D

Binbaşı
05 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
266 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
GIGAFIBER ALTYAPISI GELDİ AMA KEŞKE TURKNET\u0027E HİÇ BULAŞMASAYDIM
Aylardır beklediğim gigafiber altyapısı adresime geldi, büyük bir heyecan ve hevesle başvurumu yaptım. 2-3 gün sonra modem için geliyoruz dediler.

Şaşırdım, "turknet değişmiş demek ki, hizmette gelişme var" diye düşündüm.

Gelip modemi kapıdan içeri atıp gittiler tabiri caizse. Kabloyu daireye kadar çıkardılar modemi evin içine bırakıp kaçtı gitti eleman. Ne bir bağlantı kontrolü ne başka bir şey yapılmadı. Giderken de "yarım saate kadar internet gelir" diyerek gitti. Yarım saat geçti, 1 saat geçti, 3, 5 saatler geçiyor internet yok. Aradım destek hattını, "24 saati bulabilir" dedi telefondaki arkadaş. Hepiniz birbirinizden o kadar habersiz ve o kadar berbat iş yapıyorsunuz ki, harcadığınız mesaiye aldığınız paraya yazık.

Birkaç saat sonra tekrar aradım, "IP alınmıyor bağlantınızda sorun var arkadaşları yönlendiriyorum" cevabını aldım bu sefer de. 3 farklı kişi, 3 farklı bilgi. Süpersiniz gerçekten.

Ertesi gün aradım tekrar, "aciliyeti iletiyorum en kısa sürede gelecekler" dedi telefondaki. Zaten başka bir şey yaptığınız da bildiğiniz de yok.

O günden beri 10 gün oldu ve her gün en az 2-3 kere aradım. Her seferinde cevap aynı "aciliyeti iletiyorum en kısa sürede gelecekler." En son 3 ya da 4 sefer önce aradığımda Okan Bey ile görüştüm, daha yetkili birine direkt telefondan ulaştığını ve durumu aktardığını, en kısa sürede aksiyon alınacağını söyledi. O da yalan çıktı. Bu kadar berbat bir hizmet olamaz gerçekten.

İstemiyorum sizden alacağım hizmeti, olmaz olsun böyle fiber altyapı. Bugün arayıp "sözde" iptal işlemi başlattım, sözde diyorum çünkü iptal değil vazgeçmek bu. Ben henüz almaya başlamadığım bir hizmeti iptal edemem değil mi? İptal için de 24 saat içinde dönüş yapılacakmış. Modeminiz de sizin olsun internetiniz de.

1 haftadır işim gücüm yokmuş gibi yaptığım görüşmelerin kaydı ektedir.

Türk Telekom düşük hız veriyor ama veriyor en azından.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
7 yıl
Max. 3500 tl Laptop tavsiye
Arkadaşlar merhaba. Maksimum 3500 tl bütçe ile bir laptop almak istiyorum. Oyun ağırlıklı kullanıcam ama ileride okulda netcad autocad gibi programlarda da işimi görsün istiyorum. Gerçi ortalama bir oyun performansı veren bilgisayar onları da çalıştırır sanırım tam bilmiyorum..

Ben aslında Asus'un X550VX-DM324 modelini alırım diyordum ama biraz detaylı bakınca ileride yeterli gelmeyebilirim gibi düşündüm. Monster'ınhttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.WUHLffmLS00 modeli de hoşuma gitti. Çok da anlamıyorum açıkçası yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
D
8 yıl
Çekim gücü iyi olan modem tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Fiyatı çok yüksek olmayacak şekilde (fiyatlar nasıl onu da bilmiyorum ama olabildiğinde uygun fiyatlı olsun işte ) ve özellikle çekim gücü iyi olan bir modeme ihtiyacım var. Şu anki modem TTNET'in verdiği TP-LINK marka beyaz bir modem. Ev dubleks ve alt kattan çekmiyor. Hatta bırakın alt katı yan odadan bile çekmiyor. Hatta ve hatta 2-3 gündür bir şey oldu modeme çekim mesafesi en fazla 4 5 metre şu an. Abartmıyorum

Neyse uzun lafın kısası önerilerinizi bekliyorum.
D
8 yıl
İmei Sorgulama Hatası
Arkadaşlar 5 gün önce yurtdışı kapalı kutu HTC 10 aldım. Kayıtsız, ama pasaporta kaydedeceğim. Aldığım gün sorguladığımda kayıtsız yazıyordu olması gerektiği gibi. Ama marka model kaynak vs sorunsuz çıkmıştı. Ama ondan 2 gün sonra baktığımda

Durum : Hata
Kaynak : --
Marka/Model : --

şeklinde görünüyor. İnternette bakmadığım yer kalmadı ama bir sonuca varamadım. Kayıtsız olduğu için normal mi böyle olması yoksa bir sıkıntı mı var? Belki siteyle ilgili anlık bir hatadır dedim ama o günden beri sonuç aynı. Yardımlarınızı bekliyorum...
D
9 yıl
ONEPLUS ONE BOOTLOADER KİLİDİNİ KIRAMIYORUM, ROOTLAYAMIYORUM!
2 Gündür uğraşıyorum denemediğim bakmadığım yer kalmadı. waiting for device hatası alıyorum son denemelerimde. En çok o kadar yaklaşabildim... Lütfen biri yardım etsin çıldırıcam artık.
D
9 yıl
MEIZU MX4 PRO- ZENFONE 2- ONE PLUS ONE. HANGİSİ?
Soru bu beyler, bu 3 telefon arasında kaldım. Her yönüyle karşılaştırıp yardım edebilecek var mı?
D
9 yıl
İTÜ Çift Anadal Hakkında ? (Sadece bilenler lütfen..)
Dostlar malum sınav açıklandı. 43 bin gibi bir mf4 sıralamam var. Her ne kadar büyük bir şok olduysa da atlattım artık neredeyse.
Neyse.. Şu anki düşüncem İtü'de Geomatik Mühendisliği okurken İnşaat'tan ÇAP yapmak. Bu konu hakkında mümkünse İTÜ'de okuyanlar ya da ÇAP yapanlar aydınlatırsa sevinirim. Hafiften gözüm korktu doğrusu, zor mudur bu iş? Bitirdikten sonra hem Geomatik hem İnşaat Mühendisi mi sayılırım? Genel olarak aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Özelden telefon numaramı da verebilirim, ya da kendi numaranızı verebilirsiniz daha kolay iletişim kurmamız için. Teşekkürler.
D
10 yıl
SD Kart Ciddi Sorun! Acil yardım lütfen
Telefonumda Sandisk 16GB Class 10 hafıza kartı kullanıyordum, 3 hafta önce servise gönderdim telefonu. 3 haftadır cüzdanımda duruyor kart, sim kartla beraber. Bugün geldi taktım, sim'de sorun yok, ama Damaged SD Card hatası aldım telefonda. Biçimlendirmem gerektiği yazıyordu çıkardım bilgisayara taktım önce görmedi bilgisayar sonra bi şekilde görmesini sağladım baktım açılmıyor biçimlendir dedim.. 14 gb kadarı doluydu normalde, biçimlendirdikten sonra 30,6 mb görünmeye başladı. Şimdi bazen görüyor bazen görmüyor kartı. İnternetteki birçok çözüm yolunu denedim olmadı. Kart önemli değil ama en azından fotoğraf ve videoları kurtarmam gerek.. Ne yapabilirim yardım edin lütfen...
D
10 yıl
Cevap: Elektro Gitara Başlamak İstiyorum[Çalanlar İçeri]
1 ay geçmiş neredeyse ama belki yardımım dokunur diye yazayım :)
Ben 4 ay önce falan ikinci el bir Ibanez GRG270B aldım. Sıfırı 900 TL civarı benim aldığımın jelatinleri üzerindeydi, çok yeni değil ama neredeyse kullanılmamış. 340 TL'ye aldım. Hiçbir sorunu yok gayet memnunum. Tavsiye ederim.
Sıfır-ikinci el meselesi bence tartışılmamalı bile. Dolar ve Euro bu kadar uçmuşken sıfır gitar (özellikle düşük bütçe için) düşünülmemeli bile...

Edit: Amfi olarak Line6 Spider III 15W kullanıyorum, beni tatmin ediyor ama arkadaşların da yorumunu almanız iyi olur sanırım
D
11 yıl
Elektro gitar için kulaklık tavsiyesi VE GİTAR LİNK HAKKINDA???
Ibanez grg270b gitarım ve Ampteq LG15 amfim var. Gitar link alıp bilgisayara bağlamak istiyorum. Öncelikle 50 tlye kadar ikinci el kulaklık var mı önerebileceğiniz??
Ve asıl merak ettiğim Gitar Link alınır mı sizce? Ebayde amazonda 10$a var. Onları alsam nasıl sonuç alırım. Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.