N

Teğmen
15 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 yıl
boşta 60 derece kart mı olur ??
2 hafta önce vatandan gtx 550ti aldım kart boştayken 60 derece. kasada bitek işlemci ve ekran kartının fanı var. nolmal mi bu ?
N
11 yıl
Beni hatırladınızmı
Beni hatırladınızmı beyler ban kalktı sonunda sazan desem aklınıza gelirmi
N
11 yıl
Sürükleyici oyunlar lazım
selam arkadaşlar bu aralar bi oyun kıtlığı içindeyim bi kaç gün önce farcry3 bitti ondan sonrada daha böyle hikayesi iyi ve sürükleyici bi oyun bulamadım mümkünse bana bildiğiniz sürükleyici oyunlar önerirmisiniz ? grafikler fark etmez ama çok abartılı olmasın
N
11 yıl
İndie Oyunlar [Ana Konu - Güncel]
Oyun dünyasının içinde bulunan çoğu kişide biliyor ki bazı milyonlar harcanmış oyunların yapadığını çoğu indie oyun çok az ya da hiç harcama yapmadan yapabilmekte.İşte bu başlıkta tam bu noktada devreye girer ve bizi eğlendiren vakitlerimizi doya doya geçirebileceğimiz indie oyunları tanıtmak içindir.



Imscared - A Pixelated Nightmare




Bu gördüğünüz boyutu sadece 3mb olan indie yapıma Amnesia'nın pixel hali diyebiliriz çünkü oyunda baz alınan noktaların Amnesia ile pek farkı yok tek farkı grafikler.Oyun çaresizlik hissini o kadar benimsemiş ki canavarlardan,hayaletlerden kurtulmanın tek yolu onlardan kaçmak aksi taktirde koca bir kabusa bir daha kalkmamak üzere gözlerinizi kapatırsınız.

Oyunu BURADAN İNDİR!



Ascension




Boyutu 21Mb olan Ascension çoğu indie oyunların yanısıra bir psikolojik korku oyunudur.Bir güvenlik görevlisinin korkunç bir iş gününde kızını aramasını konu alan Ascension orta düzeyde ingilizcesi olanlar için kaçmaz bir indie oyun olduğundan eminim .Özelliklede ışıklandırmasıyla ve kurgusuyla diğer indie oyunlarından bir adım önce olan Ascension gerilimi kemiklerinize kadar hissettirecektir. Canavarlar kızımızı bulmadan önce onu bulup bu korku dolu dünyadan kurtarmamız lazım.

N
11 yıl
Sizce zehirlendimmi ?
dün dışarıdan bi çiğ köfte yedim eve geldim boğazım hafif yanıyodu sonra yattım kalktığımda inanılmaz bir mide bulantısı vardı aynı zamanda baş ağrısı ve ateşte vardı 2-3 saat sonra kustum biraz rahatladım sonra midem boş kalmasın diye bişeyler yedim tekrar 1 saat sonra yine midem bulandı başım ağrıdı yine kustum bu olaylar gece olduğundan hastaneye falan gidemedim demin sağlık ocağına gittim doktor falan yoktu sizce ciddi bişey varmıdır şuanda hafif baş ağrısı ve bulantı var acile gidimmi sizce ?
N
11 yıl
MUHTEŞEM FIRSAT! : 1.YE OYUN CANAVARI PC, İKİNCİYE İNTEL COMBO , 3.YE GTX 680
edit1: KAMPANYA "ACER" TARAFINDAN YAPILIYOR DEDELER FALAN YOK RAAD OLUN

KATILMAK İÇİN;BU LİNKE TIKLA!

LİNKE TIKLADIKTAN SONRA AŞAĞIDA "JOİN US" DEYİP ACERİN FACEBOOK SAYFASINI BEĞENMENİZ GEREKİYOR DAHA SONRA SİTENİN SİZE VERECEĞİ LİNKTEN DAHA ÇOK KULLANICI ÇEKMENİZ GEREKİYOR


1st
Acer Aspire Predator G7
Windows®7 Home Premium 64 bit
Intel® Core™ i7-2600K CPU
RAM 16 GB, 128 GB SSD, 1,5 TB HD
2 x Nvidia® GTX 580


2nd
Intel® Media Combo
Intel® Core™ i5-2500K CPU
Intel® Desktop Board DP67BA Media Series
Intel® Solid-State Drive 510 Series, 250 GB

3rd
Nvidia® GTX 680 + 3D Vision™ Glas Set
N
11 yıl
O Sesi Duydum!
İstanbul Kartal Şimdi duydum yaklaşık 8-9 saniye sürdü!
N
11 yıl
Msn\u0027si Çalınan Adamın Dramı
Videoyu izlemek için tıklayınız

mağaraysam çok vurmayın
N
11 yıl
Köy Düğününde Gangnam Style İle Kendinden Geçen Dayılar
http://youtu.be/TygK172R-Ek



edit fail verdim
N
11 yıl
HAYATIMDA HİÇ BU KADAR GÜLMEDİM HAHHAHA
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.