J

Yüzbaşı
23 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
14 yıl
40.000 tl\u0027ye kadar dizel düz vites tercih yapamıyorum yardım!!!:S (Alındı astra classic 3 dizel)
merhabalar. yeri geliyor kimisi yardımcı olunmasını istiyor o zaman rahatlıkla önerebiliyoruz ama iş kendimize almaya gelince bu kadar kolay seçemiyoruz. özellikle araç konusunda cok daha zorlanıyoruz.

her neyse benim aklımdaki araçtan öte ya 40.000 tl ye kadar dizel c sınıfı ya da 30.000e kadar b sınıfı benzinli.

bunuda geçersek son olarak bugun auris'e 40.500 dediler. ama 40 bin vermişken de biraz extra özellik olsun istiyorum. sizin fikirlerinizi bekliyorum...

araçta olmazsa olmaz garip isteklerim.
_ esp (olmazsa olmaz olmalı ama çoğu araçta standart değil)
- ön kol dayama.
- sis farı
- arka kol dayama (olmasada olabilir)
- hız sabitleyici (olmayabilir)
- sağlam müzik sistemi (aux girişli)
- geniş bagaj hacmi
- az yakıt tüketimi (benzinlide olsa dizelde olsa)
- otomatik kararan iç dikiz aynası

ileride dahada ekleyeblilirim şimdilik aklıma gelenler bunlar.şimdiden okuyan, cevap veren, vermeyen herkese teşekkür ederim.



ilgilenen herkeze teşekkür ederim aracı aldık 1'inde elimize geçicek beyazını aldık. sonuçta bu fiyata daha üst donanımlısı yok inşallah doğru tercihi yapmışızdır.
J
15 yıl
mediamarkt de navitech kabinli woofer amfi oval hoparlör seti 269 ytl alınır mı?
merhaba arkadaşlar eskişehir mediamarkt de bugun navitech set halinde kampanya yapmışlar fotoğraflarını cektim sizce değer mi alınabilir mi bende boradway aracımda jvc oval hoparlör sony gt250 teyp 13cm hopalör var bu sisteme uyar mı sonucta cok büyük paralar harcayamam 250 civarı bütçem var amfi ile woofer istiyorum sadece bana uygun geldi.. sizin fikirlerinizi bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
J
16 yıl
skystar3 usb aldım fakat..
arkadaşlar ben bu ürünü aldım ama programı acıyorum altdvb yada prog dvb sanki alet kasıyor 5 6 sane program her kanala dokunduğumda kitleniyor alette mi sorun var bilgisayarım lenovo v200 1.73 3 gb ramim var. su anda uyduda herhangi bir kanalıda görmüyor eski bilgisayarımda skystar 2.8d vardı pci onda krallar gibi izliyodum aynı lnb aynı uydu anteni fakat sinyal yok yardımlarınızı bekliyorum..
J
16 yıl
sollama yaparken araç sıkıştırdı kaza yaptık kim suçlu?
arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti. sollama yaptım arabanın yarısını geçmiştim fakat araç beni görmedi kornaya bastım falan duymadı tabiki. bende ki araç broadway diğer araçta kasalı kamyonet. sonra önüme kırmaya basladı bende frene bastım. sonra benim sağ aynayı götürdü ve kasası benim arabamın sağ tekerleğin üstünden geçti ve kaporta da ve camurlukta göçük oluştu. sonra adam telefonu ver deyip gitti ve 3 hafta oldu adamı her aradığımda yarın yatcak gibisinden oyaladı durdu. ne yapabilirim polise gitsem ne olabilir? ya da suçlu ben miyim? çünkü aradığımda baska birisi arkadan çarpmışsın suçlu sensin gibisinden konuştu. hasar 200 ytl tutuyor. karşı araçta hiçbişey yok.
J
16 yıl
hangi grafik tablet? wacom-uclogic
arkadaşlar merhaba. ben mühendislikte okuyorum ve grafik tablet olarak 200ytl aşağısı veya 250mak. ne önerebilirsiniz. uygulama olarak daha cok autocad catia gibi çizim programlarında beni yarı yolda bırakmayacak modeller aramaktayım fakat ekonomik olması benim için daha önemli.boyut olarak a6 nın küçük geleceği kanısındayım. siz ne dersiniz? bulduğum modeller ;
WACOM BAMBOO FUN S TABLET CTE-450/W-EN
WACOM BAMBOO TABLET MTE-450/K-EN
UC-LOGIC LAPAZZ A4 PROFESYONEL DİZAYN TABLET (PF1209-TABA1) indirimdeymiş
UC-LOGIC LAPAZZ A5 GRAFİK TABLET (WP8060-TAB08) düşündüğüm ürün bu
MANHATTAN GRAFİK TABLET 174459

bu ürünler arasında daha uygun olduğunu bildiğiniz bi yer varsada söylerseniz sevinirim arakdaşlar. şimididen teşekkür ederim.
J
16 yıl
3000 ytl ye kadar motor tavsiyesi..
arkadaşlar malum ilkbahar nisan ayında almayı düşünüyorum fakat limit 3000ytl ne tavsiye edersiniz. motor tecrubem var vitesli istiyorum naked veya cross.. vereceğiniz cevapler için teşekkür ederim.
J
16 yıl
Nokia 6267 detaylı inceleme denilebilir (: resim eklendi 2. sayfada)
< Resime gitmek için tıklayın >
General Network UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Size Dimensions 93.9 x 46.9 x 21.5 mm, 76 cc
Weight 105 g
Display Type TFT, 16M colors
Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches
- Second external TFT display, 256K colors (128 x 160 pixels)
- Downloadable screensavers,
wallpapers
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook Yes, Photocall
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Card slot microSD (TransFlash), buy memory
Data GPRS Class 32, 53.6 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 32, 236.8 kbits
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes + downloadable, order now
Colors Black, Orange, Lavender and Electric Blue
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash; secondary video call camera
- Video calling
- Java MIDP 2.0
- Stereo FM radio (visual radio)
- MP3/AAC/M4A/eAAC+ player
- T9
- Organiser
- Voice dial/memo
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)
Stand-by Up to 290 h
Talk time Up to 6 h 30 min


Çoğu yerde baskonuş gözükmüyor ama var. kurcaladığımda ve müzik dinlediğimde şarzı 2 - 3 gün dayanıyor. fakat kalınlık 6230i den kalın. içinde 4 oyun var. Golf tour, rally 3d, soccer 3d, sudoku.farklı program olarak opera yüklü geliyor çözemediğim yahoo go ve sensor var. müzik çalar olarak gayet iyi ve işletim sistemi çok hızlı fakat bi kaç kere kendini yeniden başlattığı oldu. radyo ve müzik çalarda ses hoparlörden cok fazla cıkıyor ki yüksek seslerde cok yiz baş ağrıtıcı olabiliyor. stereo genişletme diye bi secenek var hakkaten cok farkettiriyor.videosu 640*480 kaydedebiliyor ama frame olarak bilmiyorum. kamera gece cekimlerinde karanlıkda kötü grenler cok çıkıyor flaş olsa bile. flaşı cok güzel 2 kere parlayarak çekiyor. paketin içinden sadece kulaklık ve şarz cihazı cıkıyor fakat 4gb sd karta kadar destekliyor bu artı bi özellik. ekolayzır ayarı var. sesi normal nokialara göre bence çok çıkıyor. symbian yavaş olduğu ve 3gsi olduğu için bu telefonu sectim. ekranın üzerindeki kameradan kendinizi çekemiyorsunuz ama dışındaki ekranla kapağı kapatıp çekebiliyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
hoparlör bu küçük yerden acayip ses çıkıyor 6230i den bile daha çok çıkıyor. paketten çıkan kulaklık 2.5 mm çapında. çevirici ile 3.5 mm bağlayabilirsiniz ki ben öyle yaptım (dün akşam denedim fakat kabul etmedi kablodan veya telefondan olabilir.) [değiştirme sebebi: sorun cevirici kablodanmış mikrofonluymuş kablo 2 çizgili olnalarından takınca oldu normal kulaklıkla dinlenebiliyor.]
bluetooth kulaklık ile a2dp denedim (blueant x5i) ve çalışıyor kulaklıktan şarkı değiştirip şarkı içinde ileri geri alabiliyrsunuz.
resimde hafif karartılı bi yer var orayı paint ile karaladım isim olduğundan dolayı ekranla bi alakası yok.
soldan sağa doğru kulaklık girişi usb girişi ve şarz cihazı girişi bulunmakta.
tuşları cok sessiz ve hızlı tuş sesi bile çıkmıyor bazen ve algılaması gayet net bekleme yapmıyor. fakat tuşlar silinebilir korkusu yarattı bende.
micro sd kart kabul ediyor. kamerası 2 megapiksel 1600*1200 çekim yapıyor cekim yaparken tam ekran cekebiliyor ve masaüstü resmi olarak tam uyuyor. ekran kalitesi net ve berrak. kapaktaki tuşlar müzik ve radyoyu yönetebiliyor başka bi işe yaramıyor. yandaki ses tuşlarından çağrı geldiğinde bir kere basınca sessize alıyor basılı tutunca meşgule veriyor. bilmedğim bi özellik ses kontrolu yeni öğrendim :) sadece ses dilini seçiyorsunuz ve o konuşmanızdan istediğiniz yere gidiyor ister profil değişiyor isterseniz rehbere kayıtlı numara aranıyor ayrıca yeni ses kaydı eklemenize gerek yok. denedim hatalı olsada bazen bi kaç seçenek çıkıyor sesinize göre ordan secebiliyorsunuz.
sar değeri 0.31 kwg ki gayet düşük. internet hızı hızlı edge ile bağlanıyor ki türkiyedeki en hızlı bağlantı bu sonuçta.
rehberde resim ve video koyabiliyorsunuz daha denemedim ama çaldığında video veya resim gösterebiliyormuş.
müzik çalarda bi kaç tane arayüz var değiştirebiliyorsunuz ve kütüphane seçeneği var ki çok iyi sonucta 6230i de yokdu :)
sd kartın içinde resimlere bakarken bile en ufak kasma yok. cok rahat ve hızlı ilerleyebiliyorsunuz ve arama seçeneği var. etkin kısayol gibi bişey var bu symbian larda bulunandan anamenüde duruyor kapanabiliyor haliyle ama kolaylık açısından iyi bir seçenek.
bi kaç güne çekilmiş resim koyarım. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

sonuçta symbian sevmeyenler şık bi 3gli telefon (bana göre şık) isteyenler için bi seçenek gibi duruyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
J
16 yıl
şasi resmi arıyorum yardım edin arkadaşlar!
arkadaşlar şasi ve karoser dersi için şasi resmi arıyorum daha bulamadım bilen varsa yardımcı olursanız cok sevinirim. ilginize teşekkür ederim.
J
16 yıl
en fazla 35000 ytl ye kadar araba tavsiyesi? Lütfen yardım!
arkadaşlar merhaba bu iki ay içinde bir otomobil almayı düşünüyoruz. bir aile arabası olarak konforlu fazla yakmayan dizel - benzinli farketmez, tavsiyelerinizi alabilir miyim ? ilginize teşekkür ederim.
J
17 yıl
bilgisayar kasasından uyarı sesi (biiip) alıyorum nasıl kapatılır?
arkadaşlar tatile gittim geldim bilgisayardan her uyarı niteliğinde bi biip sesi alıyorum. bu ses bilgisayarın içinden geliyor normal hoparlörden değil! neden böyle yaptığınıda bilmiyorum ama nasıl kapatılır bilen varsa cok memnun kalırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.