B

Yüzbaşı
08 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Detaylı konu bulamadığım için soruyorum Pro+Dizüstü
Şimdiden özür dilerim vaktini alacağım arkadaşlardan. Aynı şekilde sorulan konularda cevaplar çok verimsiz, ayrı ayrı sorulduğunda ise öneriler çok farklı. Ortak yol bulmak için soruyorum.

Elimdeki dizüstü bilgisayar 2012'de alınmış Monster marka. 670 Ekran kartı olan, online olarak en çok Fifa 17 ve Rocket League oynuyorum. Takılma olmaksızın beni idare ediyor, bulanıklık falan da çok yok.

Elimde bir de Ps4 Pro var (Pro olmasına ne gerek vardı demeyin lütfen, hediye geldi). Evde TV olmadığı için kullanamıyorum kendilerini. Dizüstüne bağlamaya çalıştım ama ya beceremedim ya olmuyor ya da oluyorsa bile ekran küçük (15.6) olduğu için hoşuma gitmeyecek.

Şimdi soruma geleyim (sonunda) 27 inch (oturma odasında 1-1.5 metrelik bir mesafeden oynayacağım, büyüklük uygundur umarım?) PC'yi steam link veya direk, bir de PS4 Pro'yu bağlayabileceğim monitör arıyorum. Araştırırken 1080P yeter bana diye uygun bir şey bulup (1000 TL 1ms'lik idi) almak üzereyken, PRO üzerinden oynayacağım oyunlarda bulanıklık olacağı yorumlarına denk geldim. 2K'lık bir monitör alayım dedim, elimdeki dizüstü bilgisayar güçlü olmadığından lag olur yorumlarını okudum.

Elimdeki bu dizüstü bilgisayar ve PS4 Pro aynı anda bağlayıp, oyunlarda gecikme olmadan (Pas'a bastığımda topu hemen atacak şekilde) görüntüyü en güzel şekilde alabileceğim, 2.000 civarında (altında olursa daha güzel olur ) monitör önerebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum. Buraya kadar okuduysanız önermezseniz bile çok teşekkür ederim.
B
7 yıl
CS 1.6 Serverlara Giremiyorum
95.175 le başlayan serverlara (Oyun Yöneticisi idi sanırım) girmeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Daha doğrusu hata değil de Loading kısmı dolmuyor birtürlü. Sebebi de sanırım internet ayarlarımdan bir şey ama çözemedim bir türlü. Var mıdır bir çözümü yolu yordamı acaba ? < Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
WIN 7, WINDOWS YUKLENIRKEN MAVI EKRAN
İyi geceler herkese. Bilgisayardan çok anlamam. Ama daha düne kadar takır takır kullandığım Monster marka laptop, PES17'yi online oynamak için CMD üzerinden "netsh winsock reset" komutuyla (ne işe yaradığını bilmiyorum.Bunu yaptığımda online oynayabilyorum yoksa bağlanmıyor PES online'a) PC resetlemem gerektikten sonra hata verdi. Bilgisayar açılıp Window Penceresi ekranda Loading gibi birleşmeye başladığında mavi ekran veriyor. Tekrar kapatıp açtığımda Normal Başlat dersem yine açılmayıp mavi ekran veriyor. STOP:0x0000007B uyarısıyla beraber bu mavi ekran. Güvenli Mod'da başlatınca açılıyor. Sistemim Windows 7 PC'den başka da birşey anlamıyorum. Yardımınız gerekli üstadlarım. Neyi nasıl yaparsam açılır ?
B
8 yıl
Şehirde ve Şehirlerarası Bisiklet Tavsiyesi
Allah pedalinize zeval vermesin :)

Selamlar cümleten, Kocaelide yaşıyorum. Yaklaşık 15 km'lik yolu işe bisikletle gidip gelebilmek için (en azından haftada birkaç gün) uygun ve kaliteli bir bisiklet aramaktayım. Bisiklet terimleriyle alakam yok denecek kadar az, ama bisiklet binmek kadar zevk aldığım başka da çok şey yok.

İşe gidip gelirken kondisyonumu geliştirebilirsem eğer çevre illere de bisiklet gezileri yapmak istiyorum.

Marka da model de çok bilmemekteyim. 1.500'ü geçmeyecek şekilde (şu bisiklet iyi biraz da pahalı ama hem iş yolunda, hem şehirler arası çok rahat edersin dediğiniz varsa sorun olmaz dinlerim tavsiyenizi) önerebileceğiniz bisiklet var mıdır ? Boy pedal direksiyon mesafesi falan ayarlama kısmını bisiklete karar verdikten sonra başınızı ağrıtarak sorarım tekrar.

Şimdiden okuyan, yardım eden herkese teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.