operatör firmasının abonesiyim. Tarifeme ek olarak bedava dan ek kullanım sağlıyordum. Fakat kampanya benim için bitmiş. yani anlaştığımız tarih bitmiş. ve benim haberim yoktu. Bu yüzden yüzlerce liralık fatura ile karşılaşabilirim.

Merak ettiğim yasal mevzuat olarak kampanya bitimlerinde tıpkı sözleşmenin bitmesi gibi tarafımıza sms gönderme zorunluluğu var mı?
B
8 yıl
Visual Studio 2015 asp.net kodları çalıştıramıyorum.
Arkadaşlar bu programı yeni kullanmaya başladım. Fakat kod yazmaya çalıştığım zaman hata alıyorum.
Mesela
Dim x As MsgBoxResult

bunu hiçbir sayfada çalıştıramadım. Ne tür bir proje açmam lazım?
B
9 yıl
Tüm özellikleri içeren android box var mı?
Merhaba arkadaşlar tv almayı planlıyorum fakat bildiğiniz üzere televizyonların smart özellikleri çokta iyi değiller.
Benim istediğim şunlar;
4k formatında video oynatabilme
her tür video formatını açabilme
buna bluraylar da dahil(menüleri açmasına gerek yok)
3d video oynatabilme
miracast dlna airplay özellikleri
h265 video kodlayıcısı
Mümkünse 10bit görüntü işleyici
hdmı 2.0 bağlantısı olan bi cihaz arıyorum.

mümkünse torrent indirme desteği de harika olur.

Bu özellikleri sağlayan android box varmı? benim bulduğum kadarıyla himedia q10 pro ihtiyacı karşılıyor.
Bundan daha iyisi ve ya muadili olarak daha ucuzunu bulabilir miyim acaba?
Şimdiden teşekkürler,
B
9 yıl
Akıllı Televizyon alırken hangi smart tv özelliklerine dikkat etmeli?
Merhaba arkadaşlar, tv almayı planlıyorum limit 2000-2300 arası değişiyor. Televizyonun akıllı olması şart fakat merak ettiğim, tv den internete bağlandığımız zaman herhangi bir film ve ya dizi izleyebilir miyiz? Benim için en önemli özellik budur. Eğer böyle bi imkan yoksa android box gibi bir cihaz almamı mı önerirsiniz. teşekkürler
B
9 yıl
İnternetten Sipariş Ettiğim Ürünün İadesi Kabul Edilmiyor.
Merhaba arkadaşlar,
bir kaç hafta önce hepsiburada dan laptop için ram siparişi verdim. Fakat ram bellekleri test etmeye başlayınca uyumsuz olduklarını fark ettim. İadesi için başvuru yaptım. talebim reddedilmiş. Paket açılmadan uyumlu olup olmadıklarını anlayabilmemin imkanı bulunmuyor. zaten websitelerinde yeterli bilgi yok.
Bu konu hakkında yapabileceğim herhangi birşey var mıdır?
Tüketici koruma kanununda da paketin açılmaması gerektiği yazmakta. Bunun gibi değişik problemler için herhangi bir yasa bulunuyor mu?
B
9 yıl
Xiaomi Mi Max 4GB/128GB Versiyon
Merhaba arkadaşlar xiaominin 4/128 lik versiyonunu arıyorum. Nette hiçbir yerde bulamadım. bir tek banggood ta var o da 3/32 lik versiyonu ve fiyatı biraz tuzlu.

Bu telefonu nereden bulabilirim. Öneriniz vs var mı acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.