A

Yüzbaşı
13 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Arabalarıyla Öne Çıkan Film Önerisi
Merhaba arkadaşlar hızlı ve öfkeli, need for speed, mad max gibi daha çok arabalarıyla ön plana çıkan film arıyorum.Bana önerebileceğiniz bu tarzda film var mı ?
A
8 yıl
Aynı Uygulamadan 2 Tane Kurma Hk. Yardım
Merhaba arkadaşlar jailbreaksiz 9.2 sürümünde aynı uygulamadan bir tane daha kurma şansımız var mı diye sormak istiyorum. Eğer mümkünse nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
A
8 yıl
Apple Hesaba Kart Ekleyemiyorum
Merhaba arkadaşlar apple hesabına kart eklerken aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum bunun bir çözümü var mı ? Bilenler yardımcı olabilir mi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Online oyunda data hack yapılabilir mi?
Arkadaşlar oynadığın online bir oyun var adı Legend Online Mobile oyunun datalarından bir değişiklik yapıp hile yapmak mümkün mü?
(Oyun online)
A
8 yıl
Aynı ugulamadan 2 tane nasıl yüklerim?
Aynı uygulamadan 2 tane cigazıma nasıl yüklerim biri yardımcı olabilir mi?
A
8 yıl
Yüklü olan uygulama ipa haline nasıl getirilir?
Arkadaşlar ios 9.0.2 de telefonda yüklü olan uygulamayı ipa haline nasıl getirebilirim. Yardım lütfen.
A
8 yıl
ios 9.0.2 .ipa oluşturma
Merhaba herkese
Cihazim iphone 6, ios 9.0.2 sürümünde ve jailbreakli ben bir uygulamayı telefonuma 2 tane kurmak istiyorum araştırmalarıma göre ipa oluşturup onu kurmak lazımmış ne kadar denesemde ipa kurulumunda başarılı olamadım ios 9 için hiç bir video yada kaynak bulamadım biri yardımcı olabilir mi lütfen?
A
8 yıl
Steam Hesabı Yardım!
Merhaba arkadaşlar öncelikle zahmet edip konuya girdiğiniz için teşekkür ederim. Benim sorum hesabımın ne kadar edeceği ile ilgili.
Cs:Go 277 Win mevcut rütbesi MGE.

STEAM LİNKİM:
http://steamcommunity.com/id/dragon-S/


< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Cs:Go İtemine Takaslık TH7 Full\u0027e Yakın Köy
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi köyümü Cs:Go itemine takaslamak istiyorum. Köy TH7 dir ve TH7 ye göre Full'e yakındır. Sadece iOS cihazlarına verebilirim. Köye klana girip bakabilirsiniz. Resmi yükleyemedim onun için kusura bakmayın.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
iOS 8.4 JailBreak Cydia Hata!
Merhaba arkadaşlar iPhone 5S cihazımda son bir haftadır hangi tweaki yüklersem, silersem, güncellersem Yükleniyor kısmında kalıyor. Springnoardı yenile seçeneği gelmiyor. Bunun çözümünü bilen var mı ?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.