P

Yüzbaşı
08 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
5 yıl
Mimarlık öğrencisi için laptop
Mimari AutoCAD çizimlerine uyumlu hesaplı laptop almak istiyorum tavsiyelerinizi almak istiyorum. Yurtdışından böyle bir bilgisayar almak istersek nerelerden alabiliriz.
P
7 yıl
BAYMAK LUNA 5 ODA TERMOSTAT MONTAJI
BAYMAK LUNA 5 KOMBİ YE SYNTECH 176 rf uzaktan kumandalı olan odatermostadı resmin tarih yazan sağ alt köşesindeki soketlerine beyaz kablo ile bağlanmış durumda bu odatermostadını söküp yerine aynı kombiye aynı sokete kablolu syntech 177 model oda termostadı bağlıyorum fakat termostat kombiye kumanda etmiyor acaba kablolu modelin bağlantı yeri farklımı arkadaşlar bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şuanki bağlı olan 176 RF nin bağlı olduğu yere katalogda open therm oda termostadı yazmış
kablolu 177 on-off mudur nereye bağlanacak? 2. resimde sol üst köşedeki 220 v enerjinin anakarta girdiği yerin solundaki 2 klamense bağlanacak olabilirmi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
10 yıl
ECA confeo premix dış hava sensörü
Arkadaşlar ECA confeo premiks dış hava sensörü bulmakta sorunlar yaşanmakta acaba bilen veya kullanan arkadaşlar kutu üzerinde yazan sensör tipini ve büyüklüğünü (NTC 20k vb) buraya yazabilirlermi veya PM atabilirlermi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.