D

Teğmen
16 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Laptop uyku modu sorunu(win10)
Merhaba arkadaşlar, laptopumu uyku moduna aldıktan sonra uyandırmak istediğimde restart atarak açılıyor. Kapak kapalıyken uyku modunun ışığı yanıyor yani uyku modundayken kapanmıyor, Kapağı kaldırdığım gibi sanki bilgisayarı günün içinde ilk defa açıyormuşum gibi ekranda asus logosunu görüyorum. Bu sabahtan itibaren olmaya başladı ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Güç seçeneklerine baktım hepsi olması gerektiği gibi.
D
9 yıl
İkinci dönem hazırlığı geçmek
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Okulumda dün yapılan muafiyet sınavının sonuçları açıklanmış ve ben geçmişim (şahsen hiç beklemiyordum) bölümüme ikinci dönemden itibaren başlamak istemiyorum. Hem birinci dönemin hem de ikinci dönem derslerinin benim için zor olacağını düşünüyorum. Bölümüme bir sonraki eğitim yılında başlamak istiyorum. Bunun için kaydımı dondurmam mı gerekiyor ? Bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız ?
Not : Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümündeyim.
D
9 yıl
Steam de payday 2 disk yazma hatası
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Başlıkta da belirttiğim gibi bir kuramama sorunu yaşıyorum. Oyunu yaklaşık bir hafta önce indirimden faydalanıp satın aldım ve bir haftadır kuramıyorum. Oyun inerken otomatik duruyor ve disk yazma hatası diyor. Çözümü bulamazsam iade etmekten başka yapacağım bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum...
D
9 yıl
Windows 10 wifi sorunu
Laptopum Windows 7den windows 10a yükselttikten sonra wifi ağlarını görmüyor ayrıca bazı fn tuşları çalışmıyor. Bunların bir çözümü yoksa Windows 7 ye geri dönmeyi düşünüyorum.
D
9 yıl
Windows 10 açılmama sorunu
İyi geceler arkadaşlar, bilgisayar açılırken mavi ekran geliyor ve " system thread expection not handled" yazıyor. Bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatıyor. Yardımlarınızı bekliyorum .
D
10 yıl
Z2 dokunmatik çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım z2 kullanıyoruz,arkadaşım dün telefonu bel seviyesi üstünden, ön yüz tarafından yere düştü, bugün önce çift tıklama çalışmamaya başladı. Şimdide ekran dokunmatiği çalışmıyor. Telefonu yeni aldı. Servise verip değişim mi talep etmeli, hard reset mi atmalı?
D
10 yıl
telefon kenarları mavileşti
xperia z2 beyaz kullanıyorum. sabah telefonda hiç bişey yoktu. okula gittim geldim baktım telefonun kenarları masmavi, okul pantolonundan(gri) dolayı olduğunu düşünüyorum. nasıl temizleyebilirim? ( telefona zarar vermeden ). gri pantolon nasıl mavi renk bulaştırır aklım almıyor. bu arada cepler siyah.
D
10 yıl
Lumia 720 açılma sorunu
telefonu şarja taktım kapalı bir şekilde şarj oluyordu, yarım saat sonra baktım kendiliğinden açılmış güncelleme bulmuş, yükledi onu restart attı güncelleme için iş bitince kapattım telefonu bidaha taktım şarja yine kendiliğinden açıldı, çıkardım telefonu tekrar kapattım bu sefer takmadım şarja yine kendiliğinden açıldı. uzun lafın kısası telefon kapatma komutunu yeniden başlat diye algılıyor galiba, bu tüm lumialarda böyle mi ??
D
10 yıl
Z2 hakkında sorularınızı alabilirim
Merhaba arkadaşlar. 2 haftadır Z2 kullanıyorum, telefonu almak isteyenlerin kafasındaki soruları bir nebzede olsa aydınlatmaya çalışabilirim.
D
10 yıl
Z2\u0027ye gelen yeni güncelleme
10 Dk önce yeni bir güncelleme gelmiş, yükledim. Bu güncelleme ne hakkında bilgisi olan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.