L

Binbaşı
17 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
247 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
geçen yıl
Yeni neslin uzun olma sebebi ?
Zaman geçtikçe gelen nesilin uzun olma sebebi nedir acaba ? Babam 1 77, ben 181 im, ablamın oğlu 27 yasinda 187, bir de küçük yeğenim var 11 yıl 8 aylık boyu 1 66, dışarda da gençler görüyorum genelde uzun boylular, tek sebep beslenmemi acaba ? Sizlerin yaşınız ve boyunuz ? Çevrenizdeki gençlerin çocukların yaşları ve boyları nedir acaba ?
L
2 yıl
Final Fight neden Xboxta yok ?
90 ların efsane oyunlarını oynayabilmek için Xbox aldım, street fighterın tüm oyunlarını samurai shadown u falan indirdim ama Final Fight ı bir türlü bulamıyorum, çok bilgili değilim, YouTube da xboxta oynayanların videoları var ama aramada bulamıyorum
L
3 yıl
I phone xr, normal konuşmada ses gidip gelmiyor, whatsapp aramasında ses gidip geliyor sorunu
Telefonu yaklaşık 2 ay önce aldık arkadaşa, normal arama yapınca sesi gelmiyor ve bizi duymuyor, whatsapttan arayınca konuşabiliyoruz, bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar ?
L
3 yıl
Robot süpürge tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, yaşlı annem için bir robot süpürge almak istiyorum, internetten araştırdım ama kafam iyice karıştı, yok konum yok harita, böyle yere bırakınca tüm evı supuren silen annemin bir şey yapmasına gerek kalmayan bir süpürge yok mu acaba ? Biri olmazsa ayar yapamaz çünkü, yani çalıştırınca evi süpürüp gelip kendini şarj istasyonuna yerleştirecek uygun fiyatlı bir model önerisi istiyorum, yani ayarlarını yapması en kolay modeli
L
3 yıl
Yeni taşındıgmız yerde internet altyapısı yok, taşınabilir modem tavsiyesi istiyorum
Herkese merhaba arkadaşlar, bir yakınıma yardımcı olmak için açıyorum konuyu, yeni taşındıkları yerde turk Telekom altyapısı yok, yani taşınabilir modem lazım, arastırdım ama anlayamadım pek, evde 5 kişi internet kullanıyor, kablosuz taşınabilir modem tavsiyesi istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Onlarda anlamadıkları için 200 lira falan fatura ödeyen var içlerinde
L
4 yıl
Ttnet abonelik iptali
Yaklaşık 2 ay önce İstanbul’dan taşındım, yeni taşındığım yerde fiber olmadığı için yeni teklifte bulundular, taşınma zaten zorlu bir süreç pek ilgilenemedim, gidip en ucuz tarife olan 8 mbit 59 liraya abine oldum ve taahhüt imzaladım 2 yıllık, internetle eskiden çok işim olmadığı ıçın yetiyordu ama şimdi yetmiyor, araştırıp kablonete geçmeye karar verdim, ttneti aradım, eğer iptal ederseniz 768 lira iptal bedeli gelir dedi yetkili arkadaş, bir kaç yerde 12 aydan fazla taahhüdü bozmanın cezası yok yazıyor, bunun doğrusu nedir arkadaşlar ? İptal edersem gerçekten bu cezayı alabilirler mi ?
L
4 yıl
Turk Telekom faturasıza geçişte bedava internet yok mu ?
Babamın hattını taşıdım ama bedava internet bulamadım, 30 GB bedava yazıyordu bazı yerlerde ama mesaj gonderınce kampanyamız bitmiştir yazıyor
L
4 yıl
Ipad galeride video düzenlerken videonun kaybolması
Biraz önce 9 yıllık bir videomu kesip bir yere koyacaktım, düzenleye girdim, iki seçenek çıktı, yeni video olarak kaydet ve video olarak kaydet gibi bir şeydi, video olarak kaydet seçtim, 6 dakikalık videonun 22 saniyesini kaydettim, 6 dakikalık video kayboldu, bu videoyu siliyor mu böyle durumda ? O videoya bir daha ulaşamaz mıyım ?
L
4 yıl
Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ! Nerde Ramazan paketleriniz ?
Şu karantina günlerinde, evden çıkmanın yasak olduğu günlerde dahi internet paketi vermeyen 3 büyük operatörümüz, razamanda da paket vermeyecek galiba, bu cimri şirketlere mecburen para kazandırıyoruz !
L
5 yıl
Vodafone taahhüt bozma
Merhaba arkadaşlar, ablam iki gün önce türk telekomdan vodafone a geçti, ev en üst kat ama vodafone sadece bir yerden çekiyor evde, faturali taahhüt bozmanin cezası nedir bilen var mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.