E

Çavuş
10 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
12 yıl
Philips W626 Cep Telefonu
arkadaşlar bu teleon nasıldır bileniniz varmı 400tl almayı düşünüyorum uygulama fln yüklenirmi acaba?
E
12 yıl
LG HT-1000TK
arkadaşlar merhaba;
LG HT-1000TK FULL HD DVD EV SİNEMA SİSTEMİ, 850 W, 5+1, USB, HDMI
kodu olan markalı ürünü aldım ve ewde mantojını herşeyini tamamladım tek sıkıntım uydu dan çektiğim kaplolu görüntünün sesini birtürlü ses sistwemine aktaramadım. mağazaya sorduğumda sesin gelmesi gerektiğini söyledim kaploları tek tek denedim fakat beceremedim yardımınızı rica ederim anlayanlar. eğer yapamazsam LG servisiniçağırmayı düşünüyorum. yani kısaca tv den değilde artık ses sistemnden ses çıksın istiyorum.
E
12 yıl
LG HT-1000EV/HT-1000TK EV SİNEMA SİSTEMİ
arkadaşlar merhaba;
LG HT-1000EV/HT-1000TK EV SİNEMA SİSTEMİ bu ürün kliksa.com da 400tl ye düşmüş vede
LG HT1100BB EV SİNEMA SİSTEMİ, 1100 W, 5+1, HDMI, USB, DLNA bu ürün ise vatanda 600tl
hangisini tavsiye edersiniz acaba zira maddi durum sıkıntısı var. teşekkürler.
E
12 yıl
UPS Tavsiyeleri.
arkadaşlar merhaba.
aranızda 3KW yada daha fazla enerji yüklenebilen UPS (kesintisiz güç kaynağı) kullanan vamı?
bu konu hakkında bilgi verebilirmi? ev için almatyı planlıyorum elektirk kesintilerine karşı. modem laptop kombi çalıştırsın yeter.
E
12 yıl
ımperıa online
arkadaşlar aranızda ımperıa online oynunu oynayan varmıdır?.
Ve command&concuer alliance tiberium online oyunlarını?
E
12 yıl
GTA-2
arkadaşlar GTA-2 yi pek bilmez kimse; bence gta ser,lerinden en iyisi gta2 olan hem daha zor hem daha kullanışlı. fakat windows 7 de açılmıyor, bu oyun yüzünden eski hurda pc evde duruyor windovs 7 gibi sürümlerde nasıl açılır biliyormusunuz acaba?...
E
12 yıl
ses kartı arızası
arkadaşlar; acer marka bilgisayar kullanıyorum alalı7-8 ay oldu bimeks ten aldım. kullandığım sürede ara ara ses tamamen gidiyor hiç bir sesi açmıyor kapatıp açınca düzeliyor bazen o bile işe yaramıyor 3-4 gün önce sistem geri yükleme yaptım o şekilde düzeldi servisemi gönderim garantisi devam ediyor ?
E
12 yıl
kavai SES sistemi
arkadaşlar;http://www.arabulvar.com/kawai-trv-655-51-ses-sistemi/?pr=46545#tab4 bu wep adresindeki ürün sizce alınmaya değermi indirime girmiş almayı planlıyorum nedersiniz kayda değermidir?
E
12 yıl
Kacak telefonlar.
merhaba
arkadaşlar acaba kaçak telefonlarda IM numarası çok sıkıntı olurmu? nusaybindeki arkdaşım bana kaçk telefon gönderebileceğini söyledi fakat IM atılmış şekilde dedi bu IM atılınca çok sıkıntı olurmu hemen iptal mi olur bilgisi olan yazabilirmi lütfen teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.