Y

Yüzbaşı
11 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
9 yıl
Yeni yama sil baştan hobaaa
ptr ye girdim güzel bir barbar yaptım pet build verdiler yeni itemler verdiler dandik işe yaramayan bi set getirdiler derken ne oldu????
aha akşam sil baştan herşey
yahu 1- 2 veya 3 düzeltme olur olur da adamlar setleri resmen sıfırdan tekrar yazdılar neredeyse bütün bonuslar sıfırdan değişti ne yapacağımızı şaşırdık keşke az daha önce düşünüp en baştan böyle sürselerdi ???
o işe yaramayan seti işe yarattılar ama barbarlar perma 2 set gezicek sanıyosam petleri biraz zayıflatmışlar ama silahlarda yüzde 15 veriyordu dün birinde sadece silahta yüzde 85 pet damage gördüm. moralim bozuldu bi istek gelmişti şuan pek test yapmadım ama petler alan çakıyordu onun gitmesi çok canımı sıktı. petlerden ziyade barbarı öne çıkartmışlar aslında doğru olan da buydu fakat önce insanda istek uyandırıyorlar sonra bir bakıyosun komple ne varsa değiştirmişler. bu kadar da istikrarsızlık olmaz ya
Y
9 yıl
sezon 3 ve Yeni yama PTR de başladı
Dün geç saatlerde aktif oldu . tabi eski PTR ler gibi ekrana leg yağıyor. yeni legleri aktif etmişler setler değişmiş. tavsiye ederim deneyin
Y
9 yıl
exp bugu
paragon 100 oldum yeni sezonda fakat exp bugu var galiba millete bakıyom paragon 500 lere dayanmışlar.

hellfire ring bi de kafaya kırmızı gemle mi oluyor ne oluyor bilgisi olan varmı?
Y
10 yıl
10 dakikada 1 leg
t6 seçiyoruz azmodana giden son yolu seçiyoruz ilk girişimizde azmodan kapısına kadar gidiyoruz ve checkpoint alıyor town atıyoruz. sonraki girişlerimizde kapı ile azmo girişinden waypointe doğru ters gidiyoruz ve önüzüme çıkan yaratıklar paldır kültür kesiyoruz derrrmişim. önümüze çıkan bütün taş chest kutu ne varsa açıyoruz goblin varsa az dürtüyoruz kaçarken item atabiliyor ve ölmeden çıkmaya gayret ediyoruz. öncesinde büyüleri full def ve speed ayarlayın yoksa tek yiyebilirsiniz. dün 5-6 saat gibi sürede 28 leg attı bana . arkadaşa da 25 gibi attı. tek runda 2 defa çift leg düşürdüm.
2290 dps li dehşet thunderfury , barbarian için speed veren kemer , mempo kafalık , amullet , town atarken korumaya alan omuzluk düşenler içinde epey sağlam olanları hatta 3k dps li monk daibo da var. memnunum yalnız 1-2 gün içinde fix gelecek ona göre planınızı ayarlayın
Y
10 yıl
%100 garanti leg
son yama dan sonra diabloyu kesmediniz mi? eğer kesmediyseniz

gidin kesin t1 olsun farketmez leginizi alın çıkın. kaç tane karakteriniz varsa hepsiyle girin alın missler gibi


veya sabrınız varmı bilmiyorum 25 martı bekleyin ros çıkınca lvl 70 olun. girin alın missler gibi legi.
seçim sizin :DD

1 tanesi garanti 2. si ekstra düşmez demeyin şansınızı deneyin 2. si düşen var gördüm..
Y
10 yıl
solo COTA 20m-60m exp 1-2 dakikada
festering woods ta bulunan crypt of ancient questini seçip bir kere giriyoruz. checkpoint alıyor ve sonraki girişlerimizde portalımız kalıyor. t6 da barbarla giriyorum eliteye dokunmadan ilerleyip toplu ve hızlıca gidiyoruz. keserken eliteyi görürseniz en son onun tarafına doğru gidiyoruz uyanıp koşturmazsa peşimizden daha rahat olur. en son elite tarafına gidip küçükleri kesip elitenin bizi öldürmesini bekliyoz. town yapıp resetleyebiliriz süre 1 dakikadır belki 1 buçuk en fazla. dün %50 exp event ile lvl atlamaya doyamadım.
büyü ağacımhttp://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#cRdhXP!Whg!bccYYb
dps 170k. tabi itemleri satınca kırpıla kırpıla bu kadar kaldık.
exp miktarı çıkan veya doğurulan yaratık sayısına göre veya doluluk oranına göre değişiyor.
ortalama 40m verse 120 saniyede 1.2b+ exp yapıyor. 4 kişi ile yapmanızı tavsiye ederim ama grubun iyi olması gerekiyor veya düşük seviyeler olabiir. çünkü en çok zaman genelde farklı yaratıklara dalarken veya girip çıkarken gidiyor.


quest için Talk to alaric questini seçmeniz gerekiyor. alaricle konuşunca köprü açılacak ve cotayı arayacaksınız. girince checkpoint alıyor portal çıkıyor. eğer çıkmazsa tekrar girin cotaya .
Y
10 yıl
2.0.1 exp farm
yeni yama ile exp kasmak aşırı kolaylaşmış. zaten böyle olacağı belliydi. sonuçta aşırı yüksek sayılarda paragon sayılarına kadar yükselebiliyoruz. kingkongor 2b+/saat gibi bir hesap çıkardığını iddia ediyor ama daha izlemedim onu.
şöyle bir video buldum 1b+ exp geliyorhttp://www.youtube.com/watch?v=LEyC4-DUUNM
eski sistemde crypt run da 10 saat hayat çürütürken şuanda 1 saat çürütücez
Y
10 yıl
mf nin ros taki etkisi
pazar günü ptr yi kurdum mf ye baktım 300 üst sınır yazıyor ama benimkisi sıfırda. alışmışız sürekli paragondan dolayı yüksek mf ile gezmeye şaşırdım. sonra aklıma geldi mf set ile mi girsem diye lakin mf setim yok düşen itemlerde de mf li 1 tane bile item düşmedi şuana kadar. tekrar kopyalama yapmak için 3 gün beklemek gerekiyor. bugün salı 3. gün artık deneyecem eve gidince toplayacam 300 mf li bir set ile ptr ye tekrardan kopyalayacam. dün biraz araştırdım çok aşırı etkisi varmış mf nin özellikle leg düşmesini aşırı arttırıyormuş.
http://loothunter.net/content/explanation-behind-magic-find-why-blizzard-removed-it-game
Y
10 yıl
paragon 2.0 dönüştürücü
mevcut karakterlerinizin paragon seviyelerini girerek rost aki seviyenizi öğrenebilirsiniz.

http://paragoncalculator.com/converter/

benim henüz 189 kasmaya devam ros gelene kadar 250 ye gelsin kafi benim için.
Y
10 yıl
rmah ile sattığımız oha dedirtecek eşyalar :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.