N

Onbaşı
08 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
KYK yurduna ne zaman gidebilirim?
İstanbul mahmut celalettin ökten yurdu çıktı. Kayıt yaptırdım okulum 26sında açılıyor. 25 inde gitsem sorun olur mu? Geç kalmam dimi?
N
8 yıl
Uzak mesafe ilişkisi - Durum Farklı
Ankarada yaşıyoruz. Üniversiteye geçtik. Sevgilim Ankarada kalıyor ben İstanbula gidiyorum. Beş aydır sevgiliyiz. Lisede tanıştık.

İki haftada bir ankaraya geleceğim. Onu seviyorum. Ayrılmak istemiyorum. İlerisi ne olur bilemem ama hayatımda kalmasını istiyorum. Onun kazandığı bölümde sadece kızlar var. Benimkinde sadece erkekler :)) Sizce çok mu zor olur?


EDİT: Git gel çok masraflı olmayacak. 40tl veriyorum otobüse yani aylık buraya gelip dönemem 160 tl..

Ayrıca yaz tatillerinde ve büyük tatillerde de üç ay beraber olacağız
N
8 yıl
Üniversitede ne kadar harcarım?
Ankaradan istanbula üniversite okumak için gidiyorum. Bölüm makine mühendisliği. Yurt çıktı aylık 245TL

Ne gibi masraflarım olur ortalama ne kadar yeterli olur? Yol parası, yemek ihtiyaçlar vs.
N
8 yıl
Sancaktepe - Yıldız Teknik arası kaç dk??
Yurt sancaktepe de okul yıldız teknik davutpaşada

Kaç dk sürer? Kaç vesait yaparım sizce
N
8 yıl
Biz erkeklerin En Büyük Hataları
İnsanlar çıkarcıdır. Her insan çıkarcıdır. Mesela düşünün siz neden bir kızla çıkıyorsunuz? Bi amacınız var. Gerek cinsel gerek ruhsal olarak kendimizi rahatlatmak belkide toplumda herkesin bir sevgilisinin olduğunu görmek bizi buna itiyor. Bu da bir çıkardır. Siz kıza, kız size sevgi gösterir. Karşılıklı çıkar...

Erkekler olarak biz ne yapıyoruz peki?
Kendimizden tavizler veriyoruz. Kız bizi sevsin diye onun istekleri arzuları ön planda tutuyoruz. Peki neden? Elde etmek için..
Kızlar doyumsuz varlıklardır. Siz her dakika seni seviyorum, sensiz yapamam dedikçe sürekli ince düşünüp hediyeler aldıkça, çok güzelsin birtanesin dedikçe onları büyütürsünüz. Evet kız belki çok güzel değildir. Ama siz böyle dediğiniz için bir süre sonra kendisi ''ben zaten çok güzelim'' diyecek. Egosunu yükselttiniz çünkü. Artık egosunun altında ezilmeye mahkumsunuz.

Kızlar iyi yalan söyler iyi kandırırlar. Bu işte o kadar iyidirler ki kendilerini de kandırırlar. Sen söyle mükemmelsin böyle güzelsin dedikçe olmasalar dahi kendilerini öyle görürler. Kendilerini değerli görmeye bayılırlar. Sanki bunlara doğarken bi nimet bahşedilmiş erkeklerden üstünlermiş gibi davranırlar. Elimi sallasam ellisi modundadır çoğu. Çünkü Türkiye'de böyledir. Erkekler şartsız koşulsuz kızları kabul edecek gibi davranırlar. Erkeklerin bir kriteri yoktur.

Ayrıca kızlar inatçıdır. Bi karar alırsa onu uygularlar. Taviz vermezler çünkü burunlarını indirmekten haz etmezler. Bir şeyi ne kadar isterlerse istesinler ''hayır'' diyebilirler. Sırf kuyruklarını indirmemek için.

Erkekler öyle değildir. En azından çoğumuz öyle değiliz. Kızlara esnek davranıyoruz. Ve bir bakmışsınız kaçmış elinizden.. Sebebi ne? Her isteneni verdiniz ona. Evet sevgilim tamam aşkımlarla geçmiş ilişkiniz. Kızlar bilinçaltlarında karar vermek istemezler. Çünkü karar vermek erkeklere özgüdür. Kararı erkek verir. Tabi böyle yazınca kıroluk yapmaktan bahsetmiyorum. Mesela kızla buluştunuz size ne yapacağız dedi. Siz de ''bilmem sence ne yapsak'' dediniz. Çoook büyük bir hatadır bu. Kızı yönlendiremediniz ve bilinçaltında gözünden düştünüz. Geçmiş olsun.

En feminist kız dahi yön verilmek ister. Kollanmak sahiplenmek ister. Bunu dillendirmez tabiki. İçgüdüsel olarak ister. Hatta çoğu bunu istediğini de bilmez. Bunlar hep arkaplanda gelişen şeylerdir.

Bir erkeğin yapacağı en büyük hata da aşırı ilgidir.
Sürekli ilgi gösterirseniz çantada keklik olursunuz. Kıza bir amaç vermeniz gerekir. Kendinizi tamamen kıza teslim ederseniz kızın bir amacı kalmaz ve şu sözcüğü duyarsınız ''sıkıldım''.. Evet sıkıldı, sıkıldı çünkü her dakika romantizm yaptınız her dakika pohpohladınız. O size mesaj atınca anında cevap verdiniz. Kız da doğal olarak ''her şey istediğim gibi.. Elimde tutuyorum sıkıldım'' diyecektir.

İlgisizlik de bir sorundur. İlgisiz olmayın. İkisinin arasını bulursanız alfa erkek olursunuz. Gerektiğinde ilgi gerektiğinde ilgisizlik yapmanız gerekir.

Sevgilinizle tartışmaya girdiğinizde şansınız yoktur. Hatalı hep erkek olur. Çünkü bu konuda bizden çok çok daha iyiler. Anlaşmazlıklarda erkekleri iyi bastırıyorlar. Ve haksız da olsalar haksız çıkıyorlar. Bir bakmışsınız özür dilerken bulmuşsunuz kendinizi. Hemde haklıyken... Asla özür dilemeyin. Özür dilemenizi gerektirecek hatalar yapmayın en başta. Bunlar erkekleri hep küçük düşürür. Sonraki adımlarınızı hep planlayın. Düşünün tartın, olacakları düşünerek hareket edin. Hormonlarınıza yada anlık duygularınıza göre hareket etmeyin ki özür dileyecek duruma düşmeyin.

SON OLARAK; EVLENENE KADAR ANNENİZ HARİÇ HİÇBİR KADINI HAYATINIZIN MERKEZİNE OTURTMAYIN.
N
8 yıl
Esenler Otogar\u0027dan YTÜ\u0027ye nasıl giderim
Esenler otogarından Yıldız Teknik Üniv. Yıldız kampüsüne nasıl giderim?
N
8 yıl
Yıldız Teknik Makine Nasıldır?
Bilgisi olan biraz bahsederse sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.