M

Yüzbaşı
26 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Silinebilir
silinebilir
M
4 yıl
Laptop Elektrik Yemiyor
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce, kullandığım laptop açtıktan 10 saniye sonra kapandı. Ve bir daha en fazla ASUS ekranını görebildim ve kapandı. Çoğunlukla açılmadı bile, tepki vermedi. Bataryayı çıkartıp statik boşalttım, ram’leri sildim vs ancak çözemedim.

Ek Bilgi olarak laptop yaklaşık 10 gün yatmıştı. Akşam kullanmıştım, sabah uyandığımda bu sorunla karşılaştım.

Tamirciye götürdüm ve sorunun anakartta olduğunu söyledi. Ben de bilgisayarı köşeye koymuştum duruyordu yaklaşık 1 aydır.

Dün öylesine şarjını takıp açtım ve açıldı. Öncelikle baya bi uzun sürdü açılması, sistem güncellendi, Windows güncellendi. Açıldığında tarih ve saat son kapandığı zamanı gösteriyordu.

Bilgisayar normal şekilde açıldı, formatladım temiz Windows 10 kurulumu yaptım(3,5 senedir hiç formatlamamıştım.) . Kapattım, tekrar açtım, uyku modu, hazırda beklet, hepsini denedim. Yaklaşık 5-6 saat kullandım gerek fişte, gerek bataryada. Normal bir şekilde kullandım, kapattım ve uyudum.

Bu sabah uyandım ve tekrar aynı sorun oldu. Bilgisayarı açtım, Asus yazısı göründü ve gitti. Yine tepki vermiyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı, sorun ne olabilir?
M
7 yıl
Benzine zam!
Dün motorine geldiğinde zaten kendimi hazırlamıştım.

"Dün motorinin litre fiyatına yapılan 9 kuruşluk zam sonrası bugün de benzinin litre fiyatında 8 kuruş zam bekleniyor."
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzine-zam-bekleniyor,KBp-xLxiL0eGCRq0rN_4KQ
M
7 yıl
İstanbul Otogarı\u0027na getirilen mülteciler
https://www.youtube.com/watch?v=HGZweuuNVW8

Bir tane kadın veya çocuk yok. Yaklaşık 50 erkek İstanbul sokaklarına karışmış durumda. Bunlar bir de görülenler, bu olayların bir de görülmeyen tarafları var. Kimlik, pasaport falan hak getire zaten. Sonumuz hayrolsun.
M
7 yıl
Silinebilir
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Başlık biraz geniş oldu. Sorunumu açmam gerekirse;

Asus laptop'a sahibim. Ekran çözünürlüğüm 1366x768.

CS:GO oyununa girdiğimde, 16:9 formatında 1366x768 çözünürlükte tam ekran oynuyorum sıkıntı yok. Ancak ekran küçük + çözünürlük yüksek olunca detaylar yok oluyor.

Görüntü genişlesin diye 4:3 formatına aldığımda ise görüntü genişlemiyor, kenarlara siyah bar geliyor.

Nvidia kontrol panelini açıyorum. Sadece 3D ayarı var, ekran ayarı yok.

İntel'in kontrol paneline girip güzelce görüntüyü genişletiyorum masaüstünde sıkıntı yok ancak oyuna girdiğimde yine Nvidia'ya geçiyor ve yine siyah barları koyuyor.

****Yani sıkıntı özetle şu; ben sadece Nvidia ekran kartını kullanmak istiyorum, ancak olmuyor. İntel'i devre dışı bıraktım aygıt yöneticisinden, nvidia kontrol panelinde durum değişmedi ve oyun açılmadı.

Yok mudur bu oyunun görüntüsünü genişletmemin bir yolu


Sorun çözüldü; intel ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Masaüstü sağ tık, intel grafik ayarları, ekran, burada en altta uygulama ... yoksay gibi bir kutucuk olacak, onu işaretleyin ve çözünürlüğü oynamak istediğiniz çözünürlüğe ayarlayın. Artık oyuna girdiğinizde siyah barlar olmayacak
M
7 yıl
Ekran kartında güç girişi yok, normal mi?
Arkadaşlar merhaba,

Yeni ekran kartı aldım, Gigabyte RX 460 4GB WF.

Ancak bir güç girişi göremiyorum. Bu normal mi?

Sadece anakarta takarak vaadedilen performansı alabilecek miyim?
M
8 yıl
1.2 TSI Rekor Yakıt Tüketimi
Arkadaşlar merhaba,
Bugün kişisel rekorumu kırdım ve paylaşmak istedim. Her gün gidip geldiğim için bir süre sonra ister istemez ekonomi kasıyor insan

Polo 1.2 TSI BMT 90 hp Manuel
Kırklareli-Edirne yolu, 55 km. Gidiş geliş 110 km, otoban değil, birer şerit gidiş geliş ve eski bir yol. Dümdüz, güzel asfalta sahip bir yol değil. Tek kişi ve klima kapalı.

Acaba 1.6 TDI Leon ya da 1.4 TDI Polo ile daha düşük bir değer yakalanabilir mi? Bunu da sormuş olayım bilenler aydınlatsın. Teşekkürler cevaplar için şimdiden.

Sadece gidiş
< Resime gitmek için tıklayın >

Gidiş-Dönüş
< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Bir matematik sorusu
Arkadaşlar şu tip bir toplama çıkartma işleminin kısa yolu nedir?

5^98 - 5^97 + 5^96 - 5^95 + ......... +5^2 - 5^1 + 1 = ?

Fotoğraf atma imkanım yok, "^" üssü anlamında kullandım. Teşekkürler şimdiden.
M
9 yıl
Dijital Fotoğraf Makinesini Kafama Nasıl Sabitlerim?
Başlık açık ama daha açıklayıcı olmak gerekirse gopro mantığıyla ufak cep boy dijital fotoğraf makinesini kafama sabitlemek istiyorum. İnternetten hangi kafa bandına baktıysam hepsi gopro için.

Çekmek istediğim videolar su altında değil ve amatörüm yani belki 1-2 oynayıp bırakıcam hevesimi almak istiyorum bu yüzden şimdilik ekstradan yüksek paralar ödemek istemiyorum. Haliyle bunun yollarını araştırıyorum ancak yapan birine henüz rastlayamadım.

Var mıdır bunun bir yolu? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
M
9 yıl
GoPro kafalığına başka makine sabitlenir mi?
Arkadaşlar merhaba,

Soru başlıkta ama açmam gerekirse şu kafaya gopro sabitleyen aparatlardan alıp normal dijital fotoğraf makinesini sabitleyemez miyiz?

Veya bu makineler için aynı işi gören bi aparat var mı?

Su altında kullanmayacağım için makine de var GoPro'ya para vermek istemiyorum bayağı tuzlu.
Alternatif çözümlerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.