B

Yüzbaşı
12 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
USB PORTLARINDA Kİ VOLT OLAYI İLE İLGİLİ SORU
Arkadaşlar bende 2 tane notebook soğutucu vardı birisinin kablosu kayıp diğeride cihaz içinde çok ses yapıyordu kasadan çıkarınca ses normal oluyordu bende ikisini birleştirdim aynı hatta verdim fakat bu sefer aklıma takıldı fanların biri 5 volt çekiyor 2 tane fan var usb ye zarar verir mi laptopa yani bu konular hakkında fazla bilgim yok şimdiden teşekkürler
B
9 yıl
Zlatan Ibrahimoviç Yeni Reklam :)
Zlatan Ibrahimoviç'in yeni reklamı çıktı adam yine klasını konuşturuyor Ronaldo halt etmiş bence :)Videoyu izlemek için tıklayınız
B
10 yıl
silinsin
Silinsin
B
10 yıl
İzmir\u0027de Sağlam Rent a Car Önerisi
Arkadaşlar İzmir'de güvenilir oto kiralama önerebilirmisiniz. İlk defa araç kiralıcaz çok haber duyuyoruz alıp kaza yapıpta mahkemelerle uğraşanları. Aslında en güvenilir havalimanında ki büyük firmalar biliyorum ama başka yer varmıdır şimdiden teşekkürler.
B
10 yıl
KUBA CR1 HAKKINDA
Bazı arkadaşlar bilir uzun zamandır başlangıç motosikleti arıyorum bi ara almaktan vaz geçmiştim hatta ama tekrar almaya karar verdim cbr 125 yzf r125 gibi motosikletler kesinlikle düşünmüyorum öğrenmek için o kadar para kesinlikle vermem bu sefer ybr cbf lere yöneldim onlarında ikinci eli o motorlara göre yine pahalı geldi tvs apache güzel bi seçenek ama ona verilen parayla sıfır kuba neden alınmasın ki dedim bu motosiklet mart ayında çıkcakmış tipi kesinlikle cbf den ybr den daha güzel apachenin en son kasası bundan bi adım öndedir belki ama onun fiyatı 5 bin tl bunun ki 3500 tl pazarlıkla 3200 e kapatırız diye düşünüyorum :) (pazarlık yapmayı hiç beceremem). Kubanın bu motosikletiyle ilgili internette hiç bir bilgi yok sadece kendi sitelerinde var ben diğer modelleriyle ilgili forumları araştırdığımda fiyatına göre çok kaliteli sağlam gibi yorumlar gördüm kanuniden mondialden daha kaliteli diye yorumlar vardı. Şimdi cbf nin ybr nin 2. eline 4000 tl apachenin 2. eline 3500 -4000 tl arasında para vermektense bu motosikletin sıfırına 3500 tl veririm diye düşünüyorum zaten başlangıç için alıyorum taş çatlasın 30 bin km ye kadar kullanırım. Bu motosiklet hakkında bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
TOROS GİDİYOR YENİ ARAÇ TAVSİYESİ
Arkadaşlar öncelikle belirteyim konuyu arkadaşım için açtım 1992 model Toros'unu satıyoruz yerine 15 bin Tl'ye kadar tercihen lpg li hangi araç alınır. Torosu sahibinden.com a verdik daha yayınlanmadı, ilan yayınlanınca linkinide atacağım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
B
10 yıl
BÖYLE BİR DURUMDA NE YAPILIR?
Arkadaşlar bugün kaldırımda yürürüyordum çift yönlü kalabalık bi cadde hafif trafik vardı arabaların max. hızı 30 km di birden yan yoldan aracın biri yola fırladı sağ şeritten gelen partnerde el frenini çekti araba yanladı resmen yan yoldan çıkan arabayla yan yana geldiler fakat araba dönerken arkası sol şeritteki eski clioya ufakça dokundu partnerin içindeki hiç bişey yapmadı tövbe tövbe der tarzından bi işaret yaptı arabayı düzeltti bende arabayı sağa çekicek sandım ama adam bastı gitti cliodaki indi şok oldu arabanın kapısı bi el büyüklüğü kadar mesafe hafif içine göçtü yarısı boyası kalktı yada diğer arabanın boyası ona geçti siyah oldu yani. clionun sahibi baktı adam gidiyo trafikte yoğun kitlendi bişey yapamadı bastı gitti benimda daha hiç kendi arabam olmadı çok araba sürdüm uzun yola çok çıktım şimdi sorcağım soru ise benim başıma gelse o an naparım? gerçekten bilmiyorum adam basmış gitmiş plakasını alıp polisimi aramak olur yoksa o kadar şey için uğraşılmaz diyip kendim mi yaptırsam bilmiyorum o durumda ne yapılır arkadaşlar?
B
10 yıl
SAMSUNG LED TV KABLO SORUNU
Arkadaşlar Samsung Led Tv var üstünde sadece usb ve hdmı girişi var laptopda eski hdmı girişi yok araştırdımda hdmı-vga dönüştüren kablolar var gitti gidiyorda 8 tl yede var 100 tl yede var acaba 20 tl lik alsam uyumsuzlu,iyi çalışmama,bozulma gibi bişey olurmu?
B
10 yıl
LÜTFEN SİLİNSİN
..
B
10 yıl
1.90 Boy 85 Kilom var Honda CBR 125 Küçük Kalırmı?
Arkadaşlar merhaba öncelikle belirteyim ilk defa motosiklet bölümüne yazıyorum hep otomobilde takılırdım. Araba alıcaktık ama ertelendi bende hem ulaşım hemde küçüklük hayalim olan motosiklet almayı düşünüyorum ve hiç birşey bilmiyorum nerdeyse daha A2 ehliyetim bile yok eğer motosiklet almaya karar verirsem ilk iş ehliyet almak olcak.Bana yardımcı olursanız sevinirim. Sadece ulaşım için alcak olsam CBF düşünürdüm ama şık olsun dikkat çeksin istiyorum bütçe 6500 tl ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.