L

Çavuş
31 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
10 yıl
silinsin
silinsin
L
10 yıl
ptt nin yaptığı son personel alımı hk..
arkadaşlar, ptt nin yapmış olduğu son personel ilanına dağıtıcı pozisyonuna başvurdum(sözleşmeli) ve istenilen evrakları tamamladıktan sonra kadıköyde göreve başlayacağım. sizlere sormak istediğim şu bu dağıtıcılar tam olarak ne iş yapıyorlar rica etsem yardımcı olabilir misiniz? öylesine başvurayim dedim gelmiş, iyi mi yaptım kötü mu hiçbir fikrim yok inanın
L
11 yıl
pide kuyruğu hk.
yıllardır beni en çok sinir eden şey bu pide/ekmek alma muhabbeti olmuştur ki iftara yakın gider bekleme yapmadan alırım şeysi her yıl olduğu gibi bu yılda yalan olmuştur bu ne lan herkes kuyrukta! ey ahali hiç pide/ekmek almaya gitmek istemeyipte gitmek zorunda olduğunuz oldu mu?
L
11 yıl
iddaa günlüğüm
sevgili günlük, üçer maçlık tahminlerimi tekrardan paylaşmaya karar verdim... hepimize bol şanslar diliyorum. saygılar sevgiler like.no.other

* verdiğim maçlara oynanmaması şiddetle tavsiye olunur çünkü aksi durumlarda kimsenin buraya gelip sitem etmesini istemiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.