G

Teğmen
28 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
12 yıl
AMD EKRAN KARTI
Arkadaşlar ben 27 Temmuz 2012 de vatan bilgisayardan 2 tane erkan kartı aldım. Bir tanesi amd radeon hd 7870 diğeri nvida gtx 660 ve Nvdia'nın daha iyi olduğunu gördüm bu yüzden hd 7870 i önümüzdeki yaz satmak istiyorum 1 milyara aldım garantisi elimde kutuları falan elimde daha tertemiz bir ekran kartı oc hiç yapılmadı sizce nasıl satabilirim ve ne kadar satabilirim ya da satabilir miyim ??
G
12 yıl
Oyun Görüntü Sorunu
Arkadaşlar Merhaba
Geçen hafta Vatan Bilgisayara gittim kendime güzel bir sistem topladım

Sistemim
Anakart: Msi 970A-G46
İşlemci: Amd FX-8150
Ekran Kartı: Asus 7870 Direct CU II
Ram: Corsair'in 8GB(2*4 GB) Ddr3 bellek kiti
PSU:Thermaltake kasanın içinden çıkan 700 Watt'lık psu

2 tane resim koyucam .Bir tanesi Mafai 2 de sadece arabayla hızlanınca göreceğiniz gibi ekranda beyaz beyaz kar yağıyomuş gibi noktalar oluyor resim koyabilmek için küçülttüm ve özellikle tüneldeden ss aldım çünkü kar diyenler olabilir ama değil . Sonrada Gta 4 ü aldım 14 gb lık gta 4 ü ben tek dvd aldım yükledim ve gördüğünüz gibi dikdörtgen içine aldım beyaz grimsi falan şekilsiz çizgiler oluyor yine bütün resmi koyamadım ama ordaki çizgilerden her yerde oluyor belirteyim . Pc alınca kendim kurdum ve pc yi açtığımda amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bundan başarıyla kurtuldu yazısı gelmişti bilgisayarcıya gönerdim ve geldi artık o yazı arada sırada pc açılınca çıkıyor 20 kere açarsam 1 kere falan birde windows deneyim dizinini çalıştırırken oluyor yani bu çıkan yazının driverlerin bozukluğundan olduğunu biliyorum ve yazıya alışmıştım ama bu oyunlardaki görüntü canımı sıkmaya başladı acaba o oyundan mı yoksa benim ekran kartımdan mı kaynaklandığını bilmiyorum yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
G
12 yıl
Amd ekran kartı driverı yanıt vermeyi kesti ve başarıyla kurtuldu
Arkadaşlar Merhaba
Geçen hafta Vatan Bilgisayara gittim kendime güzel bir sistem topladım fakat evde kendim toplarım hevesi ile onlara toplatmadım.Evde topladım ilk başta bir sıkıntı yok her şey sorunsuz çalıştı Windows 7 kurdum Driver'ları falan yükledim.Driver'ları yükledikten sonra sık sık Amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyordu ve ekran kararıyordu hemen arkasından dü
zeliyordu fakat tekrardan aynı şey oluyordu(sistem masaüstünde iken) ondan sonra driver güncelledim ekran kartım Asus 7870 Direct CUII bu sefer sadece yük altındayken yapmaya başladı ayrıca Heaven Directx 11 isimli programda bechmark yaparken ekranda mavi mavi çizgiler oluşuyor.
Sistemim
Anakart: Msi 970A-G46
İşlemci: Amd FX-8150
Ekran Kartı: Asus 7870 Direct CU II
Ram: Corsair'in 8GB(2*4 GB) Ddr3 bellek kiti
PSU:Thermaltake kasanın içinden çıkan 700 Watt'lık psu


http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

Bu sitede bir şeyler yazıyor ama anlamadım şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.