E

Çavuş
31 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
MSI MPG Artymis 34\" vs Samsung Oddsey G5 34\"
Arkadaşlar merhaba.
Bir süredir monitör bakıyorum. Oyun ve genel amaçlı. 2 monitör arasında kaldım.


Samsung 7600 TL, MSI 11600TL arada ciddi fiyat farkı var. MSI'ın yazılım özellikleri falan çok fazla, RGB aydınlatma falan da var ancak kullanmayacağım özellikler için fazla para vermek istemiyorum. Samsung ile ilgili panelde ghosting olması ve parlaklığının düşük olduğu gibi yorumlar okudum, dinledim. Sonradan pişman olmak da istemiyorum. İkisi de VA panel olmasına rağmen Samsung'da daha fazla olması doğru mu yoksa MSI da da var mı ghosting? Kullanımda ve oyunlarda rahatsız eder mi? Bir diğer sorumda parlaklık değerleriyle alakalı Samsung monitörde oyunlarda gündüzleri görmekte zorlanır mıyım? Karanlık sahnelerde falan? Bir de aradaki fark vermeye değer mi? Sizlerden ricam ikisini de alma gibi şunu al gibi yorumlarda bulunmayın. Ben iki monitörden birini alacağım. Teşekkür ederim.


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08ZJBMFJC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&tag=technopattr-21
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-34-lc34g55twwrxuf-ultra-wqhd-2k-1ms-165hz-freesync-hdr10-curved-monitor.html
E
9 yıl
C# Debug ve Release Farkı
Arkadaşlar merhaba.

Okulun yemekhanesine manyetik kartlı geçiş sistemi yaptım. Programın ufak tefek eksikleri kaldı.
Ancak ilginç bir hata ile karşılaştım. Programı debugda derleyince yaptığım son değişiklikleri göremiyorum ancak release e alıp derleyince düzgün çalışıyor. Daha ayrıntılı anlatmak gerekirse; picturebox3 te bulunan resmi formun loadında visible özelliği ile gösterme diyorum. Debug ile derlediğimde resim yine görünüyor. Fakat release alıp derlediğimde resim görünmüyor. Nasıl çözerim debug moddaki bu sıkıntıyı?
E
9 yıl
Ev Yapımı Ahşap Htpc. Umarım beğenirsiniz.
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımı yenileyince eski pc parçaları elimde kaldı eski dediysem okadar da değil e6500 serisi işlemci falan yani masaüstü işlemleri için tatmin edici parçalar. 3e 5e satmaya kıyamadım. Sonra aklıma televizyona bağlamak geldi ancak koca bej renk kasa tvnin yanında çok kötü durdu. Bende htpc kasalara baktım mahşallah 100tlden aşağı ufak kasa yok. Bende ahşaptan yapmaya karar verdim, sandık görünümlü kutu yapıp siyaha boyadım ham mdf kullandım. İnternetten sade 14lük fan ile on off düğmesini satın aldım birde sprey boya ile mdf plakalara para harcadım. Gerisini biraz ince işçilikle 1 haftada hallettim. Satmayı da düşünebilirim:) Umarım beğenirsiniz...

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
G3258 - Corsair h80i sıcaklık problemi ve Corsair Link
Arkadaşlar merhaba, g3258 işlemcim ve corsair h80i soğutucum var. Overclock yaptım ancak sıcaklıklar istediğim gibi gelmedi. asus z97-k anakartla g3258 i 1.4 v ile 4.5ghz te stabil kullanıyorum, oyunlarda ya da prime95 te hiç bir sıkıntı yok. Ancak tam yükte işlemci sıcaklığı 75 leri görüyor. Boşta 30-40 arası, üstelik sesini göze alıp h80i nin fanlarına yüklenmem bile 75 ten 1 derece aşağıya indirmiyor. İnternette incelemelerde hava soğutmalı ve h61 chipsetli sistemlerle aynı hızları deneyenlerin %100 yükte sıcaklıkları 50-60 arası seyrediyor, tamam her işlemci aynı değildir de bu kadar da fark olur mu?

Birde corsair link programında işlemci sıcaklığı kısmı doğru sıcaklığı gösteriyorken birden kırmızı yanıp sönüp sıfırlanıyor ve sürekli bunu tekrarlıyor, programı kaldırdım appdata dan sildim tekrar kurdum problem aynı. pompanın üstündeki usb kablosunu çıkarıp farklı porta taktım yine aynı.

Kendimden şüphelendim enson akşam, söküp tekrar monte edeceğim işlemciyle h80i. Ancak işlemci ya da soğutucu tam oturmasa sistem bu kadar stabil çalışır mı?
E
10 yıl
Samsung Galaxy i7500 turkcell orjinal rom?
Arkadaşlar merhaba, elimde rom atılmış Samsung Galaxy i7500 var ancak stabil çalışmıyor. İnternet üzerinde de orjinal türkcell rom bulamadım, bulsam da linkler ölü çıkıyor. Elinde bu telefondan olan ya da elinde orjinal rom olan arkadaşlardan rica ediyorum bana internet üzerinden gönderebilir misiniz? Çok makbule geçer hayır duası ederim... Nandroid yedeklemesine bile razıyım...
E
10 yıl
Yeni Astra Gündüz Ledi Sorunu
Arkadaşlar merhaba,sıfır 2013 model astra hb 1.4 turbo sport otomatik aracım var. Bugun markete gittim, marketten çıktığımda aracın sol ön gunduz ledlerinin yandığını gördüm. Garibime gitti, aracı kitlemiştim, ancak herhalde sis olduğundan ön sisler açıktı park ederken(bir ilgisi var mı bilmiyorum). Sonra eve geldim, aracı kitledim düzeldi, söndü gündüz ledleri. Neden böyle olmuş olabilir? Sonradan yine böyle yanık kalırda aküyü yer uğraşırım diye korkuyorum...
E
11 yıl
Canon PowerShot is s3 arıza...
Arkadaşlar merhaba, canon powershot is s3 makinem var. Yaklaşık 1 ay önce bozuldu, siyah ekran vermeye başladı ancak daha önceden çekilen fotoları düzgün gösteriyor, fakat yeni foto çekmiyor aslında siyah olarak çekiyor. Bende ankarada canon yetkili servisine götürdüm ücretsiz arıza tespit yaptılar, lensin komple değişmesi gerektiğini ve 450 tl tutacağını söylediler. Bende fiyatı çok buldum yaptırmadım. Acaba çok daha uyguna ankara ve çevresinde yaptırabileceğim bir yer var mı? Birde e-bay den baktım 40-50$ arası fiyatları var lenslerin benim makineye uygun olanlardan alıp takabilir miyim? Hangisi uyumlu olur? Siz olsanız ne yapardınız. yok sayıp eos 650d falan mı alsam daha mı mantıklı? teşekkürler...
E
11 yıl
Canon Powershot s3 is uyumlu lens?
Arkadaşlar merhaba.

Sizlere fotoğraf makinesi konusunda bir kaç sorum olacak ilgilenipte cevap verene şimdiden teşekkürler ederim...

Elimde Canon Powershot s3 is var. Artık pilli olması ve daha önemlisi pro bir makine olmaması sebebiyle Canon d650 almak istiyorum. Ancak bu s3'e lens/objektif/filtre falan alsam beni bir süre daha götürür mü?Foto kalitesi/verim artar mı? Ve daha önemlisi s3'e uygun lens bulup takılabilir mi? Uyumlu aparatları netten alabileceğim yerler var mı?

Fiyat açısından da yeni makine almak mı? yoksa ekipman almak mı?
E
11 yıl
Televizyonun kamerasına bağlanmak
Arkadaşlar merhaba.
Samsung es8000 televizyonum var. PC den ağ üzerinden web arayüzüyle falan tvnin kamerasının görüntüsünü alma ihtimali var mı?
E
11 yıl
Samsung 46es8000 internete bağlanma ağ hatası
Arkadaşlar mrb.

Geçen hafta bimeksten 46es8000 aldım. 3140 tl ye, uyguna geldi bayağı. Işık sızması veya bulutlanma yok, Tvde bir sıkıntıda yoktu, ancak bugun smart tv kendini sıfırladı, uygulamalar gitti, tekrar yükleyim dedim, samsung apps ağ hatası verdi, error update code 1, 3 ,22 gibi ya da error model-bind diyor. Tvden internete bağlanıyorum sıkıntı yok, her ihtimale karşı wireless ile bağlanıyordum, rj-45 taktım, yine hata verdi. Şimdi yazılımı 2003e yükselttim yine aynı, fabrika ayarlarına döndürücem yine olmazsa son çare servisi arıcam. Dvd playerin hdmı kablosunu tv açıkken takmıştım, acaba kısa devre falan mı yapmıştır? Sorun nedir sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.