S

Çavuş
22 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
18 yıl
Arkadaşlar Ata Binmeyin!
Arkadaşlar ata veya transport için olna diğer mahluklara binmeyin. Ben böyle 1 char. kaybettim. Sizde kaybetmeyin
S
18 yıl
Oyundan anlamayanlara
Arkadaşlar oyunu bilmeyenler için skill rehberi yapmaya karar verdim. Millet spearman olupta lightning veriyor veya sırf fırce gidiyor.

Spear kullananlar sırf int veya 20'li lvllara kadar HP sahibi olmak için 2 int 1 str verirler. Heuksal kasarlar, bloody fan, wolf bite gibi skillere harcamayın pointlerinizi. Hem vuruşları az, hemde yararsız skillerdir. Ice gitmeleri şarttır, isterlerse force ile heal'da yapabilirler. Eğer pure int yaparlarsanız korkmayın, bunun weapon skillerinde en alta bakarsanız passive health bonus var.

**Kendi deneyimimden; Ben lvl 24'e kadar 2 int 1 str gittim, Chain, Ice Jade, Soul skillerini öğrendim. Force'danda heal ve ress. biliyorum. Şu ana kadar hiçbir archer kaçarak elimden kurutlamadı. 1000 oturtup öldürdüm.

Glavie kullananlar str giderler. Bunlarda 2 str 1 int diye bir seçenek olmazsa daha iyi olur. Bunlarda heuksal kasacaklar, büyüde de fire ve lightning verirlerse kral olur

Sword ve Blade'de tıpkı Spear ve Glavie gibi. Biri sırf int biri sırf str. Büyülerde de lightning tercih etmeleri (Grass Walk için) onlar için iyi olur. Biechon kasacaklar weapon bölümünde.

Bow kullanmak isteyenler ya pure str ya da pure int kasacaklar. Pure int'çiler mutlaka cold kasmalılar. Str'cilerde Fire/lightning kasmalılar.

**Kendi deneyimimden; Ben pure str kasmıştım, ama skill verirken batırdığım için hiç test etme olanağım olmadı. Yalnızca şunu söyleyeyim kimse kalkıpta pure itn kasıp 300 hp'yle sağ kalamaz.

Bu arada yeni server var diyenler inanmamışlardı, umarım o üstlerine oturdukları yağlı cisime dönüştükleri için utanmamışlardır.

Hayvanlarda full sürümde eklenecekmiş.
S
18 yıl
Out of working time diyor yine!
Yine mi çöktü?
S
18 yıl
Petler Gelecekmiş
Arkadaşlar bir araştırma sonucunda full versiyona geçildiğinde petlerinde ekleneceği ile ilgili bir haber buldum.

Buyrun;

< Resime gitmek için tıklayın >
S
18 yıl
Armor, Garment\u0027e açıklık getireyim dedim, kızmayın :D
Arkadaşlar şunu biraz Ragnarok oynasanız bilirsiniz,

Garment, size magic def. verir, pvp'de iyidir. Mana kullanmayı azaltabilir. Hız armora oranla artar.

Armor, size phy. def verir, mvp'de iyidir. Eğer armor ve shield alırsanırz sırtınız yere çok az gelir. Ah tabii şu da var, hızınız düşer. O kadar metal seninde üstünde olsa sende koşamazsın.

Not: Armor garment değişikliği yapmanız size daha iyi olur. Bazı yaratıklar magical attack yapabildikleri için armor giyiyorsanız size cartayı çektirtebilirler. Ama çoğu yaratık kol gücünü kullandığı için pek armordan şaşmanıza gerek olmaz. lvl 30'a kadar armor ROCKS!!! Ama herkesin söylediği gibi questleri yaparsanız itemleri düşüren yaratıkların bazıları lvl 30da magical attack'a geçer, bunu bilesiniz dedim.

Not Strikes Back!: İtem'ın +1 +2 +3 olması gerçekten etki eder.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Oleeeeeey! Yakında başlıyoooor!

Bu arada char. silinmesi olabilirmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
S
18 yıl
Yaratıkların Spawn Yerleri
Jangandaki yaratıkların spawn yerleri;

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.