K

Teğmen
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
18 yıl
Dvd altyazı senkron??
Arkadaşlar arama yaptım ama tam istediğim şeyi bulamadım program adı buldum ama nasıl yapılacağını tam olarak bulamadım.Bende Final Destination un DVD si var fakat yazılar görüntüden 10 saniye önce geliyo acaba bunu ayarlayabileceğim program varmı ondan da önemlisi nasıl ayarlıcam? ayrıntılı anlatacak bir arkadaş varsa çok teşekkür ederim ona saolun.
K
18 yıl
EPS uzantılı dosyaları neyle açıyoruz?
Arkadaşlar bu eps uzantılı dosyaları açamadım bilen varmı acaba neyle açıldığını?
K
18 yıl
PC de DVD film seyretme
arkadaşlar ne yaptıysam ne ettiysem bu dvd filmlerde orjinal olduğu halde aşırı kötü görüntü alıyorum k-lite mega yükledim olmuyo power dvd 6 ve 7 olmuyo windvd 7 olmuyo VLC player olmuyo Media player clasic olmuyo BS player olmuyo hangisinde dendediysem bütün vcd den bile dah akötü görüntü alıyorum arkadaşta tv ye bağlı dvd playerrda ise cam gibi görüntü geliyor nedir bunun çaresi acaba bilen varmı bir türlü adam gibi izleyemedim şu filmleri ya?? ne yüklemem lazım codec seçimimi yanlış acaba ?
K
18 yıl
FIFA WORLD CUP 2006 ÇIKTIII...2.02 GB
Evet en sonunda çıktı arkadaşlar bakalım naasılmış oyun demosuna bakmamıştım ben inşallah geliştirmişlerdir biraz daha hepimize hayırlı olsun...
K
18 yıl
Full Spectrum Warrior Ten Hammers ???
Arkadaşlar bu oyunu torrentden indiren varmı ya ben indirdim ama install deyince hiçbişey olmuyo bir de 4. cd de winrar hata veriyo çoğu kişiye böyle olmuş halleden varmı acaba???
K
18 yıl
Mega up load türkiyeyi banladı mı?
ya bu siteye bi giremiyorum hep böyle bir sayfa yok diyor neden acaba arkadaşta da denedim açılmıyor banladılarmı yoksa toptan??
K
18 yıl
FİREFOX tema yardım
aradaşlar bu firefox da tema indiriyorum ama jar uzantılı iniyor ve ekleyemyorum nasıl olacak accaba yabancıyım biraz firefoxa
K
18 yıl
firefpx tema yardım
arkadaşlar tema mindiriyorum ama jar olarak geliyor ve kuramıyorum bir yardım edin lütfen
K
18 yıl
torrentit üye alımını açtı yetişinnnn
ben hemen aldım onay kodu hemen geldi acele edin
K
18 yıl
bitcomet download yapamıyorum yardım edin
arkadaşlar godfather ı indiriyordum %20 ye geldi biraz durdurdum sonra devam edeceğim zaman aynen şunu diyor
Error: Tracker Response Error:access denied, torrents limit reached in Tracker:http://tracker.torrentleech.org
lütfen anlayan biri yardımcı olsun ne demek istiyor siteden bazı dosyaları indirebiliyorum ama hala bunda ve bazı oyunlarda bu hatayı veriyor hiç vermezdi önceden
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.