P

Çavuş
11 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Ekonometri konusunda yetkin birisini ariyorum! (UCRETLI)
Merhaba arkadaslar,

Universite son sinif ogrencisiyim. Bu donem 3 ders aliyorum ve tamamini vermem durumunda artik mezun olacagim. Ama oyle bir ders var ki, ikinci siniftan beri almama ragmen hala vermeyi becerebilmis degilim. Kendimi bu ders konusunda cok basarisiz goruyorum.

Velhasil, pazartesi (1 haziran) yapilacak online ekonometri sinavimda bana yardimci olacak ve sorulacak 20 sorudan en az 10 tanesini (50 puan) dogru yanitlamamda fayda saglayacak bi arkadasa ihtiyacim var. Ekonometri konusunda yetkin, bilgili bir arkadas ozelden bana yazarsa fiyat konusunu konusmak isterim.

Bana yardimci olabilecek arkadaslar umarim vardir aramizda. Tesekkur ediyorum.
P
4 yıl
Apple Watch ve iPhone ses sorunu
Merhaba.

Telefonuma bir çağrı geldiğinde bir sure sonra, ya da Apple Watch a bir bildirim geldiğinde çağrı devam etmesine rağmen karşı tarafın sesi kesiliyor. Ben karşı tarafı duyamazken, o da beni duyamiyor. Bunun sebebi nedir acaba? Apple Watch kullanmaya başladıktan sonra yaşamaya başladım bu sorunu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
P
4 yıl
HİV çabuk bulaşır mi?
Merhaba dostlar,

Bugun şüpheli bir iliskiye girdim. Normalde korunarak yaptık tüm aşamaları ancak bosaldiktan temizledikten sonra kız kondomsuz sekilde penisimi vajinasina surttu. Birazcık içeri girmiş olabilir ancak penisim tam erekte halde değildi. HIV hemen bulaşır mi çok merak ediyorum....
P
5 yıl
Türkiye’nin ilk kripto sözlük sitesi açıldı!
Merhaba,
Kripto borsalar, kripto paralar ve piyasalar hakkında bilgilere ulaşabileceğiniz, analizlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz kripto sözlük sitemiz açılmıştır. İlgili tüm arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Henuz yeni olduğumuz icin aramıza yeni katılacak arkadaşlar çaylaklık süreci yaşamayıp direkt yazar olarak kaydolacaklardır.

Site adresi:www.kriptosozluk.net
P
5 yıl
Kripto para yatirimi yapiyorsaniz Kuveyt Turk ile calismayin!
Merhaba arkadaslar,

Hem diger bankalara kiyasla daha uygun kurlar sunmasi hem de EFT islemlerinin ucretsiz olmasi sebebiyle Kripto Para borsalari ile banka arasinda para akisi saglamak icin bugun Kuveyt Turk’e giderek bir hesap actirdim. Sonrasinda hesabima bir miktar dolar yatirarak bankadan ayrildim. Eve geldigimde ise ‘cok uygun olan kurdan’ cok da uygun olmayan sekilde (5.74 den bozdurdum ki zaten calistigim İsbank ayni kuru sunuyordu) dolarlari bozdurdum. Daha sonra Paribu’ya yuklemek icin EFT yapmayi denedim ve ne goreyim?!!

“Yaptiginiz islem kurum prensiplerine aykiri oldugu icin engellenmistir”

Banka is bu islemin HELAL olmadigina benim adima karar verip islemi engellemis. Sonrasinda tum parami Yapikredi hesabima gonderdim ve en kisa surede hesabimi kapatacagim.
P
5 yıl
US Army mi US Air Force mu?
Dostlar ABD ordusuna katilacagim ancak ordu ve hava kuvvetleri arasinda kararsiz kaldim. Ordunun sagladigi imkanlar cok daha fazla ancak hava kuvvetleri de oldukca rahat. Bu arada Army’e de katilsam savas rolleri secmeyecegim icin (Army Infantry ve Marines savasir genelde) savas kaygim yok. Yorumlarinizi bekliyorum.
P
5 yıl
İstanbulkart cikartmak icin vesikalik foto sart mi?
Selam arkadaslar,

Ben Bursa’da yasiyorum. Universite ogrencisiyim. Sik sik İstanbul’a seyahat ediyorum. Bu nedenle bir de İstanbulkart almayi planliyorum. Yarin yeniden İstanbul’a gidecegim fakat uzerimde vesikalik fotografim yok. Bilgisayar ciktisi bir fotograf gotursem (vesikalik boyutlarinda ve A4 basili) kabul ederler mi? Ya da internet uzerinden forograf ile basvursam, internete yuklemis oldugum fotograf ile isleme devam edip vezneden karti alabilir miyim? Yardimci olursaniz sevinirim.
P
5 yıl
Kisa sure sonra gelecegi soz edilen 4. GSM Operatorune ne oldu?
2016 yilinda yeni bir GSM operatorunun gelecegi konusulmus ve bu konuda gerekli anlasmalarin tamamlandigindan soz edilmisti. Sonrasinda herhangi bir gelisme olmadi ve konu oylece kaldi. Avrupa’da hizmet veren T-Mobile, AT&T gibi firmalardan birinin ulkemize girmesi hem Turkcell’in fiyat politikasini yeniden gozden gecirmesi, hem de diger operatorlerin kalite standartlarini yukari cekmesi acisindan faydali olmaz miydi? Cunku bu sirketler Amerika dahil cogu Avrupa ulkesinde cok yuksek standartlarda hizmet kalitesi sunuyorlar. Goruslerinizi bekliyorum.
P
5 yıl
Turkcell VINN cihazı ile baska operator interneti kullanabilir miyim?
Arkadaslar merhaba,
2 yil once Turkcell VINN kullaniyordum. O donemden kalma bir cihazim var. Su siralar yeniden bir internet ihtiyacim dogdu. Ancak yeniden VINN alip bir tahhutun altina girmek istemiyorum. Bu cihaza Turk Telekom veya Vodafone internet paketi olan bir hat takarsam, bu interneti kullanabilir miyim? Yoksa yalnizca Turkcell'de mi calisir bu? Yardimci olursaniz sevinirim.

Cihaz soldaki arkadaslar.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği
AKP Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabında ayaklarinin Gazi Meclis TBMM'de masanin uzerinde oldugu bir fotograf paylasti.

< Resime gitmek için tıklayın >

Daha once de gorgusuzlugu ve bilgisizligi sonucu yaptirdigi su meclis kartinda yine elestirilmisti.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bence Kenan Sofuoglu siyasetin Arda Turan'idir. Senelerce 3. lig bazinda yarismis ve 18 yasindaki cocuklar arasinda aldigi oduller ile kendini sisirtmistir. Kendisi vasifsiz, egitimsiz ve meclis koltugu icin yetersiz biridir. Mecliste bu ve bunun gibi insanlar tarafindan temsil ediliyoruz...


Bir yana da su fotografi koyayim.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.