X

Teğmen
17 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
X
10 yıl
Şarkıyı bulamadım
Ya beyler bi tane yabancı şarkı var arada zurna gibi bişey çalıyo şöyle ritmi düdüdüttüt düdüdü diye gidiyo.Bide şarkıyı erkek söylüyo
X
11 yıl
Beyler :(
X
11 yıl
Chrome yükleniyor öylece kalıyor yardım
Arkadaşlar 3 gündür bununla uğraşıyorum kaç kez yükleyip kaldırdım virüs taraması yaptım -no-sandbox komutunu kullandım ama nafile.Ayarlara falan da girmiyor beyaz ekran kalıyor yükleniyor diyor.Lütfen yardım edin.
X
11 yıl
Chrome açılma sorunu
Konuyu değiştirdim safari çok bellek yiyor chrome kurdum ama açılmıyor açtığımda beyaz akran gelip bir sayfa açmaya çalışıyor açamıyor biraz bekledikten sonra sayfalar yanıt vermiyor diyor sayfaları sonlandır deyince de sonlandırmıyor nasıl çözeceğim ayarlara falan gir de demeyin çünkü orayada girmiyor.
X
11 yıl
LG p503 emergency moda girmiyor
Arkadaşlar biliyorum bu eski bir telefon.Ben bu telefonu 2.2.2'den 2.3.3'e yükseltmek istiyorum.Ama ses yükseltme,ses kısma ve geri tuşlarına basarken usb kabloyu takıyorum.Ama emergency moda değil de,telefonun kapağını kapat der gibi bir ibare çıkıyor.Bu nedendir ? ve bu telefonu emergency moda nasıl geçirebilirim ?????
X
11 yıl
Bu mantar zehirlimidir ?
Arkadaşlar konu acil ben de bilmediğimden ve konuyla alakalı başlık olmadığından buraya açtım.Resimler :

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.