A

Yüzbaşı
26 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Tamirciyle yaşadığım olay [SS\u0027li]
babam eve asagi kata su akio diye bi usta getirdi tamir etmesi için ve usta bisi lazim demis nalbuir den gidip alalim demis babamda tamam beraber gidelim demis sonra evden cikmislar babam senin arabayla gidelim demis ustaya üstü pis diye ustanin ustada kizarmis bozarmis strese girmis alinmis gururuna yedirememis bunu sonra alip muslugu eve gelmisler babam bi yere gitmiis geldiginde holun ortasinda kaka görmüüs bu nelan demis bunu bi insan yapamaz demis insan olamaz demis derken usta alaci bi tavirla abi isim bitti demis babam ustadan süphelenmis bize anlatti sonra biz olayi aydinlatmak için kakayi adli tipa gönderdik sonuclar bi hafta sonra gelmiisti ama bize bokun dnasiyla karsilastirmamiz için ustanin kan örnegi lazimdi sonra babamin aklina bi fikir geldi babam ustaya kolay gelsin dedi ustada saol dedi babamda ne anamami kufur ediosun dedi ve kafayi burnunun ortasina geçirdi.ama kan çikmadi benim aklimada bifikir gelmiisti bende ustanin lavaboya koydugu boyayi kafama döküp ulan bunu hangi öküz koydulan buraya dedim karsilik verincede var gücümle hayalarina geçirdim bom diye bi ses yumurtaliklari patlamisti ve pacalarindan kan geldi kan örneklerini alip adli tipa gönderdik ve 1 hafta sonra kanin tutmadigini gördük kakanin evimizdeki kopegimiz plakiye ait oldugunu ogrendik ama bu ustanin yarim oldugu gercegini degistirmezdi.babam zaten en basta bunu bi insan yapamaz demis anlayamadik ordan arkadaslar simdi bunlari yazma amacim adli tipa ailece tazminat davasi acmayi dusunuoruz.onerilerinizi bekliorum.

Edit:Konu dışında csbnin bittiğini kanıtladım bu csbyi buraya kopyalayarak

< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Babamla kavga ettim
Eve geldiğimde babam televizyon izliyordu odama gittim üstümü başımı değiştirdim. Babamın yanına oturdum beraber televizyon izledik. Annem yemeğe çağırdı gittik mutfakta yemek yedik. O gün karnımda bir ağrı vardı pek fazla yiyemedim ama yemek için zorladım kendimi. Herkes benden önce kalmıştı. Babam masayı topla dedi duymazdan geldim kapıdan çıkarken tişörtümden çekti masayı topla dedi. Ben de bu davranışına çok sinirlendim çok onurum kırıldı. Bir şeyler söyledi tam anlayamadım ama ana avrat söver gibiydi aldım bardağı kafasına vurdum güm etti bardak patladı. Biraz elim kesmişti. Boğazımdan tutup eline tükürdü ve ardından sertçe bir tokat attı bayıldım. Ne zamandır bu olayı düşünüyorum elim ayağım titriyor.
A
10 yıl
Telefonu arka cebinin iki katı olan kızlar
Ne düşünüyorsunuz özellikle mi yapıyorlar sizce ? Her yerde görüyorum bunları. Genellikle özenti kızlar yapıyor tip tip fotoğraf çekilenler falan. Az önce önümden öyle bir kız geçti.
A
10 yıl
Sitede oturuyorum bisikletim çalındı.
Sitede üç apartman var ve girişte sözde güvenlik var. Kameralara o kadar para ödüyoruz kimsenin afedersiniz şeyinde değil. Ne yapmam lazım yaşadığım belde büyük bir yer değil.
A
10 yıl
Çevremde hiç doğru düzgün kız yok
Başlıktaki gibi çevremde hiç düzgün kız yok çoğu kezban. Kezban olmayanlar da ulaşılmaz kızlar. Yani böyle bi havalarda falan. 1 yıldır sap geziyorum. Ne yapıcam bilmiyorum.
A
10 yıl
Yolda yürürken tanımadığım bir kız omuz attı
Arkadaşımla yürüyorduk karşıdan 2 kız ve arkalarında 2 erkek geliyordu. Kızlardan biri omzumu çekmeme rağmen geldi omuz attı amacını anlayamadım. Zaten tepki falan vermedim.
A
10 yıl
Babanızla nasıl selamlaşıyorsunuz ?
Evet

Ekleme : Sözlü mü yoksa el sıkışarak mı ?
A
10 yıl
Ooo .... alırım bir dal lafına sinir olan bir tek ben miyim ?
Nerde görsem sinir oluyorum bu lafa. Biri mik dese ooo mik alırım bir dal mı diyeceksiniz ?
A
10 yıl
Bu adamın adını bilen var mı ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=271650739705046 Bu videodaki adamın adını bilen var mı
A
10 yıl
Amerikanlar Thug Life hakkında ne düşünüyor
Gangsterler ve thug life hakkında ne düşünüyorlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.