Y

Binbaşı
27 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
10 yıl
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT PARASI 730 TL GELDİ.
Arkadaşlar merhaba;

Dün ANKARA Büyükşehir Belediyesinden Asfalt katılım payı adı altında 730 TL lik tebligat geldi ve bulunduğum mahallenin tümüne evin caddeye veya sokağa bakmasına göre 300-500-700-800 küsürlü rakamlarda asfalt parası ödenmesi tebligatı geldi.
Sizlerede bu şekilde tebligat geldi ise buradan paylaşırmısınız?
Y
10 yıl
KLİMA GAZI ÖZELLİĞİNİ KAYBETMEZ!!
Yaz geldi ve hali ile her otomobili olan klimasına baktırmaya gazını değiştirmeye gidiyor.
Gidiyor ama neden?
Kliması düzgün çalışanda gaz değiştiriyor çalışmayanda çalışmayanı anlarım ama çalışan klimanın gazı neden değişir tamamen işin boyutu ticari.

Arkadaşlar KLİMA gazı özelliğini kaybetmez 20 yıllık Buz dolabındaki GAZ özelliğini kaybediyormu etmiyor çoğunuzun evindeki buzdolabı 15-20 yıllıktır ve hala soğutmaktadır.
Klima gazı ve buz dolabı gazı aynıdır.R600-R134A-R22-R404A vb bu gazlar hemen hemen aynı işlevi görmektedir.

Her otomobilin klima gazı farklıdır ve herhangi bir soğutma gazı bir diğeri ile karıştırılamaz buna dikkat ediniz ve Klimalarda kullanılan kompresör yağları özel yağlardır motor yağı veya herhangi bir yağ dolumu yapılamaz.Yapılsada ilk zamanlarda soğutma yapar ancak kısa süre sonra klima sistemini elinize alırsınız.

Klimanıza işlem yaptırırken ince eleyin sık dokuyun..
Y
14 yıl
DOPİNG ADSL Kullanan varmı?Bilgi Lütfen..
Aramızda DOPİNG ADSL Kullanan varmı kampanya fiyatları oldukça iyi ancak hizmet kalitesi nasıl kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?
Y
14 yıl
Direkt LPG ile çalıştırmak.
Sıralı tip LPG sistemlerinde direkt LPG ile çalıştırma prosedürleri aynımı?

Marşa basmadan önce LPG butonuna basılı tutup ondan sonra marşa basarakmı?
Y
14 yıl
5536G WİNDOWS 7 YÜKLEME
5536 G modeli ve diğer model PC kullanan arkadaşlar aranızda WİNDOWS 7 ye yükselten varmı varsa ne gibi durumlarla karşılaştınız.

Bu sürümü yüklemenin GARANTİ ile ilgili bir problem çıkarma durumu varmı garantiyi bozarmı.Bilgisi olan arkadaşlar dan yardım lütfen.
Y
14 yıl
Ankara\u0027nın Araba\u0027lar ve Sahipleri için işkenceye dönen yolları.
Ankara'da ne olduğu ve ne yaptıkarı belirsiz işlerin ardından kazıp bırakıp gittikleri yollardan bıktım artık geçen Bentderesi istikametinden aktaşa giderken dikkat etmeseydim arabanın önünün dağıtacaktım resmen bir çukurki ne çukur arabanın ön tekerini yutacak hale gelmiş artık ters yönden girmek zorunda kaldım çukurdan geçmemek için sadece burası olsa ne ala yine bu gün akşam Etlik kasalara giderken gatayı geçince yine bir rezalet orayıda bildiğim için arabayı üzmedim ama dönüşte ayvalı istikametinden gelirken arabayı çukura soktuk ama etmediğim küfür kalmadı.Yazıklar olsun 15 -20 gündür bi işi bitiremediler Allah cezalarını versin bu işi yapanların.
Y
15 yıl
PİLLİ mi PİLSİZ mi?
Laptop'unuzu pilini çıkarıptamı kullanıyorsunuz çıkarmadanmı?
Y
15 yıl
AYGAZ v.b Katkılı LPG yi deneyen arkadaşlar!
Aygaz,Mogaz,Lipetgaz Katkılı LPG yi deneyen arkadaşlarımız varsa yorumlarını yazabilirlermi?

Çekiş,Yapılan Km,Motor sesi v.b değişikler.
Y
15 yıl
AYGAZ v.b Katkılı LPG yi deneyen arkadaşlar!
Aygaz,Mogaz,Lipetgaz Katkılı LPG yi deneyen arkadaşlarımız varsa yorumlarını yazabilirlermi?

Çekiş,Yapılan Km,Motor sesi v.b değişikler.
Y
16 yıl
ÇATLAK CAM TAMİRİ HAKKINDA...
Merhaba;Arkadaşlar aramızda çatlak cam tamiri yaptıran veya uygulatan arkadaşlar varsa görüş ve tecrübelerini paylaşabilirlermi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.