O

Onbaşı
17 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 yıl
Başlangıç İçin Analog Makine
Merhaba arkadaşlar.

Kullanmakta olduğum dslr bir makinem var fakat slr bir makinenin çektiği fotoğraftaki hazzı hiç bir dslrde alamıyorum. Slr kullanıcıları beni anlayacaktır diye düşünüyorum :) Ben de artık analog fotoğraf makinesine bir yerden başlayayım diyorum. Hangi marka modelleri önerirsiniz? Fazla maliyetli olmamak kaydıyla öneride bulunursanız sevinirim.

Biraz araştırdım genelde Zenit 122 öneriliyor başlangıç için. Neler düşünüyorsunuz?
Teşekkürler.
O
11 yıl
Nlp ve Manipülasyon Kitap Önerisi
Bu alandaki çoğu kitap para kazanma amacıyla çıkarılıyor maalesef, ama bildiğiniz yararlı olabilecek kitaplar varsa önerin lütfen.
O
11 yıl
Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü En İyi Üniversite Hangisidir?
Merhaba, lise 3. sınıftayım. Üniversite için RTSyi aklıma koydum. Eğer şuan okuyan ya da okuyup bitiren varsa bana yardımcı olacaktır umarım.

Bu bölümde en iyi eğitimi (teknik ve pratik) verecek üniversite hangisidir? Devlet üniversiteleri projeler için kullanılacak kamerayı isim yazdırıp sırayla veriyorlarmış ama özellerde para çok olduğu için öğrenci başına kamera veriliyormuş diye duydum. Bu açıdan özeller daha avantajlı görünüyor. Ama tek seçeneğim burslu girmek olacaktır. Hangi üniversiteleri tercih etmeliyim, alanında en iyi üniversite hangisidir?

Tecrübesi, bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim.
O
11 yıl
MF\u0027ciyim, İngilizce Bölümü Tercih Etmek İstiyorum
Lise 2'deyim MF okuyorum ama dille ilgili bir bölüm seçmeyi düşünüyorum-öğretmenlik ya da mütercim tercümanlık-. Okuduğum lisede maalesef dil sınıfı yok sadece MF ve TM var. Son iki sene okul değişmek de çok zor olur. Kurs ya da özel ders filan, YDS için nasıl hazırlanabilirim?
O
11 yıl
Evden İngilizce Öğrenebileceğim Bir Set?
Evde kendi kendime başlangıç seviyesinde İngilizce öğrenmeme yardımcı olacak bildiğiniz bir set var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.