G

Onbaşı
30 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
Akdeniz Üniversitesi-Alanya Mühendislik Fakültesi Hakkında Niye Bilgi Yok
akdeniz üniversitesi-alanya müh. fakültesi Endüstri mühendisliği yazmayı düşünüyorum ama internette neredeyse hiç bilgi bulamadım.donanımhaberde burası hakkında bilgi isteyeni de görmedim.o yüzden yazmakta tereddütlüyüm.bu konuda birisi beni bilgilendirebilirse çok mutlu olurum.bu geceye kadar tercih işini bitireceğim
G
10 yıl
alanya mühendislik fakültesi hakkında bilgisi olan?
akdeniz üniversitesi-alanya mühendislik fakültesi endüstri mühendisliği bu sene mi açıldı?

339 puandan alacakları yazıyor kılavuzda.ilerideki yıllarda bu puan artar mı?
benim mf4 puanım 358.tercih etmeli miyim burayı sizce?
G
10 yıl
kocaeli ve gyte bilgisayar mühendisliğine girme şansım yüzde kaç
mf4 63 bin sıralamam var.358 puanım var.gyte 55binden kocaeli 56binden almış geçen sene.sizce ikisinden birini tutturma şansım yüzde kaçtır?
G
10 yıl
Çok Geniş Orta Saha Rotasyonumuz Sona Erdi.Transfer Lazım
geçen sene orta sahanın ortasında oynayacak 8-9 tane adam sayabilirdik.topal-selçuk-cristian-holmen-alper-meireles-emre-salih(mehmet topuz o bölgede oynamadı ama onu da sayabiliriz) gibi futbolcularımız vardı merkez orta saha olarak oynayabilecek.ama artık o dönem sona erdi.(gerçi ben bu oyuncuların çoğunu beğenmiyorum ama neyse,bu 9 oyuncu 16 gol atıp 20 tane asist yapmış.oyuncu başına 2 gol bile etmiyor,asist yapan bölgede oynuyan orta saha oyuncuları ortalama iki asist yapmış.geniş ama niteliksiz bir orta sahamız vardı,ama yinede vardı,şimdi orta saha rotasyonumuz daralıyor)

gelecek sene büyük ihtimalle takımdan ayrılacak oyuncular:
-cristian-holmen-salih
-5 yabancı kuralı yüzünden klübeye gidecek maliyeti oldukça yüksek olan meireles de gitmeli bana göre.yıllık 3 milyon euro alıyor,takıma 29 yaşında gelip bonservisine 10 milyon euro verilmiş.aziz yıldırım zihniyetinin müthiş transferi.iki senede kritik anlarda takımı sürekli yalnız bıraktı,dünya kupası yaklaştıkça formunu arttırdı.gelecek sene de yattığı yerden milyonları götüreceği kesin gibi.takımda da forma bulamaz artık.o yüzden kesinlikle takımdan ayrılmasının şart olduğunu düşünüyorum.west ham 6 milyon teklif etmiş.bence 7 milyon eurodan aşağıya bırakılmamalı,ama 7 milyona çıkan olmayacaksa 6ya da bırakılabilir.ben böyle düşünüyorum.yattığı yerden yıllık 3 milyon euro alan adamı tuttuğum takımda oynamasını kendime yediremiyorum.

orta sahada oynayacak oyuncular şu şekilde olur büyük ihtimalle:
ön libero:mehmet topal:selçuk
merkez orta saha:alper,diego,emre

bence transfer lazım takıma.emre zaten sürekli sakatlanıyo.34 yaşında.orta sahada oynayacak alper ve diego kalıyor bir tek.yabancı sınırlaması da olduğu için en az 1,bana göre 2 türk oyuncu transfer edilmesi lazım.
adaylarım şunlar:
okay yokuşlu
mehmet ekici
alpaslan öztürk
G
10 yıl
MF-4 357,8 puan 63903 sıralamam var yardım edin
arkadaşlar bu puana ortalamanın üstünde bilgisayar mühendislikleri tutar mı?kocaeli üniversitesi,sakarya üniversitesi gibi üniversiteler mesela

geçen sene tercih yapmadığım için tercih işlerinden hiç anlamıyorum.tercih yaparken kaç bindeki sıralamalı yerlerden başlamalıyım.tercihte ilk sırayı 50.binden alan yerlerden yazmaya başlasam tutma şansı sizce yüzde kaç olur?

ve de bilgisayar mühendisliği dışındaki hangi mühendislikleri önerirsiniz?

bu sorulara cevap verirseniz sevinirim.çok zor durumdayım.yardıma ihtiyacım var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.